mmlkk bu sonuçlar tam yumurtalarının gelişme döneminde olduğunu gösteriyor. herşey yolunda yani. doktorunda muhtemelen benzer şeyler söyliyecektir. İnşallah tez ve hayırlı zamanda bebelerimiz bizimle olur. bu arada duanın anlamı nedir canım?
of ne zor bi durumdayım ya..1.5 seneden beri ilk defa silik de olsa bi çizgi gördüm..o da yanlış olabilir..aksi gibi bugün temizlik yapmam lazım.. kayın validem umreden gelecek..cam felan silmem lazım..ya hamileysem?!!!
canım inşallah eylülde benimde bebişim olur ilk kez başlıycaz denemelereHz. Yunus'un (a.s) Balığın Karnındayken Yaptığı Dua;
"La ilahe illa ente subhaneke innî kuntu minez-zalimîn."
Senden başka hiçbir ilah yoktur. Seni tenzih ve tesbih ederim. Ben zalimlerden oldum.[ banadaen sıkışık zamanımda soylememi soylemişlerdi canım evlenırken ben her gece yatmadan ağlarken ehr anımda solerdım sonra çok şükür herşey yolunda gitmişti..ay ogunler geldı aklıma allah büyük kızlar yaa hep olumlu dusunelım ınsallah bu ay içimden ses cok kısı hamiş olacak diorrr:) bu arada testi tekrar yorumladıgın için saol canımm
aman tatlım birşey yapma onca zaman beklemişsin bence vakit erken hadi hastahaneye git kan testi yaptır...
ya canım bilmiyorum ki..sıkışıp kaldım.. görümcemle anlaştık bugün yapacağız..kız kardeşim de var..yukarı felan uzanmayım bari..hastaneye gitsem sonuç ta 3 e 4 e çıkar..hoş bence zaten yanlıştır o test..hiiç umudum yok..3 ay yumurta takibi yaptırdım olmadı..bu ay bal tarçın yedim....
artık yoruldum ya..hiç bişey yapmak gelmiyor içimden..ne yapsam kafam dağılmıyor.. bayramda ailemle eşimle antalyadaydım..döndüm yine aynı...allah hepimizin yardımcısı olsun..
ebsona katılıyorum resim koy görelim bizdecanım peki ya bebişin seninleyse en azından tekrar bi idrar testi yap ne çekacak bi bak resim atman mümkünse bi gönder testi bakalım
kızlar ovulasyon tarihim eylül 9 a denk geliyor bu tarihten sonra bebek için bi çalışma yapılırmı yoksa 9 dan önce ki günleri değerlendirsek yeter mi?yani yumurtlama günü geçince gebe olma şansı olur mu?
kızlar ovulasyon tarihim eylül 9 a denk geliyor bu tarihten sonra bebek için bi çalışma yapılırmı yoksa 9 dan önce ki günleri değerlendirsek yeter mi?yani yumurtlama günü geçince gebe olma şansı olur mu?
canım vala ben geçen ay dedım ovıden bı gun oncesınde başlim sonra ovi günler geçince bıraktım yani 4kez ilişki oldu ,her seferınde bacaklar duvarda ama tutmadı sen bence her gunu değerlendir ben ole yapıcam regli bitip tesleri tamamlayınca eşim perizde suan test için yarıından sonra baslıcam bende regl dün bittiama kafama takmıyıcam bu sefer olursa olur olmassa allhın bıldıgı bısey vardır dıyıcem geçen cok sıkmıştım yurumuodum bıle doğru düzgün hamlıe gıbı :)
akıntını takip et canım..her zaman aynı gün olmuyor..benim bu ay adetin 9-12. günler arası oldu ovulasyon..normalde 15. gün olurdu..kendini iyi takip et..çektikçe sünen akıntı varsa yumurta çatlamış demektir..ama ovulasyon öncesi başlamak en iyisi..çünkü sperm uzun süre yaşayabiliyor..9-11-13-15. günler yada 10 -12-14-16. günler ilişki mantıklı olur..herşey allahın takdiri..inşallah rabbim bizim de yüzümüzü güldürür
of ne zor bi durumdayım ya..1.5 seneden beri ilk defa silik de olsa bi çizgi gördüm..o da yanlış olabilir..aksi gibi bugün temizlik yapmam lazım.. kayın validem umreden gelecek..cam felan silmem lazım..ya hamileysem?!!![/Q batım geçtimi tatlım? hayırlısı olsun inşallah hamişsindirkendini çok fazla zorlamazsan bişeycik olmaz ama yine de dikkat et canım.ağır işler yapma ağar kaldırma.en kısa zamndada kan testi yaptır:13:
kızlarrrrr
ben bu ay 4,5 gün boş geçtim herhalde
yani görünüşe bakılırsa şansım yüksek ama yinede belli olmaz
batım 30 ağustos çok heyecanlıyım ama bazende umutsuzluğa kapılıyorum
ebson adetim biter bitmez başladım ben sağlam olsun diye yumurtlamam da çok tuhaf ama baya uzun sürdü o akıntılar bende
son 1 haftadır yok...hele 2,3 gündür kupkuruyum ki normalde benim hep akıntım olurdu..:44::44::44::44::44:
makinem iyi değil..görünmüyor..zaten dün yaptığım için kuruyunca biraz daha kaybolmuş..en iyisi bitest daha alayım ben..şimdi çıkıyorum..yapınca haber veririm..
kızlarrrrr
ben bu ay 4,5 gün boş geçtim herhalde
yani görünüşe bakılırsa şansım yüksek ama yinede belli olmaz
batım 30 ağustos çok heyecanlıyım ama bazende umutsuzluğa kapılıyorum
ebson adetim biter bitmez başladım ben sağlam olsun diye yumurtlamam da çok tuhaf ama baya uzun sürdü o akıntılar bende
son 1 haftadır yok...hele 2,3 gündür kupkuruyum ki normalde benim hep akıntım olurdu..:44::44::44::44::44:
benimde dün bitti canım bugünde durup sonra başlıycaz inşallah ilk ayda olur rabbimin izni ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?