"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

Saol kuzu her ihtimale karsi agir falan kaldirma cok yorulma.. Guzelce yerlessin ikizlerimiz

yemekte sendeyız yanı benımde dunden kalan yemeklerım var azcık azcık ama esım szaten gece gelcek yemez benıde ıdare eder

nerdeyse 3 haftadır yemek yapmıyorum. azıcık bi marifetim vardı onu da kaybediyordum az kalsın.... bamya seviyosan beklerim gel

Hosgeldin anne adayi:)) insallah hamilesindir. Hakkinda hayirlisi olsun..

2. günü 15'inde olmam gerekiyordu :18:

Saol kuzu her ihtimale karsi agir falan kaldirma cok yorulma.. Guzelce yerlessin ikizlerimiz
hahahahaa kız tekı bulduk ıkısımı kaldı ay ınşallah ya valla suan ıkındı okuyo rabbım zan vaktı gok kapılarını acarmış cumlemız bu ay bebişlenelım ınş
Ay inşallah Vilmaa'cım yaa.. Psikolojik de olabilir diyorum ama bilemedim :)
suan kacıncı gundu adetının:26::26:
nerdeyse 3 haftadır yemek yapmıyorum. azıcık bi marifetim vardı onu da kaybediyordum az kalsın.... bamya seviyosan beklerim gel

severım de kımbılır taaaaa nerlerde oturuyondur sımdı sen

canım yoksa da hayırlısı buymuş diyelim vardır rabbimin OL diyeceği hayırlı bir zaman
kesinlikle canım biraz moralim bozuldu ama toparladım
1.20yi gorunce gozlerim acildi . Daha erken bence sen hamile olabilirsin . Burda okudugum kadariyla o degerin yukselmesi olabilir hayirlisi canim. 0.1 ciksa daha kötü bence. Insallah yukselir yaaa
pek umudum yok canım hayırlısı
çok güldüm kız topicten birinin ha benim olmadığı kesin ben esmer herif esmer :)

bukadar ısrarı olman bir gebelik belirtisi olablrmıi D

Hadii vilmaaa hobbaaaa :)))

budamı gebelik belirtisi :) canım ben inanıyorum senin en kısa zamanda hamile kalacağına tüm dualarım seninle ve diğer arkadaşlarla tabiiiii ayrıca bu tpic benim uğurum kovsanızda gitmem
kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza
hoşgeldin canım
hayal kırıklığı yaşayabilmeyi göze alıyorsan test yap canım

cnm bnm ya ilk sensin ya ondan sana bukdr hassasız :))bir hamiş verdk kayboldu smy987 ydi snrm adı Sonraki sensn dyrm hala kırmızı kartı görmdn umut yitirmek yok tatlım:))
cidden ya ben bu topiği açarken 1 temmuzdu herkes hazirandayken tek başımaydm snradan gün gün arttı :)) iyiki varsınızz hepimiz nekdr iyi anlaşuyrz birbirmeze nekdr güzel dileklermz var :))

tatlım ağustos ayına devamsn zaten :)) kırmızı kartını dilerimki görmz müjdeli haberler verrrsn 1 haftaya kadr kız benm yumurtamn çatladğı gün sende hamileym desene :)) çifte bayramm hobbabaaa . eylülü görcez burada ve çok hamiş çıkacak topiğimzdenn :)))) biriside sensin rabbimin izniyle cnm grip olmanı bile gebeliğe veryrm zayıf bir bünyen varsa vuepki vucudn tpkisi grip oluyo....yengemde öle olmşdu....

Son düzenleme:
kızlarrrrrr ben demedım mı sıze bu ay piskopata bağlarım dıye basladım bıle:18::18:akşama doğrudur ağzımda garıp bır tat var senkı demır para yalıyom:26::26: ama hamılelık olmaz olsa bu kadar erken belırtı vermes daha ıkı gunluk hahah erken basladım ben paranoya bağlamaya hadı hayırlısı

canım ne bileyim çok ümitlenmiştim ama hüsrana uğradım evet canım maalesef zayıf bir bünyem var bulantımda geçmedi hala sık sık yokluyor beni 19 temmuzda adet olmazsam 20 temmuz idrar testi yaparım kana gitmeye hiç niyetim yok en az 20 gün geçmeden

20 gun cok değilmi:26: sonucta bı hafta gelmezse gıt hamılelık yok sa iğneyle gelmesını sağlarlar adet duzenını bozarsınn:26::26:

20 gun cok değilmi:26: sonucta bı hafta gelmezse gıt hamılelık yok sa iğneyle gelmesını sağlarlar adet duzenını bozarsınn:26::26:

yok canım aldım ağzımın payını bugün aldım 20 fazla olabilir evet ama en az 10 gün geçsin

Son düzenleme:

hakknda hayrlısı cnm dilerm yine tutar müjdeli haberler verirsin..

ya azcık dur diycm ama durmazsnki senn bat bndn önce neyse hadi sen başla belirtilere bende çatladığım gün başlarım belirtilere:)) benm çatlamayn yumurtamla beraber belimde sızı var sizce nedir :)))
hamile olmam imkansızda :)) yumurtaı çatlyo :))

cnm ya senn bat 19 mydu ben nedn 16 dye hatrlyrm :)) yumurtlama günnündn snra şüpheli son ilşki artı 12 bitmedn umudunu yitirme kanda çıkmıyo çünkü ultrosnda çıkması zaten imkansz tatlım...hakknda hayrlısı bnmki stresdn 6gün geçmişdi dilerim sennki hamişlktn geçer rabbim bu ay ve önmzdeki 8 ay kırmızılardn korusu seni tatlım ::::::

bugün yarın adet olurum canım

POZİTİF ENERJİ :))

nazcım sen ne yapıyosun bu saatte burda. doktor bu gün için ilişki önermemişmiydi. hadi işine baksana

selam kılzarrr 3 gun yoktum neler olmussss ne kadr ilerlemiş sayflar okumya calıstım hepsınıııı nazcımm son duurm ne doktora gıdıcektın yaaaaaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…