"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

ya bende böle çok kafaya taktımmı adet gecikiyor yine öle bişeydir diye korkuyorum tek görmek istemiyorum artık ama işalla öyle bişey vardır

7 gün geçdii hahaha :)) bebekde yokk adette yok .))) sanırım menopoza ggirdim kızlarr :))

kızlaaaaar ağustos şans getirdi bana. idrar tahlili yaptım ve pozitif çıktı. yarım saat sonra kan tahlilinin sonuçlarını alıcaz. umarım test yanlış sonuç vermiyordur.

tatlımmm blyrdmm demişdmm snaaaa tebrklerr darsıı bekleyeenleree hadiiii inşşş....rabbim sağ salim kucpna almyı nasip etsn..

kızlaaaaar ağustos şans getirdi bana. idrar tahlili yaptım ve pozitif çıktı. yarım saat sonra kan tahlilinin sonuçlarını alıcaz. umarım test yanlış sonuç vermiyordur.

çok çok çok ama çooook sevindim. birkaç gündür nete girmiyordum ve bu sabah aldığım haber harikaydı. :))) darısı herkesin başına. bizleri habersiz bırakma

kızlar yardm edin adetime 8 gün kala kan testı yaptrdım daha dogrusu pko hastasıyım ve duzensız oluorum dun kan testın 2.0 cıktı ama gecen aylarda negatıf olunca 0,100 cıkıordu bu ıste bır tuhaflık var olma sansı var mııı doktor hhaftaya testı yenıleyelım dedı :26:

umarım sonuç iyi olur ama, ne olur fazla ümitlenip hayal kırıklığı yaşama... burdan bikaç pko hastasından daha aynı problemi duymuştum. sonuç negatifti. ama iyi düşün iyi olsun...

umarım sonuç iyi olur ama, ne olur fazla ümitlenip hayal kırıklığı yaşama... burdan bikaç pko hastasından daha aynı problemi duymuştum. sonuç negatifti. ama iyi düşün iyi olsun...

bende ole yapmaya calısıorum umıtlenmek degıl ama ıstıorum da galıba delırıorum

bende ole yapmaya calısıorum umıtlenmek degıl ama ıstıorum da galıba delırıorum

çok zor çok sinir bozucu bi durum yaa... umarım beklediğine değer. bize de iyi haberler verirsin. anlıyorum seni. ben ilk 6 ay her ay gidip kan testi yaptırıyordum. ve bununla yatıp bununla kalkıyordum. insan kafasından atamıyor ki...

selam kızlar bende gün itibari ile kırmızı kart yedim ovu testim bozukmuş sanırım sonradan bi tuhaf oldu şansım ekime kaldı (

sosyolog tebrik ederim çok sevindim allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

nazcım sende müjdeli haber beklemeyin diosun ama adetin geçikince ben bile heycan yapıyorum yani :)

Canım çok sevindimm hayırlı olsunnSonucun kaç çıktı?

çok teşekkürler canım.Bugün ultrasonda gördüm daha çok minikmiş. geç döllenme olmuş. 4 hafta dolmadı daha.hcg 139 çıktı. doktor bu hafta için normal çıktığını önemli olanın haftaya yaptığımız test olduğunu söyledi. korku,merak ve hayret içinde bekliyorum sonucu.

sağol canım benim. darısı isteyen herkesin başına. benim hiç umudum kalmamıştı bu aydan. hala şoktayım. idrar testine inanmadım yanlıştır diye. kan testi yaptırdım akşam olduğu için doktor da yoktu ona da inanmadım. nihayet bugün doktora inandım. ama daha keseyi haftaya görücez sonraki haftada kalp atışları. 15 gün uyku yok bana. inşallah o minik kalbinin attığını duyarım..

çok çok çok ama çooook sevindim. birkaç gündür nete girmiyordum ve bu sabah aldığım haber harikaydı. :))) darısı herkesin başına. bizleri habersiz bırakma

çok teşekkür ederim canım. doktor bir damla sıçramış yağ olurya işte onun gibi bişeyin içinde daha keseyi en az 1 hafta sonra görürüz dedi. bekliyorum..

testi bir daha yenile. ben de pko hastasıyım ve 4 haftalık hamileyim. sonuç negatif çıkarsa moralini de hiç bozma. denemeye devam..

Çok çok tebrik ederim. İnşallah hayırlısıyla tamamına erer. Bakalım ben de Cuma gidicem doktora umarım her şey yolundadır.

canlar;9 hayirli sabahlar hamileyim 5 haftlaik yavrum kücük bir nokta allahim istiyen bütün herkese evlad nasip etsin...

çook sevindim canım yaa, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
darısı başımızaa

süper yaa 2 gün girmedim, ne güzel haberler varmış meğerr burdaa
Tebrikler canımm

pkolarda ne oluyo bilmyrm ama normalde 2 çıkması 8 gün kala olması gebelktr diye düşnyrm cnm bnm dilerim müjdeli haberler verrsnn...
süpriz olsun çokda kptrmaa..

cnm bnmm hala olmadımm nedeni artık belli oldu :)) kist büyümüşşş ondan adet olamyrm ( 50mm olmşş doktor testler yapdı dış gebelk olma ihtimlmde varmşş sonuçlar yarınn....

evet herkesde öyle oluyo :)) bende sanrm hamiş olsam hep uyuyamamç: )) kızıma hamişkn 9 ay uyuyamadm hep bi stres heycan vardı...ama sonrsnda kızım doğncada 1 yıl uyumadm :)) kötydü yani :)) hadii hayırlı olsn tekrardn cnmm :))rabbim kucğna almyı nasip etsin...

süper yaa 2 gün girmedim, ne güzel haberler varmış meğerr burdaa
Tebrikler canımm
canım nasılsın 360 derece döndükten sonra sonuç ne oldu merak ettim seni görüşemedik karnım çok ağrıyodu bacaklarıma vuruyodu uyuyamıyodum hatırlarsan ben de yolculuğa çıkacaktım gittim döndüm geldi kırmızılar malesef... ( yeni bat 20 eylül bakalım beklemedeyiz... :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…