"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

33 gunde 1 adet oluyorsan hicte gec degil catlama.
33-14=19
1 temmuz son adet tarihin.
14 ile 21 tarihleri arasina cikior yumurtlaman..

bende bısey sorcam.. hanı ben dedım ya bu ay benım yumurtlama akıntım olmuyo dıye ama bı ıkı gundur boyle sadece sıvı bır akıntı gelıyo ıdrar gıbı değil su gıbı altımamı kacırıyom anlamadım kı ne iş

Canim esinle 1 gun once birlestiysen o tür akinti olabiliyor.

33 gunde 1 adet oluyorsan hicte gec degil catlama.
33-14=19
1 temmuz son adet tarihin.
14 ile 21 tarihleri arasina cikior yumurtlaman..

inşallah cnm ya blmyrmki yumurtlama belirtilerm vardı bitti ama çatlamaya gelemdk sanrm belki herşy norml blmyrm...

14-21
14-24 e kdr çıkıyo bnde yumurtlama çalşcam tabii çatlamş olursa sanrm 20 si cuma kesn belli olck :))

Canimmm parca icin tesekkurlerrr. gelecek meleklerimizzzz insallahhh

kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza

hoşgeldn cnmm...topiğimz hayrlı uğurlu gelsn sna müjdeli haberler verrirsn dileerim..

allahım foyam meydana cıktı

topiğimizin ilk şizofrenik hamilesii bendim :)) ikincisii vilmaaa :)))) tatlım tanımıyrmsn onlarıı :)) bbebek istdiğimzdn beri kardeş oldular bize o akıntılar eşlerdn gelrler bizmle biraz yaşarlar ve rahmetlerne kavuşurlar işde

aaaaaaaaaaa ozaman benım yumurtam cumartesı catladııııııı:26::26::26: adet olcam sandım kasıklarım cok ağrıdı

Bebem ya seninki büyüme sancisiydi. Catlamayi hissetsen o agri bambaska. Ben her ay hissediyorum. Gün boyu oluyor o agri. Resmen aci hissediyosun.
Senin Yumurtaligin boyutlarida super. 2 gün arayla birlesmeye devam. Olacak kuzu insallah.

cnm bnm ya inşallahh teşekkür ederim adete yakın hissttiğim ağrılar var aslında korkuyrm acaba ozamanmı çatlıyor diye bilemyrm işde :)) cumaya belli olcak ne oldğm snrm hayırlısı olsun..evet hergün yapıyrdk D 2 günde bir olcak

Çatlama ağrısı nasıl bir ağrı oluyo yani?? nekdr ağrıyoki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…