"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

canim benim seni cok iyi anlyiorums enin yasadiklarini bende yasasdim rabbim sabirlar versin ve sunu unutma canim, mevlam ne eylerse güzel eyler...rabbim yardimcin olsun, kucagina almayi nasip eder insallah....

teşekkür ederim canım tarif için.
bişey sorucam, bu kürü yarım litre suyla yapıyoruz ya, kalanı ertesi gün içse olmaz mı? 1. haftadan sonrakileri mesela?

geçmiş olsun canım benim. Bol bol dua et, hakkınızda hayırlısı olsun diye.

kaç aydır deniyorsunuz peki?
1 yıldır korunmayıp, düzenli ilişkiye rağmen olmuyorsa, doktora görünmekte fayda var . ama daha 1 yıl olmadıysa, hiç boşuna üzülmeyin, akışına bırakın

sperm analizindeki normal değerleri tam hatırlamıyorum ama sayı biraz düşük görünüyor. tabi burda önemli olan normal morfoloji ve ileri hareketli sperm sayısı-yüzdesinin normal değerlerde olup olmadığıdır. o sonuçları görmek lazım canım.
bir ürolog veya kadın doğum doktoru daha yardımcı olur.

canım değerler bu ekte.. çok şükür kadın doğumcuya gösterdik herşey yolunda dedi.ikimizinde test sonuçlarına baktı..daha 1aydır korunmadıgımızı olmadıgını öğrenınce kızdı bu kadar erken bu strese ne gerek var diye:))) bende ön muaynelerımızı olup kafamız rahat olsun dedim:))) nese kafm rahatlamış oldu hiç yoktan:)) bugun 7.ci günüm heralde su sıralar yimirtlicamDD

Eklentiler

• $Adsýz22.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 45
teşekkür ederim canım tarif için.
bişey sorucam, bu kürü yarım litre suyla yapıyoruz ya, kalanı ertesi gün içse olmaz mı? 1. haftadan sonrakileri mesela?

Ay canım bilmem ki nasıl yapmalı Ama zaten 2 bardak çıkıyor, 1 hafta bitince devamı 2 günde içilir herhalde...

Canım çok teşekkür ederim, darısı tüm isteyenlerin başına, benim 3 günce önce çizgi mizgi hiç bir şey çıkmadı tamamen negatifti.

Canım benim çok teşşekür ederim, inşallah sen de en kısa zamanda güzel güzel haberler verirsin bizi de sevindirirsin. Ben o kadar çok markayla yaptım ki cnm hatırladıkların Predictor, Laboquick, Bebetime, Certain gibi markalardı.

Allah yardımcın olsun, umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer, yüzün güler. Allah kötü gün göstermesin. Güzel haberler vermen dileğiyle...

slm kızçeler nasılsınız bakalım epeydir giremiyorum.Dün dr'a gittim bi sorun var mı yok mu diye ultrasonla alttan muayene etti bi sorun yok dedi.Yumurtlama olmuş henüz küçük dedi ayın 20 sinde adet oldum en son bugün 30u yumurta küçükmüş ama ne kadar zamana büyür ki belli bi mm e gelmesi lazım sonuçta 5 güne kdr yumurtanın çatlaması lazım büyür mü acaba o zamana kadar hadi bana bi yardım edin bu durumda olanlar oldu mu yumurta çatlamaya 1 hafta kala büyür mü?:18::18::18:

adetime 1 hafta var..tanımsız bir mide yanması yada bulantı ve baş dönmesi hissediyorum..psikolojik olabilir ama kendimi hamile de hissetmiyorum..bir sürpriz olur mu dersiniz..

daha çok erken kafaya takmak için.
canım eşine keçiboynuzu kürü yap.
bak sağolsun bi arkadaş yazmış tarifini.
yımırtlama günlerini değerlendir tatlımm

adetime 1 hafta var..tanımsız bir mide yanması yada bulantı ve baş dönmesi hissediyorum..psikolojik olabilir ama kendimi hamile de hissetmiyorum..bir sürpriz olur mu dersiniz..

tabiki olabilir gebelik ama adete 1 hafta kala bulantı baş dönmesi pek sık rastlanmıyor.
genelde 1 hafta kala kasıklarda batmalar ve göğüs hassasiyeti oluyor.
ama bana sorarsan belirti belirtidir yanii inşallah minik sürprizin seninledir.

kasıkta batma ve göğüs hassasiyeti yok..zaten dediğim gibi hamile hissetmiyorum..acaba mı dedim..-)) bu ay da böyle geçsin bakalım-)) olursa gerçekten sürpriz olacak

Benim inanılmaz bir sırt ağrım ve karında şişkinlik vardı kuru gaz gibi. 3. haftalarda bunu hissetmiştim ben... Meğer hamileymişim, fakat 5 haftalıkken düşük yaşadım ben.

minikkelebek canım nolur üzülme bebeginide üzme yüce Allahım bebegini sana bagıslasın inşallah dua et canım bende edicem senın ıcın

allah yardımcın olsun kucağına sağlıklı almayı nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruzz

minikkelebek mesajını yeni farkettim..

umarız her şey olumlu ilerler..lütfen kalbini ferah tut..

oyy kuzummm cok uzuldum rabbım sana bagıslasııın onu inş... dua et bol bolll uzan doktro demıstır bunları sana ama ayaklarını havaya kaldır ole uzan :18:

minikk kelebeğimm cnmm bnmm çok üzüldüm durumunaa dilerim bebişin sıkı sıkı tutunur sanaa...dualarm seninleee...

ben ilk kızıma hamişken bildiğin adet gördm bi kaç ay ....

canim benim seni cok iyi anlyiorums enin yasadiklarini bende yasasdim rabbim sabirlar versin ve sunu unutma canim, mevlam ne eylerse güzel eyler...rabbim yardimcin olsun, kucagina almayi nasip eder insallah....

geçmiş olsun canım benim. Bol bol dua et, hakkınızda hayırlısı olsun diye.

Allah yardımcın olsun, umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer, yüzün güler. Allah kötü gün göstermesin. Güzel haberler vermen dileğiyle...

Çok sağolun kızlar dualarınız desteğiniz için.
İnşallah pazartesi sabahı güzel haberlerle dönerim.Heralde bu benim için mucize olur..
Adak adadım bebeğimi sağlıkla kucağıma alırsam.
Koca koca parçalar attım 2 gün içimden bi görseniz sanki rahim dışarı çıktı.Ona rağmen duruyordu bebeğim,kalbi atıyodu yavaş da olsa.Allah sabır versin hepimize
Sağlıkla gelir bebekleriniz inşallah canlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…