"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

sağol canım iyiyiz çok şükür cuma günü kalp atışını duymaya gideceğim inşallah sıkıntısız bir şekilde duyarsam daha iyi olacağım

sağol canım iyiyiz çok şükür cuma günü kalp atışını duymaya gideceğim inşallah sıkıntısız bir şekilde duyarsam daha iyi olacağım

canım ağustos hamilelerinin hepsinden güzel haberler gelir ve kucaklarına da aldıklarını duyarız umarım... inşallah duyarsın o minik pıt pıtı:)

hayırlı olsn cnmm rabbim sağ salim kucğna almayı nasip etsinn..

olsun canım napalım rabbim hayırlı zamanı biliyor bende hastalancam gibi hissediyorum ekime kaldık yine

hayırlısı olsn cnm walla geç olsun artk razıyım..güç olmasın...hamile değilim 2 gün adet olmadım yine...yumurtam çatlamamş yani olma ihtimalim yok :)) benden müjde beklemyn :))adet olsam rahatlycğm hayırlısıyla..sende karamsar olma cnmm bel ağrısı ilk gebeliğimdeki en büyük sorunumduu :)))dilerim sen müjde verirsin...

Bes eylul regl tarihim belim agrimaya basladi..gebelik olma ihtimali yok mu oluyor..

cnm yaaa bel ağrısı hem gebelik hem adet beelrtisi dilerim müjdeli haberler verrsn..belirtiler herkesde değişir kafana takma hiçbirini.ilk gebeliğimn ilk aylrnda adet bile oldum :) belirti dahi hatrlmyrm sonrasnda belim ağrıyrdu hep :)
dilerim snde müjdeler verirsin..

rabbim herkesin gönlüne hayırlısyla versin gönlündekini...hayırlı müjde ve hayırlı sağlıklı bir gebelik...

göğüs acısından kastınız nedir..

benim elimle uçlarına bastırınca acıyor..bu belirti olabilir mi..

Bes eylul regl tarihim belim agrimaya basladi..gebelik olma ihtimali yok mu oluyor..

Canım merhaba, benimde hamile kaldığımı öğrenmeden önce göğüslerim değil ama göğüs uçlarım bastırınca acıyordu. Ve belim çok ağrıyordu. Bunlar belirti olabilir. İnşallah hamişsindir.

benim adetim 1 gün geçti ama 5 gündür çok fazla belim ağrıyor. bel ağrısı belirti olabilir mi?

Merhaba canlarım iyisinizdir inşallah.
Naz canım test yaptın mı seni de merak ettim.
Benim kanamalarım bugün arttı kızlar,artık sona yaklaşıyoruz demekten kendimi alamıyorum.
Yarın sabah 9 da doktor bakacak,iyi şeyler duymak istiyorum içten içe ama bütün oklar başka tarafı gösteriyor
Alıştırdım kendimi,hayat devam edecek,ben bigün kucağımda da bi yavru görebileceğim inşallah.
Allah hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin hepimize.
Eğer kendimi toparlayabilirsem gelişmeleri yazarım size de

canım ya çok üzüldüm ama bebeğinin kalbi hala atıyo merak etme hep dua et canım inşallah bebeişin sana sımısıkı sarılır

canımmmm adagın kabul olur ıns. bebegını alırsın saglıcakla cok dıkkat et kendıne cnmmm

Çok sağolun kızlar hala kalbi atıyor mu merak ediyorum,bu kadar kanamaya rağmen aklım almıyo.
Rabbimin mucizesi olmaz mı olur elbet.İnşallah ben o insanlardan biriyimdir.

canım allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
bende de bebetime hemen sonuç vermişti tatlım
kendine iyi bak yorulmak yok

cnm benm ya ben yazmşdım ama sen sanrm kaçırmşsnn benim iki doktorm var ikiside özel ama biri doğm yapcğm hastne diğeri allah izin verrse sadece testlermi yaptrdğm hastane..bi tanesi erken çatlamş demişdi yaaa öle değilmş diğeri bakdı kist olmş dedi adete 4 gün kala en son gitmşdm....iki doktor olmasıda zor işde...ne düşncğimi blmyrm adet olmadım hala 3 gün geçdi beebetime marka kocam test almş yapdm bişe çıkmadı yani bende birden ffazla yumurta oldğu için küçücük bir umut var çatladysa diyrm hala umudum var sanki (((

cnm bnm ya dilerim bebişin sımsıkı tutunacakdır hakkında hayırlısı olsun...daha önce bahsetmşşdm cnmm bnmm ilk gebeliğimde bikaç ay bildiğin adet oldum...
habersiz bırakma cnm bnmm dualrmz seninlee ........
güzel haberlrni beklyrz

Amin canım benim.İlaçlarımı bile içmek istemiyorum artık biliyomusun
Bugün yemek yiyemedim doğru düzgün,annemin zoruyla işte biraz.
51 kiloya düştüm nerdeyse 53 tüm hamile kaldığımda.
İnşallah sende olduğu gibi bişeydir bu kanama.Nasıl uçarım havalara bebeğimin iyi olduğunu duyunca bi bilsen
Bugün nası uyurum bilmiyorum.İlk fırsatta size de haber vercem durumumu.

Senin için de hayırlısı olsun canım bak ne güzel nazın var.Allahım onu sana bağışlasın.
İnşallah çatlamıştır yumurtacıklar da bebişin tez zamanda gelir
Desteğin için sağol tatlım

cnm bnm bi arkdşm 2 önce bilmden ikinciye hamile kaldı :)) 3 ayda bir yumurtldğndan birinci bebği 6 yılda oldğu içn korunmuyodu :)) ikinci ay kanama başldı doktora gtti ama çok üzgn ble değildi :)) istmdği içn hayırlısı olsn dedi bn bebiş istdiğim için ondan daha çok korkyrdm sanrm...doktor kalitesiz gebelik hayatta kalamaz düşer bi kaç güne demiş..üzgün deildi..hayırlısı olsun dedi başka doktora gtti bişe olmaz dedi..şuan 3 aylk kızı olckmşş ilkide erkekdi :))) yanii korkma rahat ol rabbim sana verecekse eğer zaten kim ne derse desin boş..stres ypıp bebişide üzme..şuan durumunu tahmin edeblyrm tatlım elinde değil..ben ble hamile moduna girince uyuyamyrm:) bebişş sıkı sıkı tutun güçlü oll anneşi üzme...

hakkıında hayırlsı neyse o olsun...

benim adetim 1 gün geçti ama 5 gündür çok fazla belim ağrıyor. bel ağrısı belirti olabilir mi?

cnm yaaa bel ağrısı hem gebelik hem adet beelrtisi dilerim müjdeli haberler verrsn..belirtiler herkesde değişir kafana takma hiçbirini.

dilerim snde müjdeler verirsin..

rabbim herkesin gönlüne hayırlısyla versin gönlündekini...hayırlı müjde ve hayırlı sağlıklı bir gebelik...

amiiiiiin inşallah güzel haberleri de paylaşırım. gerçi bir umudum yok ama moralim de bozuk değil artık. bebişlerimiz ne zaman gelmek istiyorlarsa o zaman gelsinler ne diyelim.yeter ki geç olsun güç olmasın:))

selam kızlar
uzun süre bakamadım topiğimize.. hala yazanların durumlarını okudum.. Allah herkese gönlünce versin.. ama aylin hakkında bişey göremedim sanki.. o ne yaptı bi bilgisi olan var mı aramızda??

ben ağustosta kırmızıları gördüm malesef.. bu ay 4. ayımız ve olmazsa umutsuzluğa kapılmaya başlicam galiba =( bat'a 8 gün kaldı bakalım neler olacak... endişeliyim...

Beliriler kişiden kişiye değişiyor diyorlar ama bendeki en belirgin belirti bel ağrısıydı. Hayatımda hiç ağrımadığı kadar ağrıdı belim.

evet bende de aynı. düşünüyorum ağır mı kaldırdım, ters bi hareket mi yaptım. yok değil. gündüzleri bi nebze az sancı ama özellikle akşamları daha da artıyor. bir de şüphelendiğim bir şey var sürekli ekşi şeyler istiyor canım bugün 3 bardak şalgam suyu içtim ki ölsem normalde 1 bardağı bitiremem. halbuki benim adet dönemlerimde hep tatlı krizlerim olmuştur.peki sen de böyle bir şeyler olmuş muydu?

bat 28 ağustos tu..5 gün gecikti o kadar ümitlenmiştim ki..dün akşam kırmızıları gördüm yine..

herkes bana geçen aydan hamilesin diyor ama 2 gün kanamam oldu sadece şuan bel ağrısı kramplar ve sol kasıktan göbek deliğime vuran boydan boya ağrı ve gögüs uçlarımdaki sızılarım var bat 13 eylül birde bazen hiç bi belirti yok gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…