• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

Çok sağolun kızlar dualarınız desteğiniz için.
İnşallah pazartesi sabahı güzel haberlerle dönerim.Heralde bu benim için mucize olur..
Adak adadım bebeğimi sağlıkla kucağıma alırsam.
Koca koca parçalar attım 2 gün içimden bi görseniz sanki rahim dışarı çıktı.Ona rağmen duruyordu bebeğim,kalbi atıyodu yavaş da olsa.Allah sabır versin hepimize
Sağlıkla gelir bebekleriniz inşallah canlarım...

Allahım minik meleğini sana bağıslasın hayırlı ve sağlıklı bir şekilde Allah onu senin alnına yazdıysa o senden kopamaz bundada vardır bir hayır sakın stres yapma gayet rahat ol herşey güzel olucaktır :16:

bir sorum olacak dun doktora gittim iki kese gordugunu bunlardan birinin bos olma ihtimali oldugunu aa kesin sonucu 3 hafta sonra bildirecegini soyledi saskinlikla bekliyorum arkadaslar

Merhaba kızlar ne zamandır görüşemiyoruz,güzel haberleriniz var mı?
Yeni hamilelerimiz varsa tebrik ederim allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.
Darısı bekleyen arkadaşlarımın başına olsun

Benim 2 haftadır boğuştuğum kahverengi akıntılarım yerini kanamalara,sancılara,koca koca düşürdüğüm parçalara bıraktı.
ve bugün doktora gittim bebeğimin kalp atışlarının zayıfladığını öğrendim...
Şimdi sanki canımın bi yarısını hasta yatağında bekler gibiyim.
Günlerdir elimde düşürdüğüm parçalarla gece yarısı acillere taşınıyorum.Her defasında kalp atışlarını duyup sevinçten ağlayarak eve dönüyodum.Ama bugün doktor hayırlısı olsun dedi..
Pazartesi günü kontrole gidicem.Kalp atışlarına göre gereken yapılacak.
Bugün bi yavaşladı bi hızlandı kalbi,belki de annesinin ona baktığını anladı.

Allah sağlıklı hamilelik yaşatsın hepinize,sağlık gibisi yok.Günlerdir yaşadığım şeyleri anlatamam çok yıprandım.
Allahım hayırlısıyla onu bana bağışlasın ama beni ona layık bulmadıysa ve eğer alacaksa ikimize de acı çektirmesin.
Geç olsaydı da sağlıkla olsaydı bebeğim.
Hala bi umudum var,çünkü kalbi atıyo.İnsan inanmak istiyo
Öpüyorum hepinizi,bana dua edin canlarım
canım ya çok üzüldüm ama bebeğinin kalbi hala atıyo merak etme hep dua et canım inşallah bebeişin sana sımısıkı sarılır

mide bulantlarm hala var ama bebek yok :(( erken yumurtam çatldı diyrdm :(( bi tana kocaman kist olmuşş yani iki doktorum var bnmm biri çatldı demişdi ona inanmşdm iğne yaptrckdm yoksa :(( ama çatlamamş büyüye büyüye kist olmşş..
sen neeler yapysn cnmm ?? müjdeli hberler var mı :))

kist olmuş o öle mi ya üzüldüm canım ya diğer doktorun nasıl anlamamış ki çatladı dedi
bende napayım canım ya misafirlerim vardı giremedim adetime 3 gün kaldı bende 6 gün kala test yaptım erken testlerden çıkmadı bende bi daha yapmadım müjdeli bi şey yok yani adet olursam 3. günü gidicem genel kontole

Canım benim çok teşşekür ederim, inşallah sen de en kısa zamanda güzel güzel haberler verirsin bizi de sevindirirsin. Ben o kadar çok markayla yaptım ki cnm hatırladıkların Predictor, Laboquick, Bebetime, Certain gibi markalardı.

inşallah canım
bu predictor erken testlerden deme ben onun çok hassas oldugunu duymuştum testlere de güvenilmiyo

Çok sağolun kızlar dualarınız desteğiniz için.
İnşallah pazartesi sabahı güzel haberlerle dönerim.Heralde bu benim için mucize olur..
Adak adadım bebeğimi sağlıkla kucağıma alırsam.
Koca koca parçalar attım 2 gün içimden bi görseniz sanki rahim dışarı çıktı.Ona rağmen duruyordu bebeğim,kalbi atıyodu yavaş da olsa.Allah sabır versin hepimize
Sağlıkla gelir bebekleriniz inşallah canlarım...

canımmmm adagın kabul olur ıns. bebegını alırsın saglıcakla :49: cok dıkkat et kendıne cnmmm :16:

kist olmuş o öle mi ya üzüldüm canım ya diğer doktorun nasıl anlamamış ki çatladı dedi
bende napayım canım ya misafirlerim vardı giremedim adetime 3 gün kaldı bende 6 gün kala test yaptım erken testlerden çıkmadı bende bi daha yapmadım müjdeli bi şey yok yani adet olursam 3. günü gidicem genel kontole

cnm bnm ya dilerim müjdeli haberler verrsn 3 gün varmş beklee...bnmde bugun ama olmadım :))

cnm bnm ya dilerim müjdeli haberler verrsn 3 gün varmş beklee...bnmde bugun ama olmadım :))

inşallah canım da bekliyemiyorum ki bugün yine yaptım negatif çıktı kasıklarım ve belimde çok agrımaya başladı sanırım hastalanıcam:((
canım ya inşallah sen hayırlı haber verirsin şuan 1 gün gecikmelisin :))

inşallah canım da bekliyemiyorum ki bugün yine yaptım negatif çıktı kasıklarım ve belimde çok agrımaya başladı sanırım hastalanıcam:((
canım ya inşallah sen hayırlı haber verirsin şuan 1 gün gecikmelisin :))

cnm yaa benm yumurta kist olmşş :)) çaatlama yokki hamile kalayım :)) başka büyüyp çatladysa bilemem ama en sn 35 mm di bi tanesi kist olmşdı :))

hepinize günaydın arkadaşlar..şimdilik kimseler yok ama olsun...
çok şükür 1.5 senelik hasret bitti..ramazan bu sene bereketiyle geldi bize elhamdülillah...
adetin 24. günü test yapmıştım..yarım saat sonra çook silik bi çizgi çıktı.test de bebetime olunca yanlıştır dedim..28. gün yani 4 gün sonra nova marka bi test aldım..dün yaptım anında pembe çizgi çıktı..çok mutluyum ama telaşeden pek farkında değilim. kayınvalidem umreden geldi..bir sürü misafir geliyor...
inanamıyorum hala daha önce de bir aylık düşük yaptım...korku sevinç karışık duygular içindeyim...
allah isteyip dileyen herkese en başta da bu topikteki tüm arkadaşlara nasip etsin...

cnm yaa benm yumurta kist olmşş :)) çaatlama yokki hamile kalayım :)) başka büyüyp çatladysa bilemem ama en sn 35 mm di bi tanesi kist olmşdı :))

olsun canım napalım rabbim hayırlı zamanı biliyor bende hastalancam gibi hissediyorum ekime kaldık yine

olsun canım napalım rabbim hayırlı zamanı biliyor bende hastalancam gibi hissediyorum ekime kaldık yine

kızlar geç olsunda güç olmasın üzülmeyin birde bizim gibi hamileliğin sevincini bile yaşayamamak var unutmayın o nedenle sağlıklı bir hamilelik olsunda 3-5 ay sonra olsun

kızlar geç olsunda güç olmasın üzülmeyin birde bizim gibi hamileliğin sevincini bile yaşayamamak var unutmayın o nedenle sağlıklı bir hamilelik olsunda 3-5 ay sonra olsun

dogru sölüyosun canım zaten her dua edişim de sen geliyosun aklıma saglıkla hamileleik için dua edin demiştin ya bnde öle yapıyorum ama bu ay çok umutluydum negtifi görünce çok kötü oldum
sen nasılsın canım bebeişin nasıl

hepinize günaydın arkadaşlar..şimdilik kimseler yok ama olsun...
çok şükür 1.5 senelik hasret bitti..ramazan bu sene bereketiyle geldi bize elhamdülillah...
adetin 24. günü test yapmıştım..yarım saat sonra çook silik bi çizgi çıktı.test de bebetime olunca yanlıştır dedim..28. gün yani 4 gün sonra nova marka bi test aldım..dün yaptım anında pembe çizgi çıktı..çok mutluyum ama telaşeden pek farkında değilim. kayınvalidem umreden geldi..bir sürü misafir geliyor...
inanamıyorum hala daha önce de bir aylık düşük yaptım...korku sevinç karışık duygular içindeyim...
allah isteyip dileyen herkese en başta da bu topikteki tüm arkadaşlara nasip etsin...

canım sağlıkla kucağına da alırsın inşallah... :nazar:

Back
X