"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

kızını görmüşsün rüyanda cnm benmm bende çok göryrdm :) dilerim hamişsindr....enkısa zamnda müjdeli haberler verrsn cnm bnmm

cnm bnde sabaha kadr uyuyamdm..3 dde kalkdm duş aldım abdest aldım sonrassnda ezanı duydum herkese dua ettm....namazımı kıldım yine dua ettm ..tüm forumdakilere...
sonra uyumuşm 5 den 9 a kadr...uykunuz kaçınca kalkın abdest alın namaz kılın dua edin..

rüyada ağlamak gülmek demek oluyoo mutlu olcksn inşallahh..müjdeli hebrler verecksn..

ben de cuma gecesi uyur uyumaz ağlayarak uyandım, ne ara rüya gördüm de uyandım anlamıyorum oğlum, Kerem'im 2 yaş civarıymış koşarak gülümseyerek yemyeşil bi yerde bana geliyordu, hıçkıra hıçkıra ağladım rahatladım ama kalktık tv izledik kafamız dağılsın diye 4 e kadar. yok işte sadece rüyalarıma geliyor, uyandığımda yok yok yok...

Sayfalar okdr ilerlemişki Kendi derdme sıra gelmedi....cuma günü doktor yumurtanın cumartesi çatlaycğnı ve ilşki önermişdi....
ama çattlamamışş önce 12 ml di cuma 18 di, pazartesi yani bugun 20-21 olmuş dedi çatlayp çatlmaycğnı bile blmyrz ilk ayımız doktorda..salı perşembe ilşki önerdi ve cuma günü göreceni söledi şaka gibi ya aay sonuna yaklşyrz hala doktora çatlayp çatlmağnı sorcz :))

Doktor neypcğmaza cuma günü karar verelm dedi ..tedavi istyrsnz adetle beraber başlycğz dedi...ben doktora gerek yok ben bu ay hamile kalacam dedim

ama olcak ınanıyoz kı burdayız

bencede

müjdeli haberler beklyrz cnm bnmm bizi habersz sakın bırakmaa

müjdeli haberler beklyrz cnm bnmm bizi habersz sakın bırakmaa

kızlar hamile olduğunu düşünen var mı aranızda içime doğuyor diyen, ben bu ay da yok diye hissediyorum bi de çabalamıyorum olsun diye sanki, hemen kalkıyorum mesela.

Allah razı olsun ve dualarını kabul etsin tatlım. inşşşaaaalllahhhhh hepimizin dileği olur, canlarımız gelir bu ay...

kızlar hamile olduğunu düşünen var mı aranızda içime doğuyor diyen, ben bu ay da yok diye hissediyorum bi de çabalamıyorum olsun diye sanki, hemen kalkıyorum mesela.

ben elımden gelenı yapıyorum yatıyorumda ama bende bu ay olmayacakmış gıbı hıssedıyorum:26::26: ama enınde sonunda olcak allahın ıznıyle onuda hıssedıyorummm

geldim kızlar geldim hemde koca bir negatifle geldim doktor erken yaptırdın 1 hafta kadar adet olmazsan tekrar gel dedi ama ben biliyorum adet olacağım bütün ümitlerim suya düştü bundan sonra çocuk olsun diye çabalamayacağım istemeyenin şıp diye oluveriyor

canım sakin ol, kısmet bu işler fazlasıyla öğrendik artık. ümidini kaybetme aynı şevkle devam edeceğiz yola...

canım Allah senden razı olsun çok teşekkür ederim duaların için kısmet değilmiş ne yapalım hayırlısı diyelim içimde hala saçma sapan ümit var işte hala ama kendimi dürtüyorum bitti rüya diye canım inşallah çatlar yumurtan ve tutar bu ay inşallah senin hamilelik haberini alırım buradan en az kendimmiş gibide mutlu eder canım benim

canım ksımet olmadı hayırlısı artık ne diyim bari şu mide bulantım geçseydi ölecem yaaa başım ağrıyor kızlar ben biraz uyuyayım daha sonra gelirim yine

Oku oku bitmedii yaa:))
Uff ben hafta sonu gezmeyi planlarken. Kaynanaya hizmetcilik ettim. Moral yerine sinir depoladim kizlar. Hayirlisi valla.
nazcim canim benim dualarinda bizide hatirladigin icin allah senden razi olsun. Guzel arkadasim..yumurtaligin catlamak uzere 1mm kalmis sanirsam. Bugun yarin catlican insallah:)

Peri yazilarini okurken cok heycanlandim kiz. Dur bakalim hayirlisi olsun. Allah gonlunun muradini versin kisa zamanda canim..

canım hayırlısı bak doktorda erken oldu demiş, belki regl olmazsın bi bekle bakalım inşllah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…