"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

selamlar... adetime 3 gün olmasına rağmen dayanamadım idrar testi yaptım. çünkü bütün gece göğüslerimin acısından uyuyamadım sabahta baş dönmesi ve bel ağrısıyla uyandım. ama maalesef sonuç negatif. eczacı arkadaşım adet gecikmeden önce bu testlerin güvenilir olmadığını beklememi söylüyor. ama burada okuyorum kimisinde silik çizgi bile olsa çıkıyor. yani bir kadın hamileyse mutlaka o silik çizgi çıkar mı? bugün çok mutsuzum((

cnm beta hcg sonuçlarına göre değişir belkide geç döllenme olmuştur ondan cıkmamışta olabilir canını sıkma adet gecikmesini bekle benim adetim 12 gün gecti ben umutsuzdum yine yoktur diye ayrıca olması bu ay imkansızdı calışmamıştık fazla yani bunlara hiç takılma neler denedim ayaklarımı havaya diktim aşılama oldum son şans tüp bebekti durumun iyiyse adak ada adadığım ilk ay oldu hemde en imkansız zamanda olması imkansız gibi bişeydi RABBİM VERİNCE en imkansız şeyler bile oluyor herşeyin zamanı vardır diyorlardı demekki zamanı gelmemiş diyorlardı bende içimden söylemesi kolay diyordum ama gercekten herseyin zamanı varmış canım bebişin inş seninledir hep dua edicem ediyorumda yer gök duayla yaratılmış sağlıcakla kal kafanada takma stres en büyük düşman inanırmısın ben aşılama sonrası hayal kırıklığında intiharı bile düşündüm düşün yani o derece kötüydüm milletin laf sokmalarından bıkmıştım senin yapman gereken tek şey sabretmek isyan etmemek dua etmek canım dualarım sizinle

gözlerim dolarak okudum mesajını. çok etkilendim teşekkür ederim. çok doğru şeyler söylüyorsun. allahım ne zaman onun alacağı nefesi uygun görmüşse o zaman doğsun. biz üstümüze düşeni yapıyoruz gerisinde sabırla beklemek lazım.insanlara uzaktan konuşmak ne kadar kolay. kimse başına gelmeden anlayamaz bazı şeyleri. ama sen en büyük dileğine kavuşmuşsun bak ne güzel inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evladın olur.

makinem iyi değil..görünmüyor..zaten dün yaptığım için kuruyunca biraz daha kaybolmuş..en iyisi bitest daha alayım ben..şimdi çıkıyorum..yapınca haber veririm..

inş. hamiişsindir canım testi yapınca hemen yaz olur mu bende merak ettim

hadi yaa (
ben o kürü biliyorum. eşim uyguladı bikaç ay. ama ikimizde sıkıldık hazırlamaktan. bikaç keçiboynuzunu kaynatıp, içinde sanırım 20 dk beklettikten sonra içiyordu. buydu dimi senin tarifte?

Evet canım, bak tam olarak şu tarif;

--> KEÇİBOYNUZU KÜRÜ

Yarım litre kaynamış suya 6-7 adet adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak at. 3 dk. ağzı kapalı olarak hafif ateşte kaynat. 20 dk. dinlendir. Dinlenme süresi sonunda keçiboynuzu parçalarını çıkar. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karnına, diğer yarısını da akşam yatağa giderken iç. Bu uygulamaya 1 hafta boyunca hergün devam et. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken 1 su bardağı su iç. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygula.[/I][/B]

makinem iyi değil..görünmüyor..zaten dün yaptığım için kuruyunca biraz daha kaybolmuş..en iyisi bitest daha alayım ben..şimdi çıkıyorum..yapınca haber veririm..

nerdesin kız yapmadın mı hala testi bi haber ver merak ettik

canım bi başka topikte aktardan polen arı sütü hayıt civanperçemi ve aslanpençesi hapı aldığını yazmışsın. faydası oldu mu?

evet canım kullanıyorum ama çok düzenli değil..sadece arısütü poleni hergün alıyorum..aç karna olanları unutuyorum bazen..bi de bu ay bal tarçın çörek otu yapıp onu kullandım 10 gün yumurtalıklarımı iyi çalıştırdı..ovulasyon erken oldu..yani beklediğim somut sonuç hamile kalmak o daha olmadı ama mutlaka faydası vardır..devam edeceğim..

Merhaba, bende aynen senin yaşadıklarını yaşadım ama lütfen sonuç kesinleşmeden üzülme. Ben de adetimden 3 gün önce yaptım negatif çıktı bugün itibariyle adetim gecikeli 4 gün oldu hala silik çıkıyor benim. Yani bhcg nin idrara geçmesi epey zaman alıyor. Bi kere adetin kesin gecikmesi lazım ben o erken gebelik testlerine falan da güvenmiyorum. Canım şurda üç günün kalmış sabret. İnşallah hamilesindir...

canım yeni bat 21 eylül... eylül topiğine mi gitti herkes kimse yok...

beni de ümitlendir canım ya bende adetime 6 gün var erken gebelik testlerinden yaptım negatif çıktı çok üzüldüm şüpheli ilişkiden 5 gün sonra çıkar yazıyodu sence napmalıyım dogruluk payı ne kadardır neye güvenceğimi bilemedim ya

Canım, ben Bat' tan 3 gün önce erken gebelik testi yaptım, ilişkiden sonra 8-10 gün içinde %99 güvenilir sonuç diyordu, benim negatif çıktı. Tamam dedim ben kesin hamile değilim, ümidi kestim napalım bir dahaki ay diye geçiriyordum içimden baktım adet olmam gereken günde olmadım. 2 gün sonra yaptım ucuz testlerle çok çok silik bir çizgi. Yani öyle hemen çıkmıyor. En iyisi adet tarihini beklemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…