"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

inşş cnmmm vallaa ben sunu anldımkı haftasonu gercekten stres yapmayınca kafya takmayınca oluyoo bu işşş kuzenımde bu ay baslamıstı calısmalara ma hatta kocasının zoruylaaa yanı tam nalmıyla ıstemıyoduu bıle vee hıcc yumutrlma tarıohı faln hesaplamıyoduu bırzcık ben dedım sole yap bole yap dıee haftsonu test yaptık çif çizgıı yanıı demkkı takmmak grekıyomusss ama bende onu bı ypabılsem ısteee:)

ben akşam test alıp sabah yapmayı düşünüyorum dayanabilirsem
rrabbim şu mübarek günlerde bizim gibi bebek isteyen bütün kullarına bu duyguyu yaşat!!
inşallah pozitif olur kızlar sonuç o zaman ilk buraya yazıcam teşekkürler yorumlar için...

naz doğru hatırlıyorsun 17 temmuzdu bat ama ben en kötü ihtimalle 19 temmuz diye düşündüm ve bugün adet oldum sanırım sancılandım wcye gittim pembe akıntı geldi ve sancım kesildi :) dahiliyeye gitcem bugün kaç gündür geceleri öksürükten uyuyamıyorum çok kötüyüm öğleden sonra dra gidip ilaç alcam

Gebe kalmak isteyenler okuyun!( hergün ilişkiye girmek)

Her gün ilişkiye girmek sperm sayısını artırıyor
Her gün ilişkiye girilmesi halinde sperm kalitelisi yüzde 12 oranında arttıyor

Adana’daki ‘Mutlu Yaşam Üroloji, Psikiyatri ve Cinsel İşlev Bozuklukları Merkezi’nin kurucusu Ürolog Hakan Güzel, tüp bebek tedavisi yapan uzmanların sperm sayısını artırabilmek için erkeklere cinsel ilişkiden uzak durmalarını önerdiğini oysa araştırmalarda her gün ilişkiye girilmesi halinde sperm kalitelisinin yüzde 12 oranında arttığının görüldüğünü söyledi.EGZERSİZ VE SAĞLIKLI YAŞAM DA ÖNEMLİ
Sydney’deki özel bir tüp bebek kliniğindeki araştırmalarda bebek isteyen 118 erkeğin bir hafta boyunca her gün cinsel ilişkiye girdiğini anlatan Dr. Güzel, “Bu erkeklerden 81’inin hasarlı sperm miktarında yüzde 12 oranında azalma olduğu gözlendi. Sperm kalitesi, sigara ve alkolden uzak durulması, egzersiz yapılması ve daha çok antioksidan alımı halinde de artabiliyor” dedi.
Spermin vücuttan hızlı atılmasının DNA hasarını azalttığını ve kalitesini arttırdığını anlatan Dr. Güzel, “Sperm vücutta ne kadar uzun süre kalırsa, hasara uğrama olasılığı o kadar artıyor. Biz bebek isteyen erkeklere eşleriyle çok sık cinsel ilişkiye girmelerini öneriyoruz” dedi. Güzel ayrıca sigara dumanının cinsel işlev bozukluklarının baş sorumlusu olduğunu hatırlattı.

Tatlım uzak durunca başka şeylerle ilgilennce stresdende uzak kalıyrz ve cidden iyi geliyo..haftasonu hep gezdm çok rahatladm :)) çatlamayan yumurtama rağmen umutlıuyumm

napcaz şimdi kım dogru soluyokııı:))

şimdi hakikaten ağustoslu oldum :) başağrımda başladı :18:

tatlımm cnm benm sen biraz dinlensen iyi gelcek sana cnm bnm daha günün geçmediki..cumayı bekle tatlım dilerimki kırmızı kartı görmdn ramazann ilk günü senden müjdeli haberler alırız...bence doktora gitme çok kötü değilsen dinlenn.minoset iç her ihtimale karşı...cnm bnm bende hamişken çok öksüryrdm 2.aynda çok fena olmşdm doktor bünyen zayf diye oldu böle demşdi yengem aylarca yattı öksürmktn oda çok zayfdı....

ben anlamam ya bu topikdee sendn müjdeli haber almak istyrm ben hayırlısıuylaa...sen hamiş olmadan bu topik kapanmayckk herkess duysun

canım yaaaaaa adet oldum canım benim yaaa ilk akıntım geldi geriside gelir artık şimdi özağustosluyum artık

Arkadaşlarrrrr, buu sabah tekrar test yaptım veeeeee 2 çizgiii sırada kan testi var
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cnm ayrınıları yaz hemen ne zaman basladı belırtıler durum neee:18::18::18::18:
amın cnm amın yasıcaz allahın ıznyle
aklında kalacağına al bır kactane gebelık testı gun gun yap benım öle yapmışlığım cok var eczanecıyı zengın etcem yakında
deme öle deme eskıden kadınlar tıkır tıkır yumurtluyomuş hormonsuz beslendıklerı ıcın ayda bırden fazla bıle yumurtluyomuş bız bıkere yumurtlucazda denk getırcezde
canım cok gecmış olsun

Tatlım uzak durunca başka şeylerle ilgilennce stresdende uzak kalıyrz ve cidden iyi geliyo..haftasonu hep gezdm çok rahatladm :)) çatlamayan yumurtama rağmen umutlıuyumm
olurmu kız öyle sey allah ınsan metabolızmasına bır sekıl vermış yanı ne bılım erkeğin doğasına aykırı be hergun ılışkıye gırmek.. ılıskıye gırmenın ve boşalmanın erkeğe kaç kalorı yaktırdığından haberın varmı ınanma böle seylere rahat bırak adamı

aman ben geçen ay takmadımda ne oldu. hoş yumurtlama tarihini kaçırmıştık ama ben kesinlikle nasip meselesi olduğunu düşünüyorum.
geçenlerde bi arkadaşla konuştum. ilk ayında hamile kalmış. herşeyi prosedürüne uygun yapmışlar. günleri pozisyonları ayarlamışlar. adetine 1 gün kala test yapıyo negatif
ağlama krizlerine girmiş neden olmadı diye... adeti gecikmiş ama negatifi gördüya psikoloik diye düşünmeye başlamış. 1hafta sonra kan tahlili yapıyo hamile. duyunca ne kadar özenmiştim ama nafile olmayınca olmuyo....

ya biz 1 hafta hergün yapmıştık eşimde bende artık kusacaktık bizim bünye alışık değilmiş bu defa 2 güne bir yapcam bence sende arada 1 gün ara ver canım

napcaz şimdi kım dogru soluyokııı:))

tatlım bilmyrdmda bu bana uyar :))) bu aya kadar ben hep düzensiz birliktelik yaşadım hamiş kalamadm..doktorumda 2 güne bir dedide :) onuda dinlemyrm neblm ya...annelermz böylemi yapmış yoooo bnm bldgm bebek istynler tüm ay çalışmışlr :)) yani gün takibide yapmamşlr....

sanrıım ben alışdım bu ay kudurdum diyeblrzde :))

canım yaaaaaa adet oldum canım benim yaaa ilk akıntım geldi geriside gelir artık şimdi özağustosluyum artık

hep ölemi olurdu cnm bnmm ya....kusuruma bakma ama zaten burdasın :)) kız temmzdn iki hamiş verdik...sende temmzdn geldn ya günnde ağustosdamı müjdeli hber vercn ozamn...kız belki devamı gelmz..

hep ölemi olurdu cnm bnmm ya....kusuruma bakma ama zaten burdasın :)) kız temmzdn iki hamiş verdik...sende temmzdn geldn ya günnde ağustosdamı müjdeli hber vercn ozamn...kız belki devamı gelmz..

sen diye diye benim adet kesilcek zaten naz
genelde böyle olurdu ama sancım kesilmezdi ama şimdi sancım kesildi bakalım hayırlısı ama ben adet oldum sayıyorum kendimi

naz bak benimde niyetimi bozuyosun.... 2 güne bir yapcam diye ayarlamıştım kendimi

walla ben bilmem adanalıyız bizim buralılar sölemiş :))) zaten kocama dayanamyrm bu aralar çok alışdım hergün hergün galiba işime geliyoo..
kız anneni ara hele bi sana nasıl hamile kalmş sorsan a birgün aramı vermişler...forumda çok okudum hergün birlkte olanda ara verende hamiş çokkk

kız ayıp nasıl soram anneme ben onu ama kaynanama soram o cekınmez anlatır tıkır tıkır valla ben yumurtlama gunu olayına inanıyom sonucta yumurtayla spermın karsılasması gerekıyo kural bu... ama tabı daha onemlısı rabbımın onların karsılasmasını dılemesı:26::26::26: nıketım hıçbır sorunları olmadığı halde hamıle kalamayan kadınlar var ama bız kalacaz allahın ıznıyle.. ne demiş hz. ali... Allah(CC) kabul etmeyeceği duayı kuluna ettırmezmış hem öle kuru kuruda ver allahım dıyenlerdensenızde yapmayın arkadasım öle bı abdest alın bı namaz kılın seccadenıze akıtın goz yaşlarınızı.. heee dersenız kı cocuk sahıbı olanların hepsı namazında nıyazındamı yapıyolar tuttuyo.. ay sız bır bılsenız o namazda seccadelerı ıslatarak edılen duanın sonucunda gelen seylerın havadan gelen seylerden daha guzel olduğunu su mubarek gunlerı bence ılışkıden zıyade duadan boş gecmezdınız ben ınanıyom cunku ben esımı ve ailesını allahtan öle ıstedım şimcik olacak cocuğumunda okadar hayırlı ve dunyanın en guzel bebeklerınden bırı olacağına ınanıyomm

sen diye diye benim adet kesilcek zaten naz
genelde böyle olurdu ama sancım kesilmezdi ama şimdi sancım kesildi bakalım hayırlısı ama ben adet oldum sayıyorum kendimi

bak demedi deme ben bişeyi çok istersem temizkalpliymdr olur ha...hiç şaşırmam bak haberin olsun...

hayatımda okdr imkansızlıklar vardıkii inandim ben imkansız olan herşey ve rabbim inandıklarımı bana yaşattı...

o nedenle ben hep inanyrm belki zaamanını bilmyrm ama sabretmeden hiçbirşey olmuyor rabbim bakıyo kulum diyo çok sabırlı ...

isteyin rabbim bişe istetiyorsa yapacaktırki sizden duymak istyor size söyleten bana söyleten yine rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…