ya bende böle çok kafaya taktımmı adet gecikiyor yine öle bişeydir diye korkuyorum tek görmek istemiyorum artık ama işalla öyle bişey vardır
kızlaaaaar ağustos şans getirdi bana. idrar tahlili yaptım ve pozitif çıktı. yarım saat sonra kan tahlilinin sonuçlarını alıcaz. umarım test yanlış sonuç vermiyordur.
Canım, eminim her şey yolunda gider. Ben de geçen hafta gittiğimde 4+6 idi, keseyi göremedi, test istedi 500 çıktı. Sen kaçıncı haftandasın?
aaa cnmm yaa neden üüzülyrsnkii sennn yapma böle yaa bebişş var bilyrsn annesi bırak azcık büyüsünn ..heycanlasın ama bölee yapma şimdiden..önnde 8 ay ay varr şimdidn böle strese girrsn sonraki aşamalrda ne yapcksn....bebişlern kesesi geç görünür bu normal cnmm bnmm herkesn değeri aynı olck diye bişe yok....
güzel dileklerin için teşekkür ederim canım..darısı en kısa zamanda başına inşallah..daha önce düşük yaşayınca korkum normal olsa gerek..allah kimseye yaşatmasın..hala atamadım üstümden..
kızlaaaaar ağustos şans getirdi bana. idrar tahlili yaptım ve pozitif çıktı. yarım saat sonra kan tahlilinin sonuçlarını alıcaz. umarım test yanlış sonuç vermiyordur.
kızlar yardm edin adetime 8 gün kala kan testı yaptrdım daha dogrusu pko hastasıyım ve duzensız oluorum dun kan testın 2.0 cıktı ama gecen aylarda negatıf olunca 0,100 cıkıordu bu ıste bır tuhaflık var olma sansı var mııı doktor hhaftaya testı yenıleyelım dedı :26:
umarım sonuç iyi olur ama, ne olur fazla ümitlenip hayal kırıklığı yaşama... burdan bikaç pko hastasından daha aynı problemi duymuştum. sonuç negatifti. ama iyi düşün iyi olsun...
bende ole yapmaya calısıorum umıtlenmek degıl ama ıstıorum da galıba delırıorum
Canım çok sevindimm hayırlı olsunnSonucun kaç çıktı?
7 gün geçdii hahaha :)) bebekde yokk adette yok .))) sanırım menopoza ggirdim kızlarr :))
tatlımmm blyrdmm demişdmm snaaaa tebrklerr darsıı bekleyeenleree hadiiii inşşş....rabbim sağ salim kucpna almyı nasip etsn..
çok çok çok ama çooook sevindim. birkaç gündür nete girmiyordum ve bu sabah aldığım haber harikaydı. :))) darısı herkesin başına. bizleri habersiz bırakma
kızlar yardm edin adetime 8 gün kala kan testı yaptrdım daha dogrusu pko hastasıyım ve duzensız oluorum dun kan testın 2.0 cıktı ama gecen aylarda negatıf olunca 0,100 cıkıordu bu ıste bır tuhaflık var olma sansı var mııı doktor hhaftaya testı yenıleyelım dedı :26:
inşallah canım ya..bana da 4+4 dedi pazartesi..bugün bidaha gideceğim..güzel sonuçla dönerim inşallah..
çok teşekkürler canım.Bugün ultrasonda gördüm daha çok minikmiş. geç döllenme olmuş. 4 hafta dolmadı daha.hcg 139 çıktı. doktor bu hafta için normal çıktığını önemli olanın haftaya yaptığımız test olduğunu söyledi. korku,merak ve hayret içinde bekliyorum sonucu.
canlar;9 hayirli sabahlar hamileyim5 haftlaik yavrum kücük bir nokta allahim istiyen bütün herkese evlad nasip etsin...
selam kızlar bende gün itibari ile kırmızı kart yedim ovu testim bozukmuş sanırım sonradan bi tuhaf oldu şansım ekime kaldı(
sosyolog tebrik ederim çok sevindim allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
nazcım sende müjdeli haber beklemeyin diosun ama adetin geçikince ben bile heycan yapıyorum yani :)
sağol canım benim. darısı isteyen herkesin başına. benim hiç umudum kalmamıştı bu aydan. hala şoktayım. idrar testine inanmadım yanlıştır diye. kan testi yaptırdım akşam olduğu için doktor da yoktu ona da inanmadım. nihayet bugün doktora inandım. ama daha keseyi haftaya görücez sonraki haftada kalp atışları. 15 gün uyku yok bana. inşallah o minik kalbinin attığını duyarım..
canım nasılsın 360 derece döndükten sonra sonuç ne oldu merak ettim seni görüşemediksüper yaa 2 gün girmedim, ne güzel haberler varmış meğerr burdaa
Tebrikler canımm
canım nasılsın 360 derece döndükten sonra sonuç ne oldu merak ettim seni görüşemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?