hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir ve sağlıkla doğurursun
sagol canim Allah sanada hayirli saglikli gunler ve dogum nasip etsin inss...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir ve sağlıkla doğurursun
sagol canim Allah sanada hayirli saglikli gunler ve dogum nasip etsin inss...
bende hamileyim bölümünde ağustosta hamile kalanlar diye topicimiz var canım oraya gelebilirsin biz burada hamile olduğumuzu öğrenip oraya gittik hatta o topicide ben açtım![]()
kırmızılar geldi kızlar tamda bgnhakkımzda hayırlısı bekleyenlerden müjdeli haber alırız inş :)
3 gunluk gecikmem vardi bugun bir ani kararla test yaptim ve hic umudum yokken cift cizgiyi yakaladim :))) o kadar garibimkii ne dusunecegimi hic bilmiyorum cok tuhaf hissettim kendimi halada bir garibim kizlar yaa :))(( hem guluyorum hem aglamakliyim nazimm nerdesin kizzzz... dilerim rabbimden herkese hayirli evlatlar versin herkese bu tarifsiz duyguyu yasatsin dilerim inss rabbimden yuvaniza meleklerinizi yollasin insaallah...
Canım bence doktorun sana korunmana gerek yok dicek![]()
3 gunluk gecikmem vardi bugun bir ani kararla test yaptim ve hic umudum yokken cift cizgiyi yakaladim :))) o kadar garibimkii ne dusunecegimi hic bilmiyorum cok tuhaf hissettim kendimi halada bir garibim kizlar yaa :))(( hem guluyorum hem aglamakliyim nazimm nerdesin kizzzz... dilerim rabbimden herkese hayirli evlatlar versin herkese bu tarifsiz duyguyu yasatsin dilerim inss rabbimden yuvaniza meleklerinizi yollasin insaallah...
kırmızılar geldi kızlar tamda bgnhakkımzda hayırlısı bekleyenlerden müjdeli haber alırız inş :)
tebrik ederim canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn
İnşallah lilişim şimdi adet olayım die dört gözle bekliyorum günler çabuk geçse aah ah :18:
Adet biter bitmez gitçem kontrole,adam yeter uleeeeen dicek kovalicak beni
Hayırlı olsun canım allah sağlıkla doğurmayı da nasip etsin.
Bizlere de dua etmeyi unutma![]()
selam kızlarr :8
geç olsun güç olmasın canım benim valla düşük yaparken dedim ki allahım beni çok değil de biraz hamile kalırken bekletseydin de bebeğimi sağlıkla doğurabilseydim daha az üzülürdüm belki,ama hayırlısı böyleymiş.bak senin yavruşun var gecikmesi çok etkilemesin seni.ikiz tekiz farketmez gelsin nazın kardeşi sağlıkla gelsin..
listeye de çok güldüm valla kız sonra dedim yok bu ben değilim heralde,sonra dedim bu kıza ben yaz yaz gitsin demiştim demekki yazmış
belki bi kez adet görürsem hormonlarım dengelenir rahim biraz daha temizlenir diyorum tatlım.
bi de son adet tarihim belli olsun diyorum.çoğu kişi bekle 3 ay falan diyo ama doktor bekleme derse ben kimseye sölemicem annemlere bile..keseyi görmeye bile hemen gitmicem. bu defa daha temkinli olcam.
şimdiden heyecan bastı bile nazcım ya kıpır kıpır oluyorum.korkuyla heyecan karışık ne bilim anlatamıyorum duygularımı:119:
cnm bnmm ya ne kdr güzel bu kdr kısa sürede toparladın kendni yeniden aynı heyecanla burdasın bizimlesin...rabbim en kısa zamanda müjdelerle seni müjdelendrsn hayırlısıyla...evet cnm kimseye sölemee nazarda oluyo wallaa...ben sölemycm :))) hele bi iki aylık olsn sölerim allah izin verrrse diyrm :)) kimseyle hamilelik muhbbti bile yapmyrm artık..
ayyy kendimi yeniden listede görmek ne güzel.en azından yeni bi başlangıç diye düşünüyorum :129::124:
cnmm bnm ya benim listeye eklemekdeki en büyük amacım :) TEŞVİKÇOK sevindimm evet yeni bir başlangıç :))
kız sen bugün çalış demek yumurtluyon altın yumurtlayan tavuşum benim![]()
ayyy cnm benide ekle yarın batım 17 eylül :)
cnm bende aynısını yaşadım bu ay yerleşme kanamasıdır belki diye avuttum kendimi ama sonra kabullendim tez zaman hayırlısıyla tüm isteyenleri kavuştursun Allahım
CNM yaa hakkında hayırlısı olsunn sıkma canını umudumuzu yitirmekk yok ben seni eklememşdm32: eklycğm ddm şimdi eklyckdim..neyse ekim diye eklerim 30 gündemi bir adet oluyrsn...
geç olsun güç olmasın cnm bnmm sağlıklı hamileliklerimiz olsnda geç olsn..hayrılıısı olsun
bi boş bi dolu yapyrmda :)) bnm yumurta daha küçük :)) çarşamba iğne günü belli olck ona göre şekerim iş günümüzü dr söleyck :))hakkmzda hayrlısı olsn..ama olduda erken çatlr diye boşda durmuym :))![]()
kızlar hamileyim ve deli gibi mutluyum..... dün öğrendim adetime daha 6-7 gün var. offf eşimle kafayı yemesek iyidir :)))
CNM yaa hakkında hayırlısı olsunn sıkma canını umudumuzu yitirmekk yok ben seni eklememşdm32: eklycğm ddm şimdi eklyckdim..neyse ekim diye eklerim 30 gündemi bir adet oluyrsn...
geç olsun güç olmasın cnm bnmm sağlıklı hamileliklerimiz olsnda geç olsn..hayrılıısı olsun