tatlım ya benm bi doğumum olmasna rağmen hala acıyo yani darsa çözüümü yok doğuma yakın açılma oluyo ama darsa herkesdeki kadar açılma olmuyo doğumdn snrada 3 ayda eski halne dönüyr...ama önce ağrıyo geçiyrdur yani ilşki sırasndaki ağrı ise kendni çok kasıyrsndr..sakın cnm kasma kendni kasarsan eğer döllenme gerçekleşemezmiş.doktorum pazatresi bana öle dedi :)) bnde yoo dedim biz çocuk için beraber olmuyrz merak etmeyn dedimm
walla normaldede ben çok geyik yaparım keyiflidir benmle olmk sıkılmaz kimse :))) nekdr kndmi beğenmşm dimi
ya eşim ne oluyo diyo eskiden bu durumdaykn sen hadi git derdn diyo bende "bana sen lazımsın diyorum" lafa tutuyrm onu :))
ama gercekten öleeee benn cok samımı oldugum arkadslarıma bıle burdakı kadr rahat anlatmıyorummm herseyııı :)) oyuzden bende burayı cok sveıyorummm:) ve agustos topıgı gercektenn cok pozıtıff belkı daha ayın basındayız dıye ama ınss bole devam eder kımse uzulmedennnnn:)
bacaklarımı yeterince açamama problemi var bende( dün hatta kastım canım yandı nefes al ver bekledik baya kalkmadı eşim (
bilmyrm ben 27 yaşındym ve bu güne kadarki inancım rabbim derki kulum önce kalbndeki sen inan ve benim bunu sana verebilecğimdn hiç şüphem olmasn ben onu sana veririm...(kendi dilimle yazdım)ben o nedenle hep inandım imkansız şeylerede inandım ama hep oldu...imkansız olmayck şeyler oldu..hep inandım...pollayanayımdr herşeydn mutluluk çıkrım mutlu olmk için neden ararım..mutsuzluklardnda mutluluk çıkarrım..rabbim beni biliyo derim..
bu ay hamile kalmazsam eğer rabbim nasip etmezse evet önce çok üzülcm ağlycm 2 gün evdn çıkmycm niye ben diycm...sonra allahım bni affet dycm normal rutin hayatıma devam edecğm rabbimin bana ne zaman kısmet edecğini beklycğm sabırla...
dilerim rabbim bize bayram şekerlerimizi çok bekletmedn bu ay verir
bacaklarımı yeterince açamama problemi var bende( dün hatta kastım canım yandı nefes al ver bekledik baya kalkmadı eşim (
canim benim niye eziyet ediyosun kendine. esin ve sen yan pozisyondada birlesebilirsiniz. yan pozisyonda gebe kalmak icin ideal. cok acik sekilde yazdim ama senin rahatligin icin :))
bende utanıyorum ama senın kadr dgeılll utanma kasma kendını okadr o senın kocannnnn yaaaa:)
sabah sabah kudurduk ha
yumurtlama günlerimz yaklaşıyr ya ondan olsa gerek
utanma değilde canım o bacaklar açılmıyor birtürlü canım yanacak diyee istemsiz oluyor
utanma değilde canım o bacaklar açılmıyor birtürlü canım yanacak diyee istemsiz oluyor
ben 2 senelik evliyim hala aciyor. darliktan aciyormus. dusuk yaptigimda doktor parmakla muayene yapacakti. yani zorlandi. daha acik olamiyorum. ama sana tavsiyede bulunabilirim. nekadar rahatlarsan birlesmede daha az aciyor. acicak diye düsünme. sevismelerinizi uzun tutun yada. oda ise yariyor..
üst poziyonda sıkıntı yokda işte sıra ona gelince oluyor canımalışmayla ilgili herhalde ya da dar bazen ara evrdik mi 3-4 gün daha kolay oluyorr özlem lazım galiba amannn ben zorunu yenmişimm ilkgnüleri bunlar kolay
üst poziyonda sıkıntı yokda işte sıra ona gelince oluyor canımalışmayla ilgili herhalde ya da dar bazen ara evrdik mi 3-4 gün daha kolay oluyorr özlem lazım galiba amannn ben zorunu yenmişimm ilkgnüleri bunlar kolay
ben 2 senelik evliyim hala aciyor. darliktan aciyormus. dusuk yaptigimda doktor parmakla muayene yapacakti. yani zorlandi. daha acik olamiyorum. ama sana tavsiyede bulunabilirim. nekadar rahatlarsan birlesmede daha az aciyor. acicak diye düsünme. sevismelerinizi uzun tutun yada. oda ise yariyor..
birazdn kocalarnı işden eve çağırırsanız kesinlikle şaşırmam kızlar
neyseki bnm öle bir derdim yokbiz berabrr bizim şirketmzde çalıyrz
hadi desem odama kilitlerimama duş yok :)) bide yatmak yok
dua ederim tabi nazcımmm ne demek deneyeceğim tavsiyelerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?