• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

adetime 4 gün kala yani dün bi test aldım..eve gelince farkettim bebetime mış..daha önce yanlış sonuç verdiğine dair birşeyler okumuştum ama emin olamadım..yine de testi yaptım..silik çizgi çıktı...ne dersiniz? inanmamalı mıyım?

adetime 4 gün kala yani dün bi test aldım..eve gelince farkettim bebetime mış..daha önce yanlış sonuç verdiğine dair birşeyler okumuştum ama emin olamadım..yine de testi yaptım..silik çizgi çıktı...ne dersiniz? inanmamalı mıyım?

tatlım silik çıktıysa kan testi yaptır varsa kesin çıkar.

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kasıklarım,yumurtalıklarım belim her bi tarafım ağrıyo
dün akşam yemekten sonra mutfağı toparlarken başım döndü bi an sersemledim sonra kendimi kocamın kollarında buldum
hafif bi baygınlık geçirmişim..tabi ki hamileliğe bağlamadım..tansiyonum düşmüştür daha öncede olmuştu bu..
ama yinede kendimi çok halsiz hissediyorum..2 gün sonra adet olmam lazım..bakalım hayırlısı artık..

dün akşam yemekten sonra mutfağı toparlarken başım döndü bi an sersemledim sonra kendimi kocamın kollarında buldum
hafif bi baygınlık geçirmişim..tabi ki hamileliğe bağlamadım..tansiyonum düşmüştür daha öncede olmuştu bu..
ama yinede kendimi çok halsiz hissediyorum..2 gün sonra adet olmam lazım..bakalım hayırlısı artık..

ay canım inşallah bu kez bebiş vardır.bu halsizlikler boşuna değildir.

ev hanımlarına çok özeniyorum ya artık işe gelmek zoruma gidiyor acaba herşeyi bırakıp otursam mı evde???

ay canım inşallah bu kez bebiş vardır.bu halsizlikler boşuna değildir.

iyi şekerim ya valla bugün işe hiç gelesim yoktu yataktan kalkmak nasıl zor geldi
inşallah canım hayırlısı artık
bende 2 gündür işe gelirken zorlanıyorum
uykusuz ve halsiz hissediyorum kendimi..
neyseki herşey planladığım gibi olursa pazartesi izne ayrılıcam belki biraz dinlenme fırsatı bulabilirim..
sen ne yaptın başladın mı çalışmalara..
ayrıca bu topik niye böyle dugunlaştı?
:26:gerçi bende kide soru ağustosu bitiriyoruz malum ondandır kesin:1::1::1:

inşallah canım hayırlısı artık
bende 2 gündür işe gelirken zorlanıyorum
uykusuz ve halsiz hissediyorum kendimi..
neyseki herşey planladığım gibi olursa pazartesi izne ayrılıcam belki biraz dinlenme fırsatı bulabilirim..
sen ne yaptın başladın mı çalışmalara..
ayrıca bu topik niye böyle dugunlaştı?
:26:gerçi bende kide soru ağustosu bitiriyoruz malum ondandır kesin:1::1::1:

yok tatlım başlamadım hala dün adetim bitti bi gün daha bekliycem vücudum kendine gelsin bide bu ay adetim çok çabuk bitti 2 gün oldu sadece

yok tatlım başlamadım hala dün adetim bitti bi gün daha bekliycem vücudum kendine gelsin bide bu ay adetim çok çabuk bitti 2 gün oldu sadece

Yaa şu bi iki aydır herkesin adetinde bi tuhaflık var
hiç günü şaşmayan arkadaşlarım erken adet oldu
kiminin ki kısa sürdü havalardan herhalde
benimde geçen ay 15 gün geç geldi
bakalım bu defa nası olacak
bebek yok diye düşünüyorum ama eminde değilim tabi:36::36::36:

Yaa şu bi iki aydır herkesin adetinde bi tuhaflık var
hiç günü şaşmayan arkadaşlarım erken adet oldu
kiminin ki kısa sürdü havalardan herhalde
benimde geçen ay 15 gün geç geldi
bakalım bu defa nası olacak
bebek yok diye düşünüyorum ama eminde değilim tabi:36::36::36:

benim adetim hep 24 de olur zaten sadece geçen ay 3 gün gecikmişti benim için önemli olan eylül ayı

Hamişsin sen hamişş:1::1: içime doğuyo benim hep sölüyorum :))

adetime 5 gün kala bebe time la test yaptım negatifti :(( sonra 2 gün kala başka bir testle hamiş oldumu öğrendim :))

ama en sağlıklısı kan testi canım idrar testleri yanıltıcı olabilio...

ev hanımlarına çok özeniyorum ya artık işe gelmek zoruma gidiyor acaba herşeyi bırakıp otursam mı evde???

Bende çok özeniyorum günlerdir resmen sürünerek geliyorum işe:37::37: ben de bıraksam mı diye düşünüom valla... işim rahat ama evime çok uzak yol beni mahvedio :(( malum İstanbul...

slm kızlar günaydın hepinize inşallah hamişsindir canım belirtiler onadır inşallah.bende bi ev hanımı olarak yeni kalktım:21:acayip uyuyasım var:9: karnım belim acayip ağrıyo benimde adeim gelicek gibi duruyo...:50:

adetime 5 gün kala bebe time la test yaptım negatifti :(( sonra 2 gün kala başka bir testle hamiş oldumu öğrendim :))

Bende çok özeniyorum günlerdir resmen sürünerek geliyorum işe:37::37: ben de bıraksam mı diye düşünüom valla... işim rahat ama evime çok uzak yol beni mahvedio :(( malum İstanbul...
canım bu ay bunu bikaç kişi söyledi
inşallah içinize doğan çıkarda seviniriz:49::49::49::49:
bana psikolojik olabilir gibi geliyor.
geçen ayda böyleydim hayırlısı artık
canım sen şimdi hamişsinde hiç durma bırak işi bence:27::27:
ayrıca ne iş yapıyosun merak ettim

inşallah yanılmıyoruzdur da güzel haberler alırız senden:1::1::49::49::49::49:
özel sektörde çalışıyorum canım müdürüm... işle ilgili sıkıntım yok da evim uzak biraz gidiş geliş yormaya başladı beni... Bulantılar falanda başlayınca fena oldum iyice:37::37: yoksa mesai saati zorunluluğum yok, ayrı odam var ayaklarımı uzatıp oturabiliyorum:1::1:

Back
X