"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

hahaha var var madem senın değildi bu kız benımdı kesın pamuk gıbı sarısın felan dedın ya ordan cıkardım benım o benımmmmmmmmmmmmm

yok canım bende tansiyon aleti maalesef (işteyim şu an ama akşam eve gidince bakarım bende kaç çıkıyor

hahaha var var madem senın değildi bu kız benımdı kesın pamuk gıbı sarısın felan dedın ya ordan cıkardım benım o benımmmmmmmmmmmmm

yaaa benim belki nerden biliyosun. ama çok tatlıydı ya yumuşacıktı. hala hissedebiliyorum dokunuşumu.
acilen anne olmalıyım kızzzzzlaaarrrrrrrrrrr

canım akşama kadar ben öğrenmiş olurum zaten gebeliği herkeste 70-86 arası olupta bende 115 olunca şüphelendim malum hamile kalıncada kalp 2 kişi için kan pompalamak zorunda olduğundan daha fazla çalışır han belki dedim hatta kardeşimde benimle dalga geçti hamilemisin abla yoksa dedi bende saçmalama dedim

Son düzenleme:

son 2 saat kaldı :)) bize hemen haber ver çatlarız meraktan...

bu arada ovulasyonu nasıl hesaplıyorsunuz ya da nasıl anlıyorsunuz?? benim son dönemde biraz düzensiz gidiyor adet dönemlerim (bebiş düşünmeye başladık ya aksilik işte...) doktor nevranın sitesinde hesapladım. 10 temmuz adet tarihim 17-22 temmuz ovulasyon görünüyor... yani yarın çalışmalara start vermek gerek

temmuz topiğnden hopladım geldim bende buraya henüz belli deil hamilemiyim deilmiyim ama hislerim ve belirtilerim fazla umutlanma diyor o yüzden burda buldum kendimi rabbm herkesin gölünün istediğini hayırlısıyla verir inşallah aminnn

Son düzenleme:
yok canım bende tansiyon aleti maalesef (işteyim şu an ama akşam eve gidince bakarım bende kaç çıkıyor

canım öyle parmak hesabı ile pek tutmuyor tabi vucudunu iyi tanıyorsan birşey diyemem bende bu ay şöyle oldu ben ov. testi almıştım negatif çıkarken yumurtalığımda ağrı hissettim ve akıntım oldu hemen teste sarıldım anladım çünkü ve pozitifti 18. günde gördüm pozitifi

hoşgeldin canım burası hayırlı uğurlu bir topic :) inşallah sende burada hamiş haberini verirsin

naz geldiğinde bana bol bol dua et olurmu saat 15:00 gibi sonucumu sizinle paylaşırım

canım benim yaaaa okadar güzel yazmışsınki iyi dileklerini içim kıpır kıpır oldu Allah razı olsun senden inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

canım benimm inanki bugun uyumadımm sabha ezanında senin adını söledim namazımı kıldım önce sana sonra temmuza sonsudadek vilma hepinizin adını söledm bütün forumdaki bütün müslüman kardeşlerimiz için dua ettim rabbim isteyen herkese versin...ööncelikle senn adını söleme nedenim en yakın zamanda senn öğrenecğni bilmem hatta adını blmyrm rabbim ddm sen kime dua ettiğimi bilyrsn dedim perilous dedim...

çok geçmiş olsnn ama bebek olsada görnmezdi sanrm kan testi sonucunda belki güzel haberler vardır...sana çok dua ettm....

naz geldiğinde bana bol bol dua et olurmu saat 15:00 gibi sonucumu sizinle paylaşırım

cnm benmm ya sanki içene doğdu bu sayfaları okumadn ilk sayfalara bakdım ve sana sbah namaznda dua ettğimi az önce yazdım cnm bnm bütün kalbim seninle...inanki kızkardeşim yok ama okdr yakın içten rabbim bliyo dua ettm sanaa..

bugun doktora gttm kendi derdmi unuttm yazmdm sana hemen yazdm..

cnm kist olmaması haberide güzel habr dilerimki öğleden sonra müjdeli haberler verirsin..

çok geçmiş olsun canım..

inşallah 14.30 da müjdeli haberini alırsın..

aysuncum sen nerdesin yaa hep sni soruyrm yoksn tatlım az kaldı snnde günün bizi merakte bırkma ikizler müjdesi beklyrzz.

müjdeli haberler beklyrz cnm bnmm bizi habersz sakın bırakmaa

müjdeli haberler beklyrz cnm bnmm bizi habersz sakın bırakmaa

merhaba kızlar nasılsınız güzel haberlerle gel periLous canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…