canlarr bugun doktora gttm geldimm :) hem iyi hem kötü haberim var :)) çatlamayan yumurta kistim dahada büyümüş bu ay adetle atmamş( ama sol tarfda bi kaç yumurta oluşmşş 8 mm miş..yumurta takibi başlamş bulunuyo..cuma günü tekrar gideceğim devamnda çatlatma iğnesi vurdurğm inşallh erken çatlamaz..zamannda büyür iğnemii yaptırım haftaya inşllh bi gün çatlatma iğnesi yaptrcğm garantisi yok blyrm ama küçük olsda umudum var hayırlısı olsn hakkmda..
neyse ben kendi kendime yazayım bari. en azından rahatlarım. 23 eylül adet tarihim. bu da demek oluyor ki, önümüzdeki hafta yine benim klasik hayali ağrım, bulantım ve yorgunluğum olacak.... insan psikolojisi ne garip yaa. 9 aydır sürekli psikolojik olarak kendimi hasta ediyorum. yalancı hamilelik belirtileri(((
insan hep inanmak istediği ya da ümit ettiği şeye inanıyor. ama tabii sonuç hüsran...
Canim insallah hersey yolunda gider bu ay guzel haberler aliriz senden
Ben epeydir giremiyorum izne ayrildim haftaya p.tesi baslicam ise ama hic donmek istemiyorumkendimi yorgun ve halsiz hissediyorum cok aksamlari erkenden uyuyup kaliyorum...
Canim benim hadi hayirlisi olsun hakkinda hayirlisi olsun hersey duzenle alakali once duzene girecek sonra bebis gelecek rabbim hayirlisi neyse onu versin canim hepimiz icin...
neyse ben kendi kendime yazayım bari. en azından rahatlarım. 23 eylül adet tarihim. bu da demek oluyor ki, önümüzdeki hafta yine benim klasik hayali ağrım, bulantım ve yorgunluğum olacak.... insan psikolojisi ne garip yaa. 9 aydır sürekli psikolojik olarak kendimi hasta ediyorum. yalancı hamilelik belirtileri(((
insan hep inanmak istediği ya da ümit ettiği şeye inanıyor. ama tabii sonuç hüsran...
teşekkr ederim evt cnm bnm ya bende öle dedim doktora bakalım hayrılısı cumaya gideğim snrada hafta içi hergün giderim her halde :)) hakkmzda hayırlısı..atlanta cnm ya sn nezmndr bebşş istyrsn ? sorun varmıydı ?ortalama 18-25 mm arası yumurtalar çatlıyor.
sık kontrole git canım, kaçırma gününü
inşallah güzel haberlerini alırız
herkes nerelerde ???? artık kimse yazmıyor((
kimse yok mu??????
arada gelyrmda :)) herkes işe başladı snrm :)) bide farklı konularda oluyrlar :)))
cnm bnm hayırlısı olsun evet istyrmda geç olsnda güç olmasın der oldm cnm bnm..dilerim sennde hamişliiğin sonuna kdr güzel devam eeder..rabbim hayırlı evlatlar sağlıklı hamişlik nasip etsin diye dua ediyrm...
evt cnm öle hakkımzda hayırlısı olsn...
mrb cnmm walla çok kalabalk değiliz :))) ama baktkça herkes birbrne cvp veryo :)) senndemi 9 ay oldu cnm bnmde öle( adetm yeni bttii hadi hakkımzda hayırlısı olsn senide llisteeyee eklyrm cnmm....belirtilerr bitmz takma fazla..dilerim bu ay belirtilerin yalancı değil gerçek hamşlk belrtleri olur..
teşekkr ederim evt cnm bnm ya bende öle dedim doktora bakalım hayrılısı cumaya gideğim snrada hafta içi hergün giderim her halde :)) hakkmzda hayırlısı..atlanta cnm ya sn nezmndr bebşş istyrsn ? sorun varmıydı ?
bende bakıyom burda kimse yok. eylül topiğine gidiyom. orası çok hareketli. bugün 3 tane hamile çıktı. bir tanesi bizim bu ağustos topiğinde blosommm
3 aydır korunmuyoruz canım,4. aya girdik. şükür bi sorun yok. beklemedeyiz
tabi benim geçen yıl bir düşğüm oldu
Nasılsınız kızlar özledim sizi yaww
Herkes hamile kaldı da gitti mi nerde bu gacılar
Ben iyi olmaya çalışıyorum işte bildiğiniz gibi.
Ekimde sanırım korunmayı bırakçam 2 ay beklerim diyodum ama sanırım bekleyemicem
Doktora bi gideyim de :44:
cnm bizde özledik gel seni listeye yazaim :)) ya ben beklemdm ama olmadıda :))) bu ay 3.ayım..dilerim cnmm bnmm sen en kısa zamanda tekrar müjde verrcksn allah izin verrse...
Dün eşim bir rüya görmüş.Çanakkale şehitliğine gezmeye gitmişiz ailecek.biri 4 yaşlarında diğeri 2-2,5 yaşlarında iki oğlan çocuğu.ikiside sapsarı,saçlar öylesine sarıbüyük olanın ise adı kıvanç :109: küçüğün ismini hatırlamıyor.hatta küçüğe ismi ile seslenip ' oğlum abinin yanına geç fotoğrafta güzel çıksın .kıvanç sende kardeşinin omzuna elini at bakayım' diyorken ben aramışım ve uyanmış... Allahım Dünden beridir belki 100 defa anlattı bu rüyayı . ama her dinleyişimde sanki gerçekten 2 oğlum var içerde odalarında uyuyormuş yada oyun oynuyor her an çıkıp o uykulu masum gözlerle karşıam çıkacaklar mış gibi hissediyorum . Kızancıklarım benimmmmm Allahım inşallah bu ay yaşatır bana o güzel anı
Dün eşim bir rüya görmüş.Çanakkale şehitliğine gezmeye gitmişiz ailecek.biri 4 yaşlarında diğeri 2-2,5 yaşlarında iki oğlan çocuğu.ikiside sapsarı,saçlar öylesine sarıbüyük olanın ise adı kıvanç :109: küçüğün ismini hatırlamıyor.hatta küçüğe ismi ile seslenip ' oğlum abinin yanına geç fotoğrafta güzel çıksın .kıvanç sende kardeşinin omzuna elini at bakayım' diyorken ben aramışım ve uyanmış... Allahım Dünden beridir belki 100 defa anlattı bu rüyayı . ama her dinleyişimde sanki gerçekten 2 oğlum var içerde odalarında uyuyormuş yada oyun oynuyor her an çıkıp o uykulu masum gözlerle karşıam çıkacaklar mış gibi hissediyorum . Kızancıklarım benimmmmm Allahım inşallah bu ay yaşatır bana o güzel anı
Canım senin de ilk bebeğin mi olacak?
Hayırlısıyla gelsin inşallah ikizlerin olur ben bu rüyayı buna yordum hatta büyüyünce kıvanç tatlıtuğa benzicekler.
Bi de buna yordum
Ayyy canim ins ikiz ogluşlarin olur ben cok istiyorum ikizlerim olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?