"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

bacaklarımı yeterince açamama problemi var bende( dün hatta kastım canım yandı nefes al ver bekledik baya kalkmadı eşim (

yok be begen aman en güzeli. bende begeniyom kendimii:))
belli bi zaman sonra cekinme falan kalmiyor valla. herseyi rahatlikla yapabiliyosun.

bilmyrm ben 27 yaşındym ve bu güne kadarki inancım rabbim derki kulum önce kalbndeki sen inan ve benim bunu sana verebilecğimdn hiç şüphem olmasn ben onu sana veririm...(kendi dilimle yazdım)ben o nedenle hep inandım imkansız şeylerede inandım ama hep oldu...imkansız olmayck şeyler oldu..hep inandım...pollayanayımdr herşeydn mutluluk çıkrım mutlu olmk için neden ararım..mutsuzluklardnda mutluluk çıkarrım..rabbim beni biliyo derim..

bu ay hamile kalmazsam eğer rabbim nasip etmezse evet önce çok üzülcm ağlycm 2 gün evdn çıkmycm niye ben diycm...sonra allahım bni affet dycm normal rutin hayatıma devam edecğm rabbimin bana ne zaman kısmet edecğini beklycğm sabırla...

dilerim rabbim bize bayram şekerlerimizi çok bekletmedn bu ay verir

bacaklarımı yeterince açamama problemi var bende( dün hatta kastım canım yandı nefes al ver bekledik baya kalkmadı eşim (

canim benim niye eziyet ediyosun kendine. esin ve sen yan pozisyondada birlesebilirsiniz. yan pozisyonda gebe kalmak icin ideal. cok acik sekilde yazdim ama senin rahatligin icin :))

inşş cnmmmmm tabıkııııı ben hayırlısı ise olsun derım ne bızım hayırlı olucaksa ozmn olsun tabıkı gonlum hemn olsun ıstıyo ama bılıyorum ne zmnn ii olucaksaa ozamn verıcekk rabbım hepımızeeee:)

tatlım doktora gidiyormusun blmyrm ama doktoruna bu durumunu anlat ..spermleri etkilemeyen kayganlştrıcılar var olmadı doktoruna sor...

tatlım utandğn için kasıyorsun

bende utanıyorum ama senın kadr dgeılll utanma kasma kendını okadr o senın kocannnnn yaaaa:)

utanma değilde canım o bacaklar açılmıyor birtürlü canım yanacak diyee istemsiz oluyor

ben 2 senelik evliyim hala aciyor. darliktan aciyormus. dusuk yaptigimda doktor parmakla muayene yapacakti. yani zorlandi. daha acik olamiyorum. ama sana tavsiyede bulunabilirim. nekadar rahatlarsan birlesmede daha az aciyor. acicak diye düsünme. sevismelerinizi uzun tutun yada. oda ise yariyor..

üst poziyonda sıkıntı yokda işte sıra ona gelince oluyor canım alışmayla ilgili herhalde ya da dar bazen ara evrdik mi 3-4 gün daha kolay oluyorr özlem lazım galiba amannn ben zorunu yenmişimm ilkgnüleri bunlar kolay

bende onu dıycektımm sımdı boleyse ılk gunlerr cok canın yanmıstır dieeee:)

birazdn kocalarnı işden eve çağırırsanız kesinlikle şaşırmam kızlar

neyseki bnm öle bir derdim yok biz berabrr bizim şirketmzde çalıyrz

hadi desem odama kilitlerim ama duş yok :)) bide yatmak yok

illa benide konuşturcksnız ahanda konuşuyomm zuzuzcum cnm benmm kocana dekii :)) ön sevişmeyi uzun tutmamıyz lazımmış dr öle diyo de :)))
ölelikle acı olmaz istersin rahatlarsn düşünmzsn acıycğını ve rahat olursun kesinlikle bunu dene bna dua edecksinn.....

doktorlar bnu söylyrlar..... ama banada dua et olurmu

o sekildede bebisler ziyan olur:))) benim esimin isyeride hemen burnumun dibi.cagirsammi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…