• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şans mı desek? Arkadaşlarım "bulmadan gelme" dediler. Buldum galiba yeni birini :)

çok taktikler var bu çocukta :))) acaba oda erkekler kulubü diye bir yer varda ordan mı alıyor akılları :1:
her şey olacağına varır hadi bakalım takipteyim :))

çok taktikler var bu çocukta :))) acaba oda erkekler kulubü diye bir yer varda ordan mı alıyor akılları :1:
her şey olacağına varır hadi bakalım takipteyim :))

Takip et tatlım , akıl ver bana sen de :)
Taktiklerrr,, mesela senin keşfettiklerin neler ? :)

Bu erkekler biraz tuhaf oluyorlar cidden de
neye ne zaman nasıl tepki vereceklerini ölçemiyorsun
bir öyleler bir böyle
çok takılma boşver
erkektir ne yapsa yeridir diyorum ben artık
:37:

Takip et tatlım , akıl ver bana sen de :)
Taktiklerrr,, mesela senin keşfettiklerin neler ? :)

nazlı senin ki :)) hem ilgili davranıyor seni bağlamak için hemde her an gidebilirim çok ta fifi havalarında.senin ona sorular sormanı bekliyor.sen ilgilen sen yap istiyor ama yapma o ağırdan alıyorsa sende al.canım lı yazdığına göre samimiyet olduğuna inanıyor.onu beklermisin beklemezmisin diye işim var ayaklarında balkona çıkacakmış bakacak döndüğünde ordamısın.yakında facede şarkılar yada hani göndermeli yazılar varya onlardan paylaşırsa şaşırma ama üstünede alma bakalım :))

nazlı senin ki :)) hem ilgili davranıyor seni bağlamak için hemde her an gidebilirim çok ta fifi havalarında.senin ona sorular sormanı bekliyor.sen ilgilen sen yap istiyor ama yapma o ağırdan alıyorsa sende al.canım lı yazdığına göre samimiyet olduğuna inanıyor.onu beklermisin beklemezmisin diye işim var ayaklarında balkona çıkacakmış bakacak döndüğünde ordamısın.yakında facede şarkılar yada hani göndermeli yazılar varya onlardan paylaşırsa şaşırma ama üstünede alma bakalım :))

Bak ya ... Aynen bence de canım :)
Vur kaç diyorlar bu taktiğin ismine sanırım :19:
Hani facete yeni bir şey çıktı, mesaja baktı mı bakmadı mı anlıyorsun, saat çıkıyor altında. Bana balkona gidiyorum dedi. 22 bilmemneydi saat. Az önce 23.30 gibi gelip mesaja bakmış... Cevap vermemiş. Neden yaaa ? dediğim halde. Cevap vermesi gerektiği halde.

Bir daha ki yazdığında ben de cevap vermemeyi düşünüyorum. Bakıcam ve cevap vermeyeceğim.Sence ?
Ya da soğuk konuşacağım.

Bu erkekler biraz tuhaf oluyorlar cidden de
neye ne zaman nasıl tepki vereceklerini ölçemiyorsun
bir öyleler bir böyle
çok takılma boşver
erkektir ne yapsa yeridir diyorum ben artık
:37:

Bazen, bunları gerçekten çekemeyeceğimi düşünüyorum.
Ve evlenmemeyi düşünüyorum.
Gelemiyorum ben böyle şeylere ya .......

taktiğe taktik hadi :)) evet facenin yeni uygulaması o zaman sen ne yapıyorsun onunla konuşunca sohbet penceresini kapatıyorsun bir şey yazarsa hemen atlamıyorsun dimi :))) sorarsa sana neden cevap yazmadın müzik dinliyordum diyip yeni bir sohbet sebebi de bulmuş olursun müzik zevki neymiş :)) yada hadi dahası olsun telefondaydım işte bu kadar ama çok abartmadan çünkü seni basit görmemeli.

facede çevrim dışı ol sonrada profilinde bir şey paylaş bakalım :)))

Şimdi ilk öncelikle , tam anladım mı demek istediğini bilmiyorum :1:
Onunla bir gün konuşurken, birden bire ç.dışı olup müzik mi paylaşayım ?

Şimdi ilk öncelikle , tam anladım mı demek istediğini bilmiyorum :1:
Onunla bir gün konuşurken, birden bire ç.dışı olup müzik mi paylaşayım ?

şöyle onunla konuşmadan önce o açıksa çevrim içi ol yazma bir şey sonra çevrim dışı ol.sonra profilinde her hangi bir şey paylaş hani söz müş resimmiş müzikmiş fark etmez.ama yani orda olduğunu ama çevrim dışı olduğunu belli et.eğer sana ilgisi varsa merağıda olacaktır.sana msj atacaktır orda olup olmadığını merak edecektir.olurda bu durumda msj atarsa ki bizim istediğimiz bu hemen cevap vermeyeceksin.çevrim dışı olarak sonrasında cevapla.bakalım ne oluyor taktikler prensine:))

şöyle onunla konuşmadan önce o açıksa çevrim içi ol yazma bir şey sonra çevrim dışı ol.sonra profilinde her hangi bir şey paylaş hani söz müş resimmiş müzikmiş fark etmez.ama yani orda olduğunu ama çevrim dışı olduğunu belli et.eğer sana ilgisi varsa merağıda olacaktır.sana msj atacaktır orda olup olmadığını merak edecektir.olurda bu durumda msj atarsa ki bizim istediğimiz bu hemen cevap vermeyeceksin.çevrim dışı olarak sonrasında cevapla.bakalım ne oluyor taktikler prensine:))

Süper sevdim bunu, yarın yapacağım :) Ohhhh ... Yazmasa bile, umurumda olmadığını hissetsin yeter :)

erkkelerimiz pek bi nazlı zaten sorma...

hiiiç üzerine düşme canım boşver...arayan değil aranılan ol bakalım..:16:

zaten sen uzak durduğunda o çaba göstermezse pek de ilgili olduğunu söyleyemeyeceğiz o vakit:26:

ama en başta da dedim, seni üzmesine de izin vermee:19:

Bu arada verilen taktiği yaptım :1:
İşe yaradı :)

O girince hemen 2-3 dk sonra ç.dışı oldummmmmm...
Yarım saat boyunca ç.dışı kalıp video filan paylaştım.
Ve yarım saat sonra ç.içi olur olmaz bana "slm" yazdı.
En sevmediğim şeylerden biri kısaltmalardır.
Fakat maksat gıcıklık ya ... Ben de "slm" yazdım .
Nasılsın iyi misin? dedi.
İyiyim sağol, sen nasılsın? dedim. Tek bir gülücük yok yalnız , koymadım.
Sonra, ben de iyiyim . Sende sağol :) yazdı.
Bende 10 dk sonra bir gülücük koydum o kdr.
Bu arada her cevabımı bekletip verdim !
Ve hemen çıktı sonra gülücüğümün ardından.
Ben de o çıkınca iletime, "eee herkes gösterdiği kadar ilgi görür" yazdım.
Valla kızlar, içimdeki tüm ilgi söndü gitti. Bundan sonra ona asla yazmam. O yazmadıktan sonra. :8:

Bu arada verilen taktiği yaptım :1:
İşe yaradı :)

O girince hemen 2-3 dk sonra ç.dışı oldummmmmm...
Yarım saat boyunca ç.dışı kalıp video filan paylaştım.
Ve yarım saat sonra ç.içi olur olmaz bana "slm" yazdı.
En sevmediğim şeylerden biri kısaltmalardır.
Fakat maksat gıcıklık ya ... Ben de "slm" yazdım .
Nasılsın iyi misin? dedi.
İyiyim sağol, sen nasılsın? dedim. Tek bir gülücük yok yalnız , koymadım.
Sonra, ben de iyiyim . Sende sağol :) yazdı.
Bende 10 dk sonra bir gülücük koydum o kdr.
Bu arada her cevabımı bekletip verdim !
Ve hemen çıktı sonra gülücüğümün ardından.
Ben de o çıkınca iletime, "eee herkes gösterdiği kadar ilgi görür" yazdım.
Valla kızlar, içimdeki tüm ilgi söndü gitti. Bundan sonra ona asla yazmam. O yazmadıktan sonra. :8:

:)) tabi ki etki tepki olayı.ama demek ki çokta ilgisiz değilmiş taktikler prensi.her şey olacağına varır leonela.hayırlısı ise beri ,hayırsızı ise geri diye bir dua var.

Canım yorumları okumadan yorum yapıyorum. Şu anki durum nedir bilmiyorum ama sendeki o korku, paranoyaklık bende de var. Ve bu çok kötü bir durum. Erkeklere hep aynı gözle bakıyorum, beni cinsel obje olarak görüyorlar zannediyorum ama diğer taraftanda aşık olmak,güvenmek istiyorum. Senin şu anda yapman gereken zamana bırakmak ve kendini ağırdan satmak. Acele etme hiçbir şey için :) Her şey gönlünce olsun..:nazar:

Sana evde izleyelim demiş çocuk baştan. Sen hâla sinemadan söz edip "istediğim film vizyondan kalkmış" diyosun tabi ki güler.

Ne bekliyoruz biz hatunlar, ilk görüşte aşık olacak, peşimizden ayrılmayacak bi adam filan mı, "niyeti cinsellikse?" demek yanlış olur hepsinin amacı bu zaten.

Ha buna karşılık verebilir misin, hayır. Zaten eski sevgilinle de cinsellik sorun olmuş. O zaman, yani cinsellik yaşamayı hayal eden bi adamın hayallerine karşılık vermeyeceğine göre uzatmana gerek yok.

Yıl kaç olursa olsun evlenilecek eğlenilecek hatun kategorisi değişmiyor. Bakıyor ki ciddi ilişki peşindesin vınn kayboluyor!

Back