kızlar harika bir rüya gördüm. sarışın bi bebek(kız) kimin olduğunu bilmiyorum ama benim değil. nasıl ama böyle pamuk gibi oynuyorum onunla hamur gibi kucaklıyorum sarılıyorum sürekli. yolculuğa çıkmışız onunla, yeni tayin yerimize gidiyoruz. çok güzel bi histi, gülümseyerek uyandım resmen
rüyamı yorumlayabilecek birileri var mı?
canım o gaz beni fena yapmıştı patlayacam sanıyordum :) havadan oldu sanırım temiz hava bana yaraamadı :) ama geçti şükür
ben heyecanlanamıyorum bile canım çok korkuyorum her an adet olacağım, negatif sonucu alacağım diye haaa birde benim kalp atışımda hep 115 çıkıyordu tansiyon aletiniz varsa ölçermisiniz ben halamın yanında kaldım biraz onun vardı ve evde kim varsa ölçüyorduk herkesinli 70-86 arasıyken benimki 115 çıkıyordu normalmi bilmiyorum
hahaha var var madem senın değildi bu kız benımdı kesınpamuk gıbı sarısın felan dedın ya ordan cıkardım benım o benımmmmmmmmmmmmm
yaaa benim belki nerden biliyosun. ama çok tatlıydı ya yumuşacıktı. hala hissedebiliyorum dokunuşumu.
acilen anne olmalıyım kızzzzzlaaarrrrrrrrrrr
canım akşama kadar ben öğrenmiş olurum zaten gebeliği herkeste 70-86 arası olupta bende 115 olunca şüphelendim malum hamile kalıncada kalp 2 kişi için kan pompalamak zorunda olduğundan daha fazla çalışır han belki dedim hatta kardeşimde benimle dalga geçti hamilemisin abla yoksa dedi bende saçmalama dedim
yok canım bende tansiyon aleti maalesef(işteyim şu an ama akşam eve gidince bakarım bende kaç çıkıyor
son 2 saat kaldı :)) bize hemen haber ver çatlarız meraktan...
bu arada ovulasyonu nasıl hesaplıyorsunuz ya da nasıl anlıyorsunuz?? benim son dönemde biraz düzensiz gidiyor adet dönemlerim (bebiş düşünmeye başladık ya aksilik işte...) doktor nevranın sitesinde hesapladım. 10 temmuz adet tarihim 17-22 temmuz ovulasyon görünüyor... yani yarın çalışmalara start vermek gerek
temmuz topiğnden hopladım geldim bende buraya henüz belli deil hamilemiyim deilmiyim ama hislerim ve belirtilerim fazla umutlanma diyor o yüzden burda buldum kendimi rabbm herkesin gölünün istediğini hayırlısıyla verir inşallah aminnn
hoşgeldin canım burası hayırlı uğurlu bir topic :) inşallah sende burada hamiş haberini verirsin
canım benim yaaaa okadar güzel yazmışsınki iyi dileklerini içim kıpır kıpır oldu Allah razı olsun senden inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz
yok canım kasıklarımda huzursuzluk sadece yumurtlama döneminde 1 gün bile sürmeden olurdu
birde yaylada grip oldum deli gibi öksürüyorum boğazım iltihaplandı ne ilaç yutabiliyorum ne bişe öğrensemde ona göre antibiyotik alsam boğazımın hayrına olacak aslında ama ben acele etmiş olmaktan korkuyorum
kızlar çok kötüyüm kusmaya başladım sapsarı su çıkıyor midemden ben çok fena üşüttüm galiba kasığımdaki ağrıda gitti sanki ama k.rengi akıntı devam etmiyor o da kesildi heralde ben doktora gidicem birzdan öğleden sonra 2 buçukta veriyorlar kan sonucunu ona görede dahiliyeye görüncem yoksa zatürre olacam bu arada kasıklarımın ağrısının üşütmemle alakası yok kasıklarım 2 haftadır ağrıyor fakat ben 2-3 gündür üşüttüm
ooooo ben hastaneye gittim kan verdim geldim hala kimse gelmemiş buralara :) sonucu saat 14:30'dan sonra alacağım kızlar dua edin bana çok korkuyorum
dr önce ultrasonla baktı bebekte yok kistte dedi oysa 1 yıl önce başka dr bana yumurtalıklarını kist sarmış demişti tabi o dr idrara sıkışık bakmıştı usgde bu normal baktı kist yok dedi yanılıyormu acaba göremedimi eğer gerçekten yoksa çok mutlu olurum vallahi istanbula döner dönmez kendi doktoruma gideceğim
birde çok erken gelmişsin dedi bana
naz geldiğinde bana bol bol dua et olurmu saat 15:00 gibi sonucumu sizinle paylaşırım
ooooo ben hastaneye gittim kan verdim geldim hala kimse gelmemiş buralara :) sonucu saat 14:30'dan sonra alacağım kızlar dua edin bana çok korkuyorum
dr önce ultrasonla baktı bebekte yok kistte dedi oysa 1 yıl önce başka dr bana yumurtalıklarını kist sarmış demişti tabi o dr idrara sıkışık bakmıştı usgde bu normal baktı kist yok dedi yanılıyormu acaba göremedimi eğer gerçekten yoksa çok mutlu olurum vallahi istanbula döner dönmez kendi doktoruma gideceğim
birde çok erken gelmişsin dedi bana
çok geçmiş olsun canım..
inşallah 14.30 da müjdeli haberini alırsın..
37 erece süper bi ateş..hadi inşallah
ben de çarşamba test yaptırcam....aslında cuma yaptırcktım ama gebelik yok ise hemen ankaraya gitmemiz lazım o yüzden erken yaptırıcam....
ağustosta tüp bebek düşünyorum...
bu arada sende hiç belirti varmı cnm göğüs ğrısı vs..bende hiç bişey yok..
ben de çarşamba test yaptırcam....aslında cuma yaptırcktım ama gebelik yok ise hemen ankaraya gitmemiz lazım o yüzden erken yaptırıcam....
bu arada sende hiç belirti varmı cnm göğüs ğrısı vs..bende hiç bişey yok..
aysuncumm böyle kaybolma yaa bizi habersiz brkmaa dilerimki tüp bebeğe gerek kalmadn ikizler müjdes verecksn dün sanada sabah namaznda dua ettm adını söledmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?