ayyyyyyyyyyyy inşallah ya bal damlıyo ağzından hep bal yıyesın emıEvet olabilirrr. Insallah canimmm.tüplerden geciyordur simdi senin yavrularrr
Çatlama ağrısı nasıl bir ağrı oluyo yani?? nekdr ağrıyoki
dilerim müjdeli haberler verrsn cnmm
inşallahhh canım ama yine yok gibi hissediyorum
ayyyyyyyyyyyy inşallah ya bal damlıyo ağzından hep bal yıyesın emı
ben genelıkle bunu her ay yaşarım ama yenı öğrendım catlama ağrısı olduğunu böle adet olcakmıssın gıbı kuvvetlı bır sancı oluyo öle gırıp cıkmıyo gun ıcınde bır sure devam edıyo:26::26::26:
Çatlama ağrısı nasıl bir ağrı oluyo yani?? nekdr ağrıyoki
Geberiyorum resmen yaa( adet agrisindan biraz daha farkli hissediyorum. Bazen yururken yumurtaliklarimin resmen sallandigini hissediyor gibi oluyorum. Otururken agri yapiyor.yavas Yavas oturuyorum. Devamli gecmeyen bi agirlik aciyla karisik. Birlesirken asiri bi agri oluyor. Ertesi gün yurume zorlugu cekiyorum agridan.
ben de bu ay yumurtlamayı çok yoğun yaşadım
Sen nasil yasiyosun canim ya? Cokmu agrili seninkide..
tatlım ya herkesde değişiyo snrm adet öncesi yaşyrm hatta heray kndmi hamiş snyrm .)
tatlım ya herkesde değişiyo snrm adet öncesi yaşyrm hatta heray kndmi hamiş snyrm .)
ommmmmmmmmmmmmmmmmmmm evrene pozıtıf tı hanıcnm ya o bnm adet önceki ağrım ölürüm hatta geçen ay olmadı sanrm çatlamadı hatta yumurtlamdm bile diyeblrm ben
valla bende cumartesı gunu adet olcam sandım evden.. kocıse dedım kı kocıs sımıd ben adet olamıcama gore ya benım yumurtam buyuyo ya catlıyoGeberiyorum resmen yaa( adet agrisindan biraz daha farkli hissediyorum. Bazen yururken yumurtaliklarimin resmen sallandigini hissediyor gibi oluyorum. Otururken agri yapiyor.yavas Yavas oturuyorum. Devamli gecmeyen bi agirlik aciyla karisik. Birlesirken asiri bi agri oluyor. Ertesi gün yurume zorlugu cekiyorum agridan.
Sen nasil yasiyosun canim ya? Cokmu agrili seninkide..
yani kızlar ocağa bi yemek koyayım diye kalktım bilgisayarın başından, muhabbetin belini kırmışsınız
aşırı bel ağrım oldu hatta doğuma gittiğim gün ki kadar diyebilirim.
akıntı çok, göğüsler dikleşti, sinirliyim çookkkk
yemekte sendeyız yanıbenımde dunden kalan yemeklerım var azcık azcık ama esım szaten gece gelcek yemez benıde ıdare eder
Allah yardimcin olsun. Insallah sonuclari güzel olur. Cektigimiz agrilara deger..
Arkadaşlar selamlarr.. Bende 17 Haziran'da en son hasta olmuştum. Bu ay daha olmadım. Sol kasığımda acayip bi ağrı var. Onun dışında çok belirgin bi sıkıntım yok. 2 tane test yaptım ama negatif çıktı. birkaçgün daha bekleyip tekrar yapıcam ama çoookk sabırsızlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?