• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

Merhaba, bende aynen senin yaşadıklarını yaşadım ama lütfen sonuç kesinleşmeden üzülme. Ben de adetimden 3 gün önce yaptım negatif çıktı bugün itibariyle adetim gecikeli 4 gün oldu hala silik çıkıyor benim. Yani bhcg nin idrara geçmesi epey zaman alıyor. Bi kere adetin kesin gecikmesi lazım ben o erken gebelik testlerine falan da güvenmiyorum. Canım şurda üç günün kalmış sabret. İnşallah hamilesindir...

o silik çizgiyi bile görmek çok güzel.şimdiden tebrik ederim seni.benimde içimde hala bir umut var. göğüslerim inanılmaz oldu, acısı çok fazla.kan testi yaptırmak istemiyorum. şimdiden eylüle odakladık eşimle kendimizi. ama bi çok arkadaşım dediğin gibi bizim adet gecikmesinden önce hep negatif çıkmıştı dedi. senin peki 3 gün önce o silik çizgi olmuş muydu?

beni listeye eklemeyi unuttun:( bende hamis oldugumu test yaparak ögrendim pazartesi randevum var;)

Son düzenleme:
Canım, ben Bat' tan 3 gün önce erken gebelik testi yaptım, ilişkiden sonra 8-10 gün içinde %99 güvenilir sonuç diyordu, benim negatif çıktı. Tamam dedim ben kesin hamile değilim, ümidi kestim napalım bir dahaki ay diye geçiriyordum içimden baktım adet olmam gereken günde olmadım. 2 gün sonra yaptım ucuz testlerle çok çok silik bir çizgi. Yani öyle hemen çıkmıyor. En iyisi adet tarihini beklemek.

ay canım ya içime su serptin valla yaa allah razı olsun bebeğini saglıkla kucagına alırsın inşallah bende bugün yine yaptım 5 gün var kesin çıkar dedim yine çıkmadı şimdi sayfayı açtım sen böle yazmışsın umutlandım dediğin gibi en iyisi adet gününü beklemek zaten bu ay olmazsa ddoktora gidip genel bi kontrol yaptırıccam canım
sen hangi markayı yaptın

Son düzenleme:
artık pek kimse girmiyo sanırım topiğe agustosun ilk zamanları çok hareketliydi sayfalara yetişemiyordum

benim koca tutturdu illa doktora git adetin az sürdü ya hamileysen 2 aylık diyor 2 gün kanamam oldu sadece ve 1-2 günde lekelenme normalde 4.günü şiddetli olur biterdi öyle olmadı ilk kez şuan sol kasığımda ağrım var ve göbek deliğime vuran dayanılmaz ağrı sadece 1-2 dakika sürdü offfff kafam karıştı ben oluruna bıraktım artık....ısrarıyla yarın gidecem bat 13 eylül ama ısrarlı halaa git var deyip duruyor

Merhaba kızlar ne zamandır görüşemiyoruz,güzel haberleriniz var mı?
Yeni hamilelerimiz varsa tebrik ederim allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.
Darısı bekleyen arkadaşlarımın başına olsun

Benim 2 haftadır boğuştuğum kahverengi akıntılarım yerini kanamalara,sancılara,koca koca düşürdüğüm parçalara bıraktı.
ve bugün doktora gittim bebeğimin kalp atışlarının zayıfladığını öğrendim...
Şimdi sanki canımın bi yarısını hasta yatağında bekler gibiyim.
Günlerdir elimde düşürdüğüm parçalarla gece yarısı acillere taşınıyorum.Her defasında kalp atışlarını duyup sevinçten ağlayarak eve dönüyodum.Ama bugün doktor hayırlısı olsun dedi..
Pazartesi günü kontrole gidicem.Kalp atışlarına göre gereken yapılacak.
Bugün bi yavaşladı bi hızlandı kalbi,belki de annesinin ona baktığını anladı.

Allah sağlıklı hamilelik yaşatsın hepinize,sağlık gibisi yok.Günlerdir yaşadığım şeyleri anlatamam çok yıprandım.
Allahım hayırlısıyla onu bana bağışlasın ama beni ona layık bulmadıysa ve eğer alacaksa ikimize de acı çektirmesin.
Geç olsaydı da sağlıkla olsaydı bebeğim.
Hala bi umudum var,çünkü kalbi atıyo.İnsan inanmak istiyo
Öpüyorum hepinizi,bana dua edin canlarım

Mrhba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Bende 2 aydır anne olamk için uğraşıyrm ama maalesef olmadı. şimdi büyük bir heyecanla bu ayı beklyrm. Sizlerin yazısını okuyunca bende üye olayım dedim.aranızda benim gibi olanlar varsa lütfen yazsın

3 yıllık evliyim ve hep korundum ama sadece ilk 6 ay ilaç kullandım sonrasında kullanmadeım.sizce olmaması normal mi ? Her ay bir umutla bekliyorum ve sürekli kendimi dinliyorum belirti var mı yok mu diye. Eylülün 8 inde hastalanmam lazım bakalım ne olacak? Merak ediyorum. Yine hüsran olmaz inşallah

minikkelebek canım nolur üzülme bebeginide üzme yüce Allahım bebegini sana bagıslasın inşallah dua et canım bende edicem senın ıcın

Mrhba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Bende 2 aydır anne olamk için uğraşıyrm ama maalesef olmadı. şimdi büyük bir heyecanla bu ayı beklyrm. Sizlerin yazısını okuyunca bende üye olayım dedim.aranızda benim gibi olanlar varsa lütfen yazsın

Merhaba..Ben de yeni katıldım bu ay. Burdaki insanlarla dertleşmek sohbet etmek çok rahatlatıcı.Etrafımda çok arkadaşım var ama bizim gibi düşünen aynı hisleri paylaştığın, aynı umudu paylaşan hiç görmediğin insanlarla bir şeyler paylaşmak çok güzel. ben ağustostan daha umudumu kesmedim. adetten önce test yaptım negatif çıktı ama yine de adeti bekliyorum. sen de durum nasıl bu ay?

Yeni hamilelerimiz varsa tebrik ederim allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.

Benim 2 haftadır boğuştuğum kahverengi akıntılarım yerini kanamalara,sancılara,koca koca düşürdüğüm parçalara bıraktı.
Günlerdir elimde düşürdüğüm parçalarla gece yarısı acillere taşınıyorum.Her defasında kalp atışlarını duyup sevinçten ağlayarak eve dönüyodum.Ama bugün doktor hayırlısı olsun dedi..

Allah sağlıklı hamilelik yaşatsın hepinize,sağlık gibisi yok.Günlerdir yaşadığım şeyleri anlatamam çok yıprandım.
Allahım hayırlısıyla onu bana bağışlasın ama beni ona layık bulmadıysa ve eğer alacaksa ikimize de acı çektirmesin.

allah yardımcın olsun kucağına sağlıklı almayı nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruzz

oyy kuzummm cok uzuldum rabbım sana bagıslasııın onu inş... :25: dua et bol bolll uzan doktro demıstır bunları sana ama ayaklarını havaya kaldır ole uzan :18:

dualarımdasın canım..
Allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah.....

gerçekten çok zor ve yıpratıcı bir durum..ama sen yinede ümidini kesme kendinide fazla üzme..
sonuçta herşey olacağına varıyor malum...

ben 22+3 haftalık bebeğimi kaybettim:43:
4 ay önce...

seni çok iyi anlıyorum..
Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah

kızlarrr bişeyler söyleyin anlam veremedim eşimin test sonuçlarını aldık 1,2 milyon sayı ne demek normal değer 40 mılyon dıo 1,2 ne anlama gelıyorr test sonucunu yorumlayabılecek olan bırı varmıdır ?

bende iki topikteyim ikisi de açık :))
şimdi sen aklımdaydın valla naptın canım mide bulantıların falan geçti mi nasıl oldun

mide bulantlarm hala var ama bebek yok :(( erken yumurtam çatldı diyrdm :(( bi tana kocaman kist olmuşş yani iki doktorum var bnmm biri çatldı demişdi ona inanmşdm iğne yaptrckdm yoksa :(( ama çatlamamş büyüye büyüye kist olmşş..
sen neeler yapysn cnmm ?? müjdeli hberler var mı :))

minikk kelebeğimm cnmm bnmm çok üzüldüm durumunaa dilerim bebişin sıkı sıkı tutunur sanaa...dualarm seninleee...

ben ilk kızıma hamişken bildiğin adet gördm bi kaç ay ....

Son düzenleme:
Back
X