karnım çok ağrıyodu bacaklarıma vuruyodu uyuyamıyodum hatırlarsan ben de yolculuğa çıkacaktım gittim döndüm geldi kırmızılar malesef...iyiki eğlenmişim canım yaa, bebek yokmuş zaten.
önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
sende ne var ne yok canımcım?
karnım çok ağrıyodu bacaklarıma vuruyodu uyuyamıyodum hatırlarsan ben de yolculuğa çıkacaktım gittim döndüm geldi kırmızılar malesef...( yeni bat 20 eylül bakalım beklemedeyiz... :)
aaa benimde 20 eylüll :))
hatırladım tabiki canım, hadi bakalım birbirimize güzel haberler verelim inşallah
inşallah canım yaa...ne güzel olur... bu ay son olsun artık yoksa 3. ayda pes edicem...
tamam tamam pes etmiyorum...ama çok stresli bi iş olduğunu biliyosun sen de.. çalış çalış çalış nereye kadar
stres oluyor ister istemez
benimkine sütünü içireyimde enerji depolasın azcık.
ihtiyacı olcak bu günlerdee
Cnm gittinm mi bugün merak ettim seni? İnşallah yolundadır her şey?
sağol canım ya..çok şükür miniminnacık doktor gördü ama ben göremedim..:)
iki hafta sonra kalp atışları için gel dedi..dış gebelikten korkmuştum neyse ki rahme yerleşmiş..sende gidişat nasıl? çok yakınız heralde paylaşalım durumlarımızı..benim uykum var hep..bi uyuşukluk ki sorma gitsin..hiç iş yapasım gelmiyor..
ayyy rabbim inş. banada versin ya daha bu ay ogrendım pko oldumu ve cok korktum doktor cok umıtsız konustu 1 sene dene olmazsa tup bebek fılan dedıııtesti bir daha yenile. ben de pko hastasıyım ve 4 haftalık hamileyim. sonuç negatif çıkarsa moralini de hiç bozma. denemeye devam..
pkolarda ne oluyo bilmyrm ama normalde 2 çıkması 8 gün kala olması gebelktr diye düşnyrm cnm bnm dilerim müjdeli haberler verrsnn...
süpriz olsun çokda kptrmaa..
allahım ınsalalh duy sesımıııı vardır ıns.
cnm bnmm hala olmadımm nedeni artık belli oldu :)) kist büyümüşşş ondan adet olamyrm( 50mm olmşş doktor testler yapdı dış gebelk olma ihtimlmde varmşş sonuçlar yarınn....
evet herkesde öyle oluyo :)) bende sanrm hamiş olsam hep uyuyamamç: )) kızıma hamişkn 9 ay uyuyamadm hep bi stres heycan vardı...ama sonrsnda kızım doğncada 1 yıl uyumadm :)) kötydü yani :)) hadii hayırlı olsn tekrardn cnmm :))rabbim kucğna almyı nasip etsin...
merhaba arkadaşlar eşimin ısrarı üzerine kan verdim ve ultrasonda baktı doktor yok dedi bebekkan testini az önce aldım onda da yok ama dayanamıyorum belimdeki ve kasıklarımdaki ağrıya
Merhaba kızlar eylül topiğine geçtik sandım ama bir baktım ki ağustostan devammışız.O zaman benide ekleyin bat 17 Eylül...
kızlarr bı topikdeyiz yaa bi yere gitmyz :)) hayırlısı olsnn sabırla bu topikte bize şans getrcekk :)) ben burdymm haa zorla kalmnızı felanda istmyrm :)) rabbim en kısa zamanda müjdeli haberlrnizi duymayı naasip etsin ..
ben menapoza girrmemşim çok şükür adet oldm bu ay allah izin verrse çatlatma iğnesi olacğm yaa....
cnm bnm sıkma canını ben bebek istediğimi bilenlerde şimdi 6 aylık hamiş :)) bazıları doğurmk üzere :) yakın olnca insan ayrı üzülyo hani ablanmş ama canını sıkma cnm senn hakkında hayırlsıı nezamnsa o zaman olcak rabbim ne zaman hayırlısıysa ozamn müjdelerni verdirecek sıkma canını hayırlı haberlerle gelrsn umarım bizede haber verr mutlaka...selam kızlar uzun süredir siteye girmiyodum depresyonlardayım ablam bile 2. ayında hamile kaldı yaa ben de tık yok isyan etmek istemiyorum ama elimden gelen bişi yok off off...kızlar bana şans dileyin salı günü doktora gidicem bakalım doktor nasıl bi tedavi uygulayacak
canım ben bu topiğin uguruna inanıyorum çünkü ben ilk defa bu toipige yazdım ve burdaki herkes çok sıcka kanlı gerçekten agustos ayı çok güzel geçti sayfalar çok ilerledi yetişemiyordum şimdi çok azaldı ben hep evde bilgisayarda oldugum için ugraşlar bulmaya çalışıyorum
kIZLARR 19 EYLÜL BURDAN DEVAM EDİYORMUSSUNUZ MEĞER , BENİDE EKLEYİN :)
cnm bnm sıkma canını ben bebek istediğimi bilenlerde şimdi 6 aylık hamiş :)) bazıları doğurmk üzere :) yakın olnca insan ayrı üzülyo hani ablanmş ama canını sıkma cnm senn hakkında hayırlsıı nezamnsa o zaman olcak rabbim ne zaman hayırlısıysa ozamn müjdelerni verdirecek sıkma canını hayırlı haberlerle gelrsn umarım bizede haber verr mutlaka...
bol şanslarr cnmm...
cnm bnmm ya şöle söyleym şuan liste yok :)) hrkes gitti bukadrz sanrm devam eden arkdşlarla liste yapalım olurmu...
yumurtlama günlerndesin iyi değerlerdr cnm hakknda hayrılısı olsn hadi müjdeler vermek nasip olsn sanadaa cnm bnmm..bende 5 ekim oldum sanrm ..ama ben iğne vurulacğm içn snrm erken öğreneblrm :))
cnm bnm sıkma canını ben bebek istediğimi bilenlerde şimdi 6 aylık hamiş :)) bazıları doğurmk üzere :) yakın olnca insan ayrı üzülyo hani ablanmş ama canını sıkma cnm senn hakkında hayırlsıı nezamnsa o zaman olcak rabbim ne zaman hayırlısıysa ozamn müjdelerni verdirecek sıkma canını hayırlı haberlerle gelrsn umarım bizede haber verr mutlaka...
bol şanslarr cnmm...
cnm bnmm ya şöle söyleym şuan liste yok :)) hrkes gitti bukadrz sanrm devam eden arkdşlarla liste yapalım olurmu...
yumurtlama günlerndesin iyi değerlerdr cnm hakknda hayrılısı olsn hadi müjdeler vermek nasip olsn sanadaa cnm bnmm..bende 5 ekim oldum sanrm ..ama ben iğne vurulacğm içn snrm erken öğreneblrm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?