• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

aslında beni test yapmaya iten sebep kasıklarımda ki sancıydı..bi kaç gündür vardı zaten ama bugün baya şiddetlendi..
umutlanmak istemem üşütmüşte olabilirim:44::44::44::44:

biraz daha bekle canım 3 gün kala bir daha yap

kızlar bugün yaptırdığım bazı hormon test sonuçlarım ama hiçbirşey anlayamadım yarın bir doktora göstereceğim tedbir amaçlı önceden yaptırmak istedim.yorumlayacak olan anlayan varmı?? :))

Testler Sonuç Birim Referans Değerler

FSH-FOLLİKÜL STİMULAN HORMON 5.25 mIU/mL 6.30 - 24.00 Ovulasyon
3.90 - 12.00 Foliküler Faz 1. Yarı
2.90 - 9.00 Foliküler Faz 2.Yarı
1.50 - 7.00 Luteal Faz
17.00 - 95.00 Menapoz
VIDAS FSH Testi Çalışılmıştır.

LH-LUTEİNİZAN HORMON 2.26 mIU/ml 9.60 - 80.00 ( Ovulasyon )
1.50 - 8.00 ( Foliküler Faz 1. Yarı )
2.00 - 8.00 ( Foliküler Faz 2. Yarı )
0.20 - 6.50 ( Luteal Faz )
8.00 - 33.00 ( Menapoz )
VIDAS LH Testi Çalışılmıştır.

PRL-PROLACTIN 23.19 ng/ml 5.00 - 35.00 ( Siklus )
5.00 - 35.00 ( Menapoz )
VIDAS Prolactin Testi Çalışılmıştır.

E 2-ESTRADİOL 99.80 pg/ml 18.00 - 147.00 ( Foliküler Faz )
93.00 - 575.00 ( Pre-Ovulatör )
43.00 - 214.00 ( Luteal Faz )
0.00 - 58.00 ( Menapoz )
VIDAS Estradiol II Testi Çalışılmıştır.

TSH 2.37 uIU/mL 0.25-5.00

VIDAS Tsh Testi Çalışılmıştır.

hala midem bulanyoo hala kusuyrm hep wcdyim :( bukdr psikoljk etkilnyrmym yoksa stres midememi vuruyo...hiç bişe yiyemyrm yediğimde çıkıyo yada öğürtü :(( başım ağrıyo hala akıntım çokk bitmedi bu ay yumurtlamadn snra...8 ağustsda yumurta çatldı...22 snde kanda 0.100 negatif çıkdı ....ama 31 ağusts bat:((
6 gün var halaa ne yapcğmı blemyrm :(( imkansz asanrm hamiş olmamdaa bilemyrm...

canım sen 8 inde yumurtladıgına göre hastalanmış olman gerekmiyo mu acaba ben anlamadım değerinde de artış olmuş yani hamileleik boyutunda değil ama sonuçta her zaman çıkan sonuç çıkmamaış tekrar mı yaptırsan acaba ya bende merak ettim

aslında beni test yapmaya iten sebep kasıklarımda ki sancıydı..bi kaç gündür vardı zaten ama bugün baya şiddetlendi..
umutlanmak istemem üşütmüşte olabilirim:44::44::44::44:

senin bat ne zamandı bizim aynıydı sanki batlarımız benimde bugün çok kasık agrım oldu bugün çok zor tuttum kendimi daha çok var diye yapmadım testi

kızlar bugün yaptırdığım bazı hormon test sonuçlarım ama hiçbirşey anlayamadım yarın bir doktora göstereceğim tedbir amaçlı önceden yaptırmak istedim.yorumlayacak olan anlayan varmı?? :))

Testler Sonuç Birim Referans Değerler

FSH-FOLLİKÜL STİMULAN HORMON 5.25 mIU/mL 6.30 - 24.00 Ovulasyon
3.90 - 12.00 Foliküler Faz 1. Yarı
2.90 - 9.00 Foliküler Faz 2.Yarı
1.50 - 7.00 Luteal Faz
17.00 - 95.00 Menapoz
VIDAS FSH Testi Çalışılmıştır.

LH-LUTEİNİZAN HORMON 2.26 mIU/ml 9.60 - 80.00 ( Ovulasyon )
1.50 - 8.00 ( Foliküler Faz 1. Yarı )
2.00 - 8.00 ( Foliküler Faz 2. Yarı )
0.20 - 6.50 ( Luteal Faz )
8.00 - 33.00 ( Menapoz )
VIDAS LH Testi Çalışılmıştır.

PRL-PROLACTIN 23.19 ng/ml 5.00 - 35.00 ( Siklus )
5.00 - 35.00 ( Menapoz )
VIDAS Prolactin Testi Çalışılmıştır.

E 2-ESTRADİOL 99.80 pg/ml 18.00 - 147.00 ( Foliküler Faz )
93.00 - 575.00 ( Pre-Ovulatör )
43.00 - 214.00 ( Luteal Faz )
0.00 - 58.00 ( Menapoz )
VIDAS Estradiol II Testi Çalışılmıştır.

TSH 2.37 uIU/mL 0.25-5.00

VIDAS Tsh Testi Çalışılmıştır.

valla ben hiç bişey anladım canım ama normaldir inş. herşey genelde değer farklı çıktı mı koyu renkli yazıyolar zaten

canım sen 8 inde yumurtladıgına göre hastalanmış olman gerekmiyo mu acaba ben anlamadım değerinde de artış olmuş yani hamileleik boyutunda değil ama sonuçta her zaman çıkan sonuç çıkmamaış tekrar mı yaptırsan acaba ya bende merak ettim

cnm herzaman 0,001 çıkardı 0,100 çıkdı hastalanmadm..adetim 30-31 ağusts cnm ya erken çatldı ama erken addet olmdm karışk bi durum bnde anlmdm..haftaya adet olmzsm kan vercmm inşlllhh..

Kızlar günaydın, uyuyamadım sabah köründe dikildim bugün. Kafam çokk karışık. Bat' ım 24 Ağustostu. 21inde- yani battan 3 gün önce- test yaptım negatif çıktı. Adet olmadım, dün akşam üstü test yaptım çok silik bir çizgi çıktı. Bu sabahta kalkıp ilk idrarla yapıyım dedim negatif çıktı. Dün silik çıkıp bugün negatif çıkması neden olabilir acaba:ssz:

Günaydın canlar. Benim BAT 28 Ağustostu normalde hiç düzensizlik yaşamam Dün adet oldum ama normal bir kanama değildi böyle afedersiniz çamur gibi. Ağrılarım hala devam ediyor rahim bölgemde böyle sol kasığıma doğru bıçak saplanır gibi böyle akıntı neden olur ki.

Kızlar günaydın, uyuyamadım sabah köründe dikildim bugün. Kafam çokk karışık. Bat' ım 24 Ağustostu. 21inde- yani battan 3 gün önce- test yaptım negatif çıktı. Adet olmadım, dün akşam üstü test yaptım çok silik bir çizgi çıktı. Bu sabahta kalkıp ilk idrarla yapıyım dedim negatif çıktı. Dün silik çıkıp bugün negatif çıkması neden olabilir acaba:ssz:

aynı marka testlemi yaptın 2.sinide eğer farklı amrka negatif çıakrdıysa farklı bir marka ile tekrar deneyeblirsin

olsun canım dert etme hayırlısı böyleymiş.başka bişey çıkmamasınada çok sevindim.bende senin bayramını kutlarım iyi tatiller.:23::2::52::16:

merhaba canım yazdıklarını okuyorum da konuşmak kısmet olmamıştı :)
bence hemen kötü düşünme canım benim halamın da migreni var ve hamileyken de tutardı belki de bebiş vardır sen burda bizlere sıkmayın kendinizi kötü düşünmeyin diyordun şimdi sıra sende

hayırlısı canım kötü bişey çıkmadığına sevindim
sana da iyi bayramlar tatlım
kızlar hepinize çok teşekkür ederim :16::16::16:
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr!!!!!!!hemileyiiiiim!!!!!!ağustos şansım oldu çok mutluyum......belirtilerim vardı ama ben hep temkinli davranıp beklemiştim darısı başınızaaaaa tez zamanda inşallah.çok güzel bi duygu:)))))))))

canım çok tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin:nazar::nazar::nazar: darısı tüm isteyenlerin başına :34:

Son düzenleme:
kızlar ben geldiiimm beni unutmadınız dimii :23::23::23:
dün gece 3te döndük tatilden...güzel bir bayram geçirdik inşallah sizlerin bayramıda güzel geçmiştir...
en son burdan ayrılırken lekelenmelerim vardı 1 hafta sürdü kızlar sonrasında hemen reql oldum 1 haftada reqlim sürdü bugün son günü... kuvvetli baş dönmelerimin nedeni hala muamma..tahlillerimde temiz çıkmıştı söylemiştim gitmeden sizlere...anlamadım neyin nesidir...lekelenmelerde uzun sürdü ve daha önce hiç olmazdı...bunların hepsi soru işareti..
neyse yeni bat tarihim 16 eylül... liste yapan arkadaşımızın dikkatine nickini unuttumda):26:

Başka bir markayla dene canım imkanın varsa kanda baktır kesin olsun acilde yapıyorlar. Kafanda soru işareti kalmaz.

aynı marka testlemi yaptın 2.sinide eğer farklı amrka negatif çıakrdıysa farklı bir marka ile tekrar deneyeblirsin

Perilous cevabın için çok teşekkürler:) Eşimle teste daha sonradan baktığımızda aynı şekilde silik çizgiyi gördük yani bugün ovulasyondan sonra 17(DPO 17) ve hala çok silik bir çizgi.

Başka bir markayla dene canım imkanın varsa kanda baktır kesin olsun acilde yapıyorlar. Kafanda soru işareti kalmaz.
Yarın başka bir markayla deneyeceğim cnm, teşekkür ederim. Yarın işten dönerken test alıp gelicem akşam yapacağım. Sonucu paylaşırım burdan. Hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz inşallahhhhh...:3:

en kesin sonuç kanda baktırmak canım.yaptırma imkanın varsa bir dakika durma derim...

Back
X