"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

canım nenden yanlış anlıyım böle söylemen daha iyi oldu çünkü adet olacagım zaman lekelenmem başlar ve bugün çok çok az leke oldu gibi o yüzden muhtemelen hastalanıcam ama bi ümit ya bizdeki farklı bişey olunca hemen acaba öle mi falan diyoruz ondan işte
ama sanırım stres yaptım oyüzden gecikti biraz

Cnm bnm dilerim sadece o lekeyle kalirsn bizlere müjdeler verİrsin

canım allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
bende de bebetime hemen sonuç vermişti tatlım
kendine iyi bak yorulmak yok[/QUOTE]
amin canım..allah yardımcın olsun..seni çok iyi anlıyorum..allah sabır versin..

dün doktora gittim kızlar..ne zor bi gündü anlatamam..ultrasonda keseyi göremedi doktor..sonra kan testi istedi..öyle üzüldüm ki anlatamam..sonucu beklemek ölüm gibiydi..
neyse ki netice güzel..değerim 1243 çıktı..1500 olmadan göremeyiz dedi doktor..çarşamba bi daha gideceğim..inşallah görünür bebişim..dua edin lütfen..

canlar;9 hayirli sabahlar hamileyim 5 haftlaik yavrum kücük bir nokta allahim istiyen bütün herkese evlad nasip etsin...

canlar;9 hayirli sabahlar hamileyim 5 haftlaik yavrum kücük bir nokta allahim istiyen bütün herkese evlad nasip etsin...

çoooooooook sevindim allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın allahım sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat nasip etsin sanada işallah inan çok mutlu oldum darısı benim başıma benim bugün 34. Günüm ama hala ne gelen var ne giden:(((((((((((((((((((

evde ovu. testi vardı bende onu yaptım senin yazıyı okuduktan sonra, 2. çizgi çıkmadı b,le, ama kendimce şöyle bir mantık yürüttüm bu testler idrardaki LH seviyesini ölçüyo, hamile olunca da idrardaki LH seviyesi yüksek oluyor ve 2. çizginin koyu çıkması hamile olabilrsin demek, gebelik testinin negatif çıkması çok normal adetinin gecikmesinden en iyi 1 hafta sonra gebelik testi pozitif çıkar zaten, hadi iyi haberlerini bekliyoruzz

cok sagol canim..allahim sanada nasip eder insallah bir evlat...

cok sagol canim..allahim sanada nasip eder insallah bir evlat...

amin allahım isteyen herkese nasip etsin işallah

ben çok heyecenlıyım ama bi ara kendimi çok kaptırmıştım test felan yapıp duruyordum her gün o yüzden artık beklemek istiyorum çünkü ozaman çok fena moralim bozuluyor bilmiyorum dün çok fena sancım vardı gaz sancısı gibi ara ara midem kalkıyor ama bulanma gibi değil tabi bunlar pisikolojikte olabilir bilemiyorum ya adet olucaksamda olim böyle beklemek çok zor ama bebiş olursada dünyalar benim olucak

aaa cnmm yaa neden üüzülyrsnkii sennn yapma böle yaa bebişş var bilyrsn annesi bırak azcık büyüsünn ..heycanlasın ama bölee yapma şimdiden..önnde 8 ay ay varr şimdidn böle strese girrsn sonraki aşamalrda ne yapcksn....bebişlern kesesi geç görünür bu normal cnmm bnmm herkesn değeri aynı olck diye bişe yok....

tatlımmm çok sevndm rabbim sağ salim kucğna almayı nasip etsinnnnnnnnnnn :) günler snra bi hamiş dahaaa topiğimz canlandıı....darsıı bekleyennleeeree müjdeli haberlrrrr

cnmm test yapmafnmı sen :)) bnmde 6 gün geçdide bnm yumurta çatlmadıı bi mucize gerek snrm hamiş olmam için :)) takmyrm artk ama adette olamadm bilmyrm neden...önceki aylarda yine böle 6 gün geçmşdii snra adet olmşdm...2 gün öncede bebetime test yapdmm tek çizgiydi :))dilerim sen müjde vereecksn bizlree

ya bende böle çok kafaya taktımmı adet gecikiyor yine öle bişeydir diye korkuyorum tek görmek istemiyorum artık ama işalla öyle bişey vardır

Canım allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah

sana da çok geçmiş olsun canım çok zor bişeymiş,biliyorum azalacak acısı ama korkusu başladı.
Ya yine yaşarsam demekten kendimi alamıyorum.Allahım bidaha yaşatmasın bu acıyı ve de fazlasını.
İnşallah zaman bana bebeğimi verir
sağol canım güçlü olmaya çalışıyorum 1 haftadır kendimi hazırladım bilirsin belki 3 kere düşük yaptım diye acillere taşındım.
Ama bu defa bebeğimden eser kalmamış ultrasondaki bi çizgiden başka.
inşallah anneliği tadıcaz bigün hayırlısıyla
amiiin canım annelerin içine doğar ya anladım hatta uyurken diyodum ki acaba meleğim beni bıraktı mı acaba bu gece onunla mı uyuyorum.sürekli elim yüreğimde bekledim 1 haftadır.Çarşamba günü doktor hayırlısı olsun dediğinde anladım olacakları.
Hayırlısı böyleymiş nazcım.:26:
desteğin için sağol tatlım.hazırlamıştım kendimi evet kalbi atıyo diye ümidim vardı ama kanamalarla o da bitti.
inşallah sizlere bi müjde daha veririm bu defa hep beraber büyütürüz göbişlerimizi sağlıkla inşallah amin

canım benim ya çok üzüldüm seni merak ediyodum ama olsun hayırlısı böylemiş sende üzme kendini inşallah hayırlsıı ile alıcaksın bebeklerini kucagına
sengelencim sağol canım benim bugün biraz daha topladım kendimi.
bi an önce evime gitmek istiyorum annemdeyim şu an eşim de akşamları geliyo ama bi türlü yalnız kalamadık.
o yüzden akşam gidicem annem bırakmasa da.yemek yemiyorum diye bırakmıyo.1 haftada bikaç kilo verdim
işe başlayınca kafam iyice dağılır inşallah.

çok üzüldüm inan en kıpır kıpır yaşayan biriydin allah birdaha nasip eder inş.üzülme nolur
elmakurdu sağol canım allah kimseye yaşatmasın
inşallah kıpır kıpır olmaya devam edicem eski halime dönücem.
allah hepimize nasip etsin anneliği

Canının bir şeyler itemesi bir belirti olabilir ama ben de böyle bir şey olmadı cnm. Benim itahım zaten genelde açıktır.

Canım, eminim her şey yolunda gider. Ben de geçen hafta gittiğimde 4+6 idi, keseyi göremedi, test istedi 500 çıktı. Sen kaçıncı haftandasın?

kızlar ya bişey sorucam bu ultrason kağıdında yumurtanın kaç mm olduğu yazar mı dr a sorduğumda yumurta salık kalmış küçük bir yumurtan var dedi ama boyutunu bilmiyorum :s

kızlaaaaar ağustos şans getirdi bana. idrar tahlili yaptım ve pozitif çıktı. yarım saat sonra kan tahlilinin sonuçlarını alıcaz. umarım test yanlış sonuç vermiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…