"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

canım hayırlısı bak doktorda erken oldu demiş, belki regl olmazsın bi bekle bakalım inşllah vardır

canım ovulasyonun 12. günü hatta 13 bile olabilir negatif çıktıysa(1.20) poztife döneceğine pek ihtimal vermiyorum taş çatlasa 19 temmuzda adet olurum diye düşünüyorum idrarda negatif olsa insan ümitlenirde adete yakın kanda negatif olunca pek ümit kalmıyor

Temmuzz bende 1 haftadir ruyamda hep hamileyim:)) insallah cikar ruyalarimiz. Ruyalar tersine cikar derler ama, yanilip sasirsada düzüne ciksa

canım yoksa da hayırlısı buymuş diyelim vardır rabbimin OL diyeceği hayırlı bir zaman

1.20yi gorunce gozlerim acildi . Daha erken bence sen hamile olabilirsin . Burda okudugum kadariyla o degerin yukselmesi olabilir hayirlisi canim. 0.1 ciksa daha kötü bence. Insallah yukselir yaaa

Kalacan tabiiii sen bu ay ikiz mujdesi verecen bizeee:)) benimde yarin ins randevum :)
Canim yumurta belli bir milime ulastigi zaman catliyor. 21, 22 de genellikle.. Ne guzelde buyutuyorsun yumurtaliklarini hersey yolunda masallah..

Temmuzz bende 1 haftadir ruyamda hep hamileyim:)) insallah cikar ruyalarimiz. Ruyalar tersine cikar derler ama, yanilip sasirsada düzüne ciksa

keşke keşke çıksa rüyalarımız ama benimki farklı bi kız bebek var ama sahibi belirsiz kimin bebeği olduğu belirsiz... muhtemelen bizim topikten birinindir diye düşünüyorum
hadi hayırlısı valla kız süt gibi bembeyaz tenli ve sarı saçlıydı, tarifime uygun doğurma ihtimali olanlar üzerine alınabilir
1. aday ben :)

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar doktor çok olumlu konşmadı ::)) ama inanki hiç ama hiç umrumda değil çatlatr gbi kadını ben hamile kalcam dedim :)) çatlamamş yumurtama rağmen..hepimizin hakkında hayırlısı...

perrilouss cnm bnm yükselme ihtimali var tatlım geç döllenmeyse rica ediyrm ( ama sen hala ağustos topiğinde olacaksnn ...cnm benm senn uğurlu topiğin buraydıı ve hala sen burdasınn umudumuzu yitirmek yok tatlımm.....ağustos topiğindeyiz hepimiz.....müjdeli haberler vereceğiz allah izin verirse...

dualarım sizlerlee..adı aklıma o an gelmeyen arkdşlarm sakın gücenmeyn kadınlarkulubu olark tüm isteynlere hatta tüm müslüman din kardeşlerim içinde aynı duaları ediyorum...

ay sonu geldi daha yumurtlama bile yaşamadım nasıl hamile kalcm blmyrm bu duruma üzülmyrm needn bilmyrm rabbim ol derse hemen o yumurtada çatlar olur..herşey sebep rabbim dualarımızı kabul etsin....en kısa zamanda hepimizin bu topikte müjdeli haberlerni almyı nasip etsn.

Anne tarafima uyuyor bu sari sacli bembeyaz ten:)) 2. Aday olabilirimde canim ruya görene aittir:)
Tamam iste ruyalar tersine cikar ya. Rüyanda senin degilse, gercekte senin olacak insallah.. Oyle yorumliyalimda oyle olsun

canım bencede gec dollenme olabılır cokta umıtlenme tabı ama umıdınıde yıtırma
canım ksımet olmadı hayırlısı artık ne diyim bari şu mide bulantım geçseydi ölecem yaaa başım ağrıyor kızlar ben biraz uyuyayım daha sonra gelirim yine
yanı sımdı belırtılere bakınca hamıle gıbısın ama aklım ermedı gectır bu gec

benım dıyom sızeeeee benımmmmmm yorum su sen benım bebeğimi kucağına alıp kendı bebeğini karsılamaya gıdıyonnnnn hoppp arkadas oluyolar cunku aynı yastalar
Anne tarafima uyuyor bu sari sacli bembeyaz ten:)) 2. Aday olabilirimde canim ruya görene aittir:)
Tamam iste ruyalar tersine cikar ya. Rüyanda senin degilse, gercekte senin olacak insallah.. Oyle yorumliyalimda oyle olsun
amınnnnnn ya ben ınanıyom bızım bebecıklerımız yasıt olcak net arkadası olcak tanışcak kaynascak hatta ben kızımı naza gelın vercek ama ıste bı sorun var benım kız manken gıbı cok uzun boylu olur:26::26::26:

Cuma gunu demi randevun. Iyi bak doktor catlamis dicek. Guzelim senin ovulasyonun 16 yada 17 si degilmiydi. Milimlere bakarsan tam normal cikiyor. Bugun aksama dogru catlarsin yada yarin sabah.

Cuma gunu demi randevun. Iyi bak doktor catlamis dicek. Guzelim senin ovulasyonun 16 yada 17 si degilmiydi. Milimlere bakarsan tam normal cikiyor. Bugun aksama dogru catlarsin yada yarin sabah.

canım bencede gec dollenme olabılır cokta umıtlenme tabı ama umıdınıde yıtırma
canım ksımet olmadı hayırlısı artık ne diyim bari şu mide bulantım geçseydi ölecem yaaa başım ağrıyor kızlar ben biraz uyuyayım daha sonra gelirim yine
yanı sımdı belırtılere bakınca hamıle gıbısın ama aklım ermedı gectır bu gec

benım dıyom sızeeeee benımmmmmm yorum su sen benım bebeğimi kucağına alıp kendı bebeğini karsılamaya gıdıyonnnnn hoppp arkadas oluyolar cunku aynı yastalar
amınnnnnn ya ben ınanıyom bızım bebecıklerımız yasıt olcak net arkadası olcak tanışcak kaynascak hatta ben kızımı naza gelın vercek ama ıste bı sorun var benım kız manken gıbı cok uzun boylu olur:26::26::26:

tatlım inanki bilmyrm doktor hani en kötüyüde söylyrya o nnedenle sanırım...

son 3 ay bat tarhlerm

28 nisan
02 haziran
01 temmuz

yani adetim 33 günü buluyo bazen o nedenle sanırım bnm umudum var :)) doktorun bütün tedavi yöntmlerne rağmen mutluyum

Benim telefonda onayliyor bak:)) israrla 4,5 defa tekrarlamiss:))

bukadar ısrarı olman bir gebelik belirtisi olablrmıi D

Hadii vilmaaa hobbaaaa :)))

canımmısın sen benım mısın herseyım mısın hoşgeldın melek sefalar getırdın.. ya gelmeseydın yetısemeydın benı bulamasaydın ne yapardım yarım kalırdım melek yanlış yapardım melek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…