canımmısın sen benım mısın herseyım mısın hoşgeldın melek sefalar getırdın.. ya gelmeseydın yetısemeydın benı bulamasaydın ne yapardım yarım kalırdım melek yanlış yapardım melek
tatlım inanki bilmyrm doktor hani en kötüyüde söylyrya o nnedenle sanırım...
son 3 ay bat tarhlerm
28 nisan
02 haziran
01 temmuz
yani adetim 33 günü buluyo bazen o nedenle sanırım bnm umudum var :)) doktorun bütün tedavi yöntmlerne rağmen mutluyum
kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza
bende bısey sorcam.. hanı ben dedım ya bu ay benım yumurtlama akıntım olmuyo dıye ama bı ıkı gundur boyle sadece sıvı bır akıntı gelıyo ıdrar gıbı değil su gıbı altımamı kacırıyom anlamadım kı ne iş
Canim esinle 1 gun once birlestiysen o tür akinti olabiliyor.
33 gunde 1 adet oluyorsan hicte gec degil catlama.
33-14=19
1 temmuz son adet tarihin.
14 ile 21 tarihleri arasina cikior yumurtlaman..
canımmısın sen benım mısın herseyım mısın hoşgeldın melek sefalar getırdın.. ya gelmeseydın yetısemeydın benı bulamasaydın ne yapardım yarım kalırdım melek yanlış yapardım melek
allahım foyam meydana cıktı
Hahaha. Yakalandinnn
Bebem ya seninki büyüme sancisiydi. Catlamayi hissetsen o agri bambaska. Ben her ay hissediyorum. Gün boyu oluyor o agri. Resmen aci hissediyosun.
Senin Yumurtaligin boyutlarida super. 2 gün arayla birlesmeye devam. Olacak kuzu insallah.
inşallah cnm ya bilmyrmki yumurtlama belirtilerm vardı bitti ama çatlamaya gelemdk sanrm belki herşy norml blmyrm...
14-21
14-24 e kdr çıkıyo bnde yumurtlama çalşcam tabii çatlamş olursa sanrm 20 si cuma kesn belli olck :))
Bebem ya seninki büyüme sancisiydi. Catlamayi hissetsen o agri bambaska. Ben her ay hissediyorum. Gün boyu oluyor o agri. Resmen aci hissediyosun.
Senin Yumurtaligin boyutlarida super. 2 gün arayla birlesmeye devam. Olacak kuzu insallah.
aaaaaaaaaaa ozaman benım yumurtam cumartesı catladııııııı:26::26::26: adet olcam sandım kasıklarım cok ağrıdı
ben de bu ay yumurtlamayı çok yoğun yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?