• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

en kesin sonuç kanda baktırmak canım.yaptırma imkanın varsa bir dakika durma derim...

Bir kaç gün daha bekliycem sanırım, şimdi kan testi sonucu olumsuz çıkarsa çok üzülürüm. Bakalım Allah büyük... Serap bu arada sen öğretmendin değil mi başladınız mı seminer dönemine, biz başladık...

düne göre mide bulantm felan yok deneck kdr az:)) sanrm psikoljk yaşyrm hepsini uynır uynmz bi test yapdm yine negatf 8 inde olan döllenme olduysa tabiii kesin çıkardı snrm bu ayda kısmet değil..düşnmk istmyrm yaa.....0.100 çıkdı diye hala azcık umut taşyrm doktor bu hafta yne yapckdı testi gitmk dahi istmyrm..kan verip tekrar umutlncğmı blyrm ya hamilysm demektn bıkdımm yaa off düşnmk istmyrm neyapmm gerek blmyrm :(( psikoljk olrk insn nasl kusar ya okdr da deli gibi istmyrm diyrm ama demekki bilnç altı :(

Bir kaç gün daha bekliycem sanırım, şimdi kan testi sonucu olumsuz çıkarsa çok üzülürüm. Bakalım Allah büyük... Serap bu arada sen öğretmendin değil mi başladınız mı seminer dönemine, biz başladık...

Evet canım öğretmenim ama seminerler başlamadı.Eylül 1 'de başlar normalde bu sene haftasonuna denk geldiği için eylül 3'de başlayacak.

......Mesaj tekrarı......

Son düzenleme:

....
mesaj tekrarı.

Son düzenleme:
düne göre mide bulantm felan yok deneck kdr az:)) sanrm psikoljk yaşyrm hepsini uynır uynmz bi test yapdm yine negatf 8 inde olan döllenme olduysa tabiii kesin çıkardı snrm bu ayda kısmet değil..düşnmk istmyrm yaa.....0.100 çıkdı diye hala azcık umut taşyrm doktor bu hafta yne yapckdı testi gitmk dahi istmyrm..kan verip tekrar umutlncğmı blyrm ya hamilysm demektn bıkdımm yaa off düşnmk istmyrm neyapmm gerek blmyrm :(( psikoljk olrk insn nasl kusar ya okdr da deli gibi istmyrm diyrm ama demekki bilnç altı :(

canım insan psikolojik olarak bukadar kusmaz kesinlikle miden için muayene olmalısın

slm kızlar bizde 1 aydır korunmuyoruz bebek istiyoruz adetimin gelmesinede 2 gün var ama ben kendimi hamile hissediyorum...şimdi test yapsam geleden belli olurmu acaba ?

ben de aynı durumdayım :( seni o kadar iyi anlıyorum ki. inşallah hamilesindir. benim adetime 5 gün var daha. belirtiler var ama psikolojik mi hamilelik mi ayırtedmek çok zor. o kadar stresliyim ki.mantığım sakin kalmamı söylüyor ama duygularım aynı değil. yine de stres yumurtlamayı çok fazla etkiliyor. bu ay olmadıysa bile önümüzdeki ay yumurtlama için kendimizi rahatlatmalıyız bence..

kızlar ya cok canım sıkıldı azönce kaynanamdan geldik yine bebek soruyo doktora gözükün olmuyosa diyo daha biz 3 aylık evliyiz ya çokk içim sıkıldı akşam akşam nasıl morelimi bozdular hala neden yok deyip duruyolar

kızlar ya cok canım sıkıldı azönce kaynanamdan geldik yine bebek soruyo doktora gözükün olmuyosa diyo daha biz 3 aylık evliyiz ya çokk içim sıkıldı akşam akşam nasıl morelimi bozdular hala neden yok deyip duruyolar

biz 2 yıllık evliyiz soruyorlar hiç umursamıyorum. sen daha 3 aylık evlisin. hiç moralini bozma. hiç umursama söylenenleri. önemli olan başkaları istediğinde değil sen anne olmaya hazır olduğunda çocuk yapman. sağlıklı olanı bence budur:)

biz 2 yıllık evliyiz soruyorlar hiç umursamıyorum. sen daha 3 aylık evlisin. hiç moralini bozma. hiç umursama söylenenleri. önemli olan başkaları istediğinde değil sen anne olmaya hazır olduğunda çocuk yapman. sağlıklı olanı bence budur:)

bende çok istiyorum 3 aydır da deniyoruz ama henüz olmadı iste istemez bende çok etkileniyorum söylenenlerden üzülüyorum şimdi o sinirle geldim erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha adetime 8 gün var bütün morelimi bozdular

bende çok istiyorum 3 aydır da deniyoruz ama henüz olmadı iste istemez bende çok etkileniyorum söylenenlerden üzülüyorum şimdi o sinirle geldim erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha adetime 8 gün var bütün morelimi bozdular

sakin ol canım ya. çok erken bakmışsın.daha göstermez bence testte. eşin ne düşünüyor bu konuda? eşinin desteği çok önemli çünkü.

Son düzenleme:
ben de aynı durumdayım :( seni o kadar iyi anlıyorum ki. inşallah hamilesindir. benim adetime 5 gün var daha. belirtiler var ama psikolojik mi hamilelik mi ayırtedmek çok zor. o kadar stresliyim ki.mantığım sakin kalmamı söylüyor ama duygularım aynı değil. yine de stres yumurtlamayı çok fazla etkiliyor. bu ay olmadıysa bile önümüzdeki ay yumurtlama için kendimizi rahatlatmalıyız bence..

kızlar üüzülmyn yaa benmde var 5 gün test yapıp duruyrm yok bişe düşnmedn edemyrm..deli gbii temzlk yapyrm bu saatte :(( hamile kalnca bu günlerme gülecğmi blyrm aslnda...hatta bebek doğduğnda ağladğnda felan eşim baana bugunleri hatrlrckk :)) o günleri düşünn sizde arada bni normal hayata döndüryr..onun bunun demesne bakmayn kulak asmayın kaynananda ne fenaymş allah yardm etsn cnm 3 aylk evliye bumu söylenr sıkma canını sen hamiş olnca sende ona yüz vermezsnn...annemn adını koycam dersin :))bende bayağı abarttm haa hamile kaldn ve kızın oldu :)) allah söyletti kız banada :)) hamiş olnca kızın olnca bni hatrlar cnm bnmm ..sıkma canını...inşallh bizlerde müjdli haberler vercğz bu ay olmadı önmzdeki ay rabbim nezaman hayırlısyla o zamn versn..

tebrkler cnmm bnm darısı bizlere olsun :)))

Canım benim kayınvalidem de sorup duruyo ama ben topu hemen eşime atıyorum.Eşim ben istemiyorum daha erken ben daha karıma doyamadım ne çocuğu elbet onunda zamanı gelecek ama şimdi ben istemiyorum diyo.Hatta bazen dur hele bi ben yıllarca duba gibi karnı burnunda bi kadınla evli olmayımı bekledim zaten ilerde hamile kalınca vücudu bozulcak önce bi gençliğimizin tadını çıkaralım falan diyo susturuyo onları.Sonra annesi sen bilirsin oğlum diyo:)Aslında çocuk diye diye ölcez ikimizde ama :(( Her sorana henüz düşünmüyoruz belki yaza dedik şimdi yaz geldi soruyolar tabi şimdide biraz borç var bitsin öyle diyoruz.Sende eşine bırak canım annesine en iyi cevabı o verir üstelik sen daha üç aylık evlisin.Ben bir yıldır deniyorum olmuyo.Denediğimi de kimse bilmiyo.Olunca söyleyecem herkese şimdilik korunuyorum sansınlar en iyisi böyle...

Back
X