merhaba kızlar nasılsınız güzel haberlerle gel periLous canım inşallah
kızlar harika bir rüya gördüm. sarışın bi bebek(kız) kimin olduğunu bilmiyorum ama benim değil. nasıl ama böyle pamuk gibi oynuyorum onunla hamur gibi kucaklıyorum sarılıyorum sürekli. yolculuğa çıkmışız onunla, yeni tayin yerimize gidiyoruz. çok güzel bi histi, gülümseyerek uyandım resmen
rüyamı yorumlayabilecek birileri var mı?
perilpousun müjdeli haberlerni beklyrz cnmmm sen nasılsn ?
ben de cuma gecesi uyur uyumaz ağlayarak uyandım, ne ara rüya gördüm de uyandım anlamıyorum oğlum, Kerem'im 2 yaş civarıymış koşarak gülümseyerek yemyeşil bi yerde bana geliyordu, hıçkıra hıçkıra ağladım rahatladım ama kalktık tv izledik kafamız dağılsın diye 4 e kadar.yok işte sadece rüyalarıma geliyor, uyandığımda yok yok yok...
ben de cuma gecesi uyur uyumaz ağlayarak uyandım, ne ara rüya gördüm de uyandım anlamıyorum oğlum, Kerem'im 2 yaş civarıymış koşarak gülümseyerek yemyeşil bi yerde bana geliyordu, hıçkıra hıçkıra ağladım rahatladım ama kalktık tv izledik kafamız dağılsın diye 4 e kadar.yok işte sadece rüyalarıma geliyor, uyandığımda yok yok yok...
Sayfalar okdr ilerlemişki Kendi derdme sıra gelmedi....cuma günü doktor yumurtanın cumartesi çatlaycğnı ve ilşki önermişdi....
ama çattlamamışş önce 12 ml di cuma 18 di, pazartesi yani bugun 20-21 olmuş dedi çatlayp çatlmaycğnı bile blmyrz ilk ayımız doktorda..salı perşembe ilşki önerdi ve cuma günü göreceni söledi şaka gibi ya aay sonuna yaklşyrz hala doktora çatlayp çatlmağnı sorcz :))
Doktor neypcğmaza cuma günü karar verelm dedi ..tedavi istyrsnz adetle beraber başlycğz dedi...ben doktora gerek yok ben bu ay hamile kalacam dedim
müjdeli haberler beklyrz cnm bnmm bizi habersz sakın bırakmaa
müjdeli haberler beklyrz cnm bnmm bizi habersz sakın bırakmaa
37 erece süper bi ateş..hadi inşallah
ben de çarşamba test yaptırcam....aslında cuma yaptırcktım ama gebelik yok ise hemen ankaraya gitmemiz lazım o yüzden erken yaptırıcam....
ağustosta tüp bebek düşünyorum...
aysuncumm böyle kaybolma yaa bizi habersiz brkmaa dilerimki tüp bebeğe gerek kalmadn ikizler müjdes verecksn dün sanada sabah namaznda dua ettm adını söledmm..
çok teşekkür ederim canımm..
Allah razı olsun bizler içinde dua ettiğin için..
buralardayım canım haber veririm elbet..
kendimde belirti arayıp duruyorum hiiiçç bişey yok..ne akıntı ne göğüs hassasiyeti hiç bişey
ama negatifte olsa pozitifte habersiz bırakmam cnm
çok teşekkür ederim canımm..
Allah razı olsun bizler içinde dua ettiğin için..
buralardayım canım haber veririm elbet..
kendimde belirti arayıp duruyorum hiiiçç bişey yok..ne akıntı ne göğüs hassasiyeti hiç bişey
ama negatifte olsa pozitifte habersiz bırakmam cnm
daha ıyı ıste herkeste belırtı olmadığını öğrenır bızde psikolojık belırtı aramaktan vazgecerız
canım benimm inanki bugun uyumadımm sabha ezanında senin adını söledim namazımı kıldım önce sana sonra temmuza sonsudadek vilma hepinizin adını söledm bütün forumdaki bütün müslüman kardeşlerimiz için dua ettim rabbim isteyen herkese versin...ööncelikle senn adını söleme nedenim en yakın zamanda senn öğrenecğni bilmem hatta adını blmyrm rabbim ddm sen kime dua ettiğimi bilyrsn dedim perilous dedim...
çok geçmiş olsnn ama bebek olsada görnmezdi sanrm kan testi sonucunda belki güzel haberler vardır...sana çok dua ettm....
kızlar hamile olduğunu düşünen var mı aranızda içime doğuyor diyen, ben bu ay da yok diye hissediyorum bi de çabalamıyorum olsun diye sanki, hemen kalkıyorum mesela.
geldim kızlar geldim hemde koca bir negatifle geldim doktor erken yaptırdın 1 hafta kadar adet olmazsan tekrar gel dedi ama ben biliyorum adet olacağım bütün ümitlerim suya düştü bundan sonra çocuk olsun diye çabalamayacağım istemeyenin şıp diye oluveriyor
canım benimm inanki bugun uyumadımm sabha ezanında senin adını söledim namazımı kıldım önce sana sonra temmuza sonsudadek vilma hepinizin adını söledm bütün forumdaki bütün müslüman kardeşlerimiz için dua ettim rabbim isteyen herkese versin...ööncelikle senn adını söleme nedenim en yakın zamanda senn öğrenecğni bilmem hatta adını blmyrm rabbim ddm sen kime dua ettiğimi bilyrsn dedim perilous dedim...
çok geçmiş olsnn ama bebek olsada görnmezdi sanrm kan testi sonucunda belki güzel haberler vardır...sana çok dua ettm....
cnm benmm ya sanki içene doğdu bu sayfaları okumadn ilk sayfalara bakdım ve sana sbah namaznda dua ettğimi az önce yazdım cnm bnm bütün kalbim seninle...inanki kızkardeşim yok ama okdr yakın içten rabbim bliyo dua ettm sanaa..
bugun doktora gttm kendi derdmi unuttm yazmdm sana hemen yazdm..
Oku oku bitmedii yaa:))
Uff ben hafta sonu gezmeyi planlarken. Kaynanaya hizmetcilik ettim. Moral yerine sinir depoladim kizlar. Hayirlisi valla.
nazcim canim benim dualarinda bizide hatirladigin icin allah senden razi olsun. Guzel arkadasim..yumurtaligin catlamak uzere 1mm kalmis sanirsam. Bugun yarin catlican insallah:)
Peri yazilarini okurken cok heycanlandim kiz. Dur bakalim hayirlisi olsun. Allah gonlunun muradini versin kisa zamanda canim..
geldim kızlar geldim hemde koca bir negatifle geldim doktor erken yaptırdın 1 hafta kadar adet olmazsan tekrar gel dedi ama ben biliyorum adet olacağım bütün ümitlerim suya düştü bundan sonra çocuk olsun diye çabalamayacağım istemeyenin şıp diye oluveriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?