canlar;9 hayirli sabahlar hamileyim

5 haftlaik yavrum kücük bir nokta

allahim istiyen bütün herkese evlad nasip etsin...
Canım allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Tatlım seni o kadar iyi anlıyorum ki , kelimeler anlamsız, bende senin yaşadığının bir benzerini yaşadım hem de hiç beklemediğim bir anda oldu, bebeğin kalp sesini dinlemeye gittik ve ölü olduğunu öğrendikk. ve hemen beni kürtaja aldılar. Acısı büyük Bundan sonraki süreç nasıl olacak sana anlatayım. 20 gün bu acıyı yoğun yaşayacaksın kimi zaman ağlayacak, kimi zaman anıları hatırlayacaksın ve sonraki 20 gün yavaş yavaş azalayacak acıyı unutacaksın, sonra hergün biiraz daha iyi olcaksın sonraki ay herkese anlatmak isteyeceksin, sonraki ay bu konudan bahsetmekten sıkılacaksın ve sonraki ay unutacaksın sadece bir bebek ya da hamile gördüğünde aklına gelecek.......ve hayat devam edecek....zaman herşeyin ilacı ...Allah sabır versin...Sabır...sevgiler
sana da çok geçmiş olsun canım çok zor bişeymiş,biliyorum azalacak acısı ama korkusu başladı.
Ya yine yaşarsam demekten kendimi alamıyorum.Allahım bidaha yaşatmasın bu acıyı ve de fazlasını.
İnşallah zaman bana bebeğimi verir
çok geçmiş olsun canım.
ne diyebilirim bilmiyorum, bende aynı şeyleri yaşadım seni çok iyi anlıyorum. ne desem boş, en iyi ilaç zamandır. Seni güçlü gördüm yine de. inşallah tez zamanda bebişini sağlıkla kucağına alırsın
sağol canım güçlü olmaya çalışıyorum 1 haftadır kendimi hazırladım bilirsin belki 3 kere düşük yaptım diye acillere taşındım.
Ama bu defa bebeğimden eser kalmamış ultrasondaki bi çizgiden başka.
inşallah anneliği tadıcaz bigün hayırlısıyla
canım benimm ya içine doğmuş ve kendini hazırlmşdn bilee çok üzüldm hep aklmdaydınn...metanetin bilmeden başlamşdı...hisstmişdn..
cnm bnm hakkında hayırlısı olsun...rabbim en kısa zamanda tekrar yeniden hamiş olamyı nasip etsin kolay geçitlerden geçirsin sağ salim kucağna almayı nasip etsin cnmm benmm...
rabbim isteyen herkese versin sağlıkla kucağna almayı aralarndan benide ayrı koymasın..
amiiin canım annelerin içine doğar ya anladım hatta uyurken diyodum ki acaba meleğim beni bıraktı mı acaba bu gece onunla mı uyuyorum.sürekli elim yüreğimde bekledim 1 haftadır.

Çarşamba günü doktor hayırlısı olsun dediğinde anladım olacakları.
Hayırlısı böyleymiş nazcım.:26:
canım seni ben de uzaktan takip ediyodum yani yazdıklarını durumunu okuyodum... Allahtan hayırlısını diliyoruz hep ve üzülmemeye çalışıyoruz başımıza olumsuz bir şey geldiğinde... ama (yazdıklarından biliyorum) her ne kadar kendini bu duruma hazırlamış olsan da biliyorum senin için üzülmemek şu an için çok zor... ama artık melek annesisin ve sağlıklı bebişlerin çok yakında dünyaya gelecekler inşallah... ve biz de burdan bu mutluluğunu paylaşacağız... çok geçmiş olsun canım...
desteğin için sağol tatlım.hazırlamıştım kendimi evet kalbi atıyo diye ümidim vardı ama kanamalarla o da bitti.
inşallah sizlere bi müjde daha veririm bu defa hep beraber büyütürüz göbişlerimizi sağlıkla inşallah amin
canım benim ya çok üzüldüm seni merak ediyodum ama olsun hayırlısı böylemiş sende üzme kendini inşallah hayırlsıı ile alıcaksın bebeklerini kucagına
sengelencim sağol canım benim bugün biraz daha topladım kendimi.
bi an önce evime gitmek istiyorum annemdeyim şu an eşim de akşamları geliyo ama bi türlü yalnız kalamadık.
o yüzden akşam gidicem annem bırakmasa da.yemek yemiyorum diye bırakmıyo.1 haftada bikaç kilo verdim

işe başlayınca kafam iyice dağılır inşallah.
çok üzüldüm inan en kıpır kıpır yaşayan biriydin allah birdaha nasip eder inş.üzülme nolur
elmakurdu sağol canım allah kimseye yaşatmasın
inşallah kıpır kıpır olmaya devam edicem eski halime dönücem.
allah hepimize nasip etsin anneliği