Arkadaşlarrrrr, buu sabah tekrar test yaptım veeeeee 2 çizgiiisırada kan testi var
çokk iiyiii yaaaaaaa allh hepimize o çift çizgileri görmeyi nasip etsinnnn:) bendee hftasonu gordum çift çizgiyi ama kendım için dgeıl kuznımde bbek istiyoduu ilk ayda hamıle kaldıııı hıc kafasına takmıyoduuu hattaaa olmaz faln dıyoduuu test yaptık cıft çizgııııı o mutlulugu ıns bızde yasarızzzzzz:)
Arkadaşlarrrrr, buu sabah tekrar test yaptım veeeeee 2 çizgiiisırada kan testi var
Rabbim şu mübarek günlerde herkesin gönlüne göre versin canım.. midemde kelebekler uçuyo
Rabbim şu mübarek günlerde herkesin gönlüne göre versin canım.. midemde kelebekler uçuyo
yok canım aldım ağzımın payını bugün aldım 20 fazla olabilir evet ama en az 10 gün geçsin
bende de şu an adet huzursuzluğu var sanırım benim kırmızılarda geliyor artık
kızlar size bişey danışmak istiyorum ben 20 haziranda adet oldum 28 inde de bitti adetim
düzensiz olduğu için kafam karışıyor ama neticede 19 yada 20 temmuzda adet olmam gerekiyor..
3 gün var diyelim adetime idrar testi yapsam çıkar mı yada sizce yapayım mı çok merak ediyorum...
durup durup heyecanlanıyorum acaba hamile miyim diye..
ne dersiniz sizce yapayım mı yoksa beklemeli miyim???????
kızlar size bişey danışmak istiyorum ben 20 haziranda adet oldum 28 inde de bitti adetim
düzensiz olduğu için kafam karışıyor ama neticede 19 yada 20 temmuzda adet olmam gerekiyor..
3 gün var diyelim adetime idrar testi yapsam çıkar mı yada sizce yapayım mı çok merak ediyorum...
durup durup heyecanlanıyorum acaba hamile miyim diye..
ne dersiniz sizce yapayım mı yoksa beklemeli miyim???????
nazcım sen ne yapıyosun bu saatte burda. doktor bu gün için ilişki önermemişmiydi. hadi işine baksana
selam kılzarrr 3 gun yoktum neler olmussss ne kadr ilerlemiş sayflar okumya calıstım hepsınıııı nazcımm son duurm ne doktora gıdıcektın yaaaaaaa :)
CNM walla doktor salı perşembe demişdi :)) ama ben dünüde boş geçmedim :))
tatkım yumurtam çatlamyo :) CUMAYA tekrar gdcm bakalım hayırlısı büyüme var 21 felan olmş ama çatlamadı gtti
salı perşmmbe doktor işönerdiben duramadm dünde iş oldu işde
sanırım yapıcam çok merak ediyorumher ihtimalii göze alabilyosan yaapppp:)) biz kuzenımede 3gun kala yaptık sılık çizgii cıktııııı haftasonuuu inşş sendede cıkarrrrrrrr:))
anladım cnm ii yapmıssın bos cegırmeee valla bu ay bızmm bos gectı gıbı 12.13.ve 14. gunler bos gectıııı umudum kalmadı o yuzde3nn bu ayaaainşş okadr buyumussss catlar canım tam zamnı dgeılmııı zatenn gcemedı sonucta daha sen zaten 28 gunde dgıl 32 gunde faln oluyodun yanlıs hatırlmaıyosam kı tam zamnlrııı iştee inşş olucak bu ayyy sankı sen hamıla kalıcakmıısn gıbı hbıssedıyorum ben heppp:)
sanırım yapıcam çok merak ediyorum
inşallah sonuç pozitif olur kızlar
ama ben bu yumurtlama günü falanmış onları hiç bilmiyodum yeni öğrendim şansım var mı onu bile bilmiyorum
sanırım yapıcam çok merak ediyorum
inşallah sonuç pozitif olur kızlar
ama ben bu yumurtlama günü falanmış onları hiç bilmiyodum yeni öğrendim şansım var mı onu bile bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?