Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlginç gerçekten,anlam veremedim.:26:
çok taktikler var bu çocukta :))) acaba oda erkekler kulubü diye bir yer varda ordan mı alıyor akılları
her şey olacağına varır hadi bakalım takipteyim :))
Takip et tatlım , akıl ver bana sen de :)
Taktiklerrr,, mesela senin keşfettiklerin neler ? :)
nazlı senin ki :)) hem ilgili davranıyor seni bağlamak için hemde her an gidebilirim çok ta fifi havalarında.senin ona sorular sormanı bekliyor.sen ilgilen sen yap istiyor ama yapma o ağırdan alıyorsa sende al.canım lı yazdığına göre samimiyet olduğuna inanıyor.onu beklermisin beklemezmisin diye işim var ayaklarında balkona çıkacakmış bakacak döndüğünde ordamısın.yakında facede şarkılar yada hani göndermeli yazılar varya onlardan paylaşırsa şaşırma ama üstünede alma bakalım :))
Bu erkekler biraz tuhaf oluyorlar cidden de
neye ne zaman nasıl tepki vereceklerini ölçemiyorsun
bir öyleler bir böyle
çok takılma boşver
erkektir ne yapsa yeridir diyorum ben artık
facede çevrim dışı ol sonrada profilinde bir şey paylaş bakalım :)))
Valla sana bişey diyim mi canım ?
Afedersiniz ama şu sıra en çok kullandığım cümlem; amaaan , olursa ekime olmazsa bilmemneye kadar yolu var :)
Şimdi ilk öncelikle , tam anladım mı demek istediğini bilmiyorum
Onunla bir gün konuşurken, birden bire ç.dışı olup müzik mi paylaşayım ?
Ahhhh alemsin hatun...
şöyle onunla konuşmadan önce o açıksa çevrim içi ol yazma bir şey sonra çevrim dışı ol.sonra profilinde her hangi bir şey paylaş hani söz müş resimmiş müzikmiş fark etmez.ama yani orda olduğunu ama çevrim dışı olduğunu belli et.eğer sana ilgisi varsa merağıda olacaktır.sana msj atacaktır orda olup olmadığını merak edecektir.olurda bu durumda msj atarsa ki bizim istediğimiz bu hemen cevap vermeyeceksin.çevrim dışı olarak sonrasında cevapla.bakalım ne oluyor taktikler prensine:))
Bu arada verilen taktiği yaptım
İşe yaradı :)
O girince hemen 2-3 dk sonra ç.dışı oldummmmmm...
Yarım saat boyunca ç.dışı kalıp video filan paylaştım.
Ve yarım saat sonra ç.içi olur olmaz bana "slm" yazdı.
En sevmediğim şeylerden biri kısaltmalardır.
Fakat maksat gıcıklık ya ... Ben de "slm" yazdım .
Nasılsın iyi misin? dedi.
İyiyim sağol, sen nasılsın? dedim. Tek bir gülücük yok yalnız , koymadım.
Sonra, ben de iyiyim . Sende sağol :) yazdı.
Bende 10 dk sonra bir gülücük koydum o kdr.
Bu arada her cevabımı bekletip verdim !
Ve hemen çıktı sonra gülücüğümün ardından.
Ben de o çıkınca iletime, "eee herkes gösterdiği kadar ilgi görür" yazdım.
Valla kızlar, içimdeki tüm ilgi söndü gitti. Bundan sonra ona asla yazmam. O yazmadıktan sonra.