"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

bilmiyorumki ama kasık ağrım var solda neyin nesi bilmediğim göbek deliğinden kasıklara vuran ağrı birde :97::97:gögüslerim çok sızlıyor ve damarlar belirgin şişti geçen ayda böyle olmuştu üstüne yatamıyorum yarın kan vermeyi düşünüyorum bunalıma girmekten iyidir artık

hadi bakalım hayırlısı işallah ama şu damarlara ağrılara güvenme geçen ay benim damarlar yem yeşil ve alelade görünüyordu ama malesef psikolajik beynim benimle dalga geçiyor işallah vardır bişeyler bu ay bende hiç bir belirti yok ne adet belirtisi ne hamilelik anlamadım :)

benimde hiç ağrımadıgı kadar bel ağrım fazla bakacaz artık yarın kan verecem eşim ısrar ediyor kan ver sonra doktoruna git diyor

Bugün size güzel haberler vermeyi çok istedim ama üzgünüm kızlar.
Ben artık melek annesiyim..

Zaten bunu dünden beri ciddi olarak hissettim.Kanamam çok arttı.Ama meleğim annesine ağrı çektirmedi.

Bebeğim sabah doktora gittiğimizde artık yoktu.Ultrason görüntüsünde uzunca beyaz bi çizgi vardı sadece.
Doktorum çizgiyi gösterdi.Bak burdan gitmiş görüyormusun ve hiçbirşey kalmamış bir parça dahi yok bu nadir gördüğümüz bişeydir dedi.Düşük yapmışsın ama kürtaj yapmicam,rahim tertemiz kalmış,çok ilginç dedi.

Bebeğim anneciğine kıyamadı giderken

Şimdi kendimi toparlamaya çalışıyorum,daha iyiyim daha da iyi olucam.
Allah sabrını verir elbet.
Perşembe işe başlamak istedim.Sadece 3 gün rapor aldım doktorumdan.
Bugün biraz dinlenip kendimi yarın sokaklara atıcam biraz hava alıp yalnız kalmak istiyorum.
Allah hayırlı zamanda sağlıklı hamilelik ve evlatlar nasip etsin hepimize.
3 haftadır canımdan can gitti biliyorsunuz.Allah kimseyi yavrusuyla sınamasın.
Yine görüşürüz canlarım öpüyorum hepinizi.
Kendinize iyi bakın,iyi haberlerinizi takip edeceğim..

canım seni ben de uzaktan takip ediyodum yani yazdıklarını durumunu okuyodum... Allahtan hayırlısını diliyoruz hep ve üzülmemeye çalışıyoruz başımıza olumsuz bir şey geldiğinde... ama (yazdıklarından biliyorum) her ne kadar kendini bu duruma hazırlamış olsan da biliyorum senin için üzülmemek şu an için çok zor... ama artık melek annesisin ve sağlıklı bebişlerin çok yakında dünyaya gelecekler inşallah... ve biz de burdan bu mutluluğunu paylaşacağız... çok geçmiş olsun canım...

canım benim ya çok üzüldüm seni merak ediyodum ama olsun hayırlısı böylemiş sende üzme kendini inşallah hayırlsıı ile alıcaksın bebeklerini kucagına

çok üzüldüm inan en kıpır kıpır yaşayan biriydin allah birdaha nasip eder inş.üzülme nolur

canım sende ovulasyon testi ile ögrenmiştin sanırım gebeliğini bi sorum olucak sana benim bugün bat günüm çok az kahverengi lekelenmem oldu yani normalde de adet öncesi olur aslında sonra da adet olurum ama çok az oldu bu sefer ovu testi yaptım ve kopkoyu ikinci çizgi çıktı o öle olunca gebelik testi yaptım negatif çıktı bende danışmak istedim ümidim yokta işte insan acaba diyo

canım sende ovulasyon testi ile ögrenmiştin sanırım gebeliğini bi sorum olucak sana benim bugün bat günüm çok az kahverengi lekelenmem oldu yani normalde de adet öncesi olur aslında sonra da adet olurum ama çok az oldu bu sefer ovu testi yaptım ve kopkoyu ikinci çizgi çıktı o öle olunca gebelik testi yaptım negatif çıktı bende danışmak istedim ümidim yokta işte insan acaba diyo

Tatlım seni o kadar iyi anlıyorum ki , kelimeler anlamsız, bende senin yaşadığının bir benzerini yaşadım hem de hiç beklemediğim bir anda oldu, bebeğin kalp sesini dinlemeye gittik ve ölü olduğunu öğrendikk. ve hemen beni kürtaja aldılar. Acısı büyük Bundan sonraki süreç nasıl olacak sana anlatayım. 20 gün bu acıyı yoğun yaşayacaksın kimi zaman ağlayacak, kimi zaman anıları hatırlayacaksın ve sonraki 20 gün yavaş yavaş azalayacak acıyı unutacaksın, sonra hergün biiraz daha iyi olcaksın sonraki ay herkese anlatmak isteyeceksin, sonraki ay bu konudan bahsetmekten sıkılacaksın ve sonraki ay unutacaksın sadece bir bebek ya da hamile gördüğünde aklına gelecek.......ve hayat devam edecek....zaman herşeyin ilacı ...Allah sabır versin...Sabır...sevgiler

çok geçmiş olsun canım.
ne diyebilirim bilmiyorum, bende aynı şeyleri yaşadım seni çok iyi anlıyorum. ne desem boş, en iyi ilaç zamandır. Seni güçlü gördüm yine de. inşallah tez zamanda bebişini sağlıkla kucağına alırsın

evet canım adete 4 gün kala koyulaşmaya başlamıştı tekrar ama bende gebelik testindede çıktı pozitif eğer pko falan varsa o nedenle koyu çıkması muhtemeldir

................................mesaj tekrarı

Son düzenleme:
................................mesaj tekrarı

Son düzenleme:

cnm hakknda hayırlısı böyleymşş meleğin biraz daha bekltckmişş..burdyz çalışmalara kaldğmz yerden devamm....

kızlar bat 1 eylüldü ama hala olmadım çook heyecanlıyımmmm allahım işallah hamileyimdir

canlarrmmmmm hadii ya ben müjdeli haberr veremyrm heycanla sizi beklyrrmmm rabbim tez zamnda size müjdeli hebrler vermyii nasip etsinn :)))) belirtilere takılmayn herksde aynı belirtiler olmaz ve adet belrtileryle ne yazıkkı aynı lütfenn fazla umutlanmadn meleklermzii bekleyelim...

sengelen cnm benm peride aynen öle olmşdu ama bnde öle olmadı ( çok üzgünümm ovulasynda adet günmde bile çift çizgiydii...dilerimm sende peri giibi hamişsinddrrrrrr :)) bende aynı snn gibi çok umutlnmşdmm kesin demişdm..hatta ovulasyndaki çift çizgyle kesin hamişim demişdimm ( herkesde olmuyoo kuzucumm dilerimm sende oluyrdur...yanlş anlamayn benii ben yaşadım çok üzüldm ( sennde müjdeni beklyrz...

canım benimm ya içine doğmuş ve kendini hazırlmşdn bilee çok üzüldm hep aklmdaydınn...metanetin bilmeden başlamşdı...hisstmişdn..
cnm bnm hakkında hayırlısı olsun...rabbim en kısa zamanda tekrar yeniden hamiş olamyı nasip etsin kolay geçitlerden geçirsin sağ salim kucağna almayı nasip etsin cnmm benmm...

rabbim isteyen herkese versin sağlıkla kucağna almayı aralarndan benide ayrı koymasın..

evet canım adete 4 gün kala koyulaşmaya başlamıştı tekrar ama bende gebelik testindede çıktı pozitif eğer pko falan varsa o nedenle koyu çıkması muhtemeldir

yok canım bende 3 gün önce yaptım birazcık daha koyulaşma vardı ama önemsemedim adet günüm bugün çok koyu çıktı bende anlamadım pkolu falan değilim adette olmadım müitli de değilim belki de test bozuktur kısmet herşey napalım
çok saol cevap verdiğin için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…