• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şans mı desek? Arkadaşlarım "bulmadan gelme" dediler. Buldum galiba yeni birini :)

ay vallahi bende heyecanlandım yahu. :1:
biliyorsun her konunu okurum ve yorum yapmadan geçmem, bir önceki ilişkini de anlattığın kadarıyla biliyorum. o kadar çok hakediyorsun ki sana yakışan, seni mutlu edecek birini.
çocuk senden hoşlanmış besbelli, sende de var birşeyler anlatımından bile belli.
bu durumda hayırlısı olsun demek düşüyor sadece. :))
buluşunca zaten çok daha iyi anlarsın onun ne hissettiğini sonra da ona göre hareket edersin.
hadi bakalım 'aşkla kal'. :16:

Senin Adına Çok Sevindim Leonela..:38:
Hadi Hayırlısı..
Miden de Kelebekler Uçuyor Demek.. :27:

Teşekkür ederim MakaraKukara :)

Amin, her şeyin hayırlısı. Kelebekler uçuyor mu ? Tam emin değilim ama heyecanlıyım :) Zamanla onlarda uçar inşallah :)

ay vallahi bende heyecanlandım yahu. :1:
biliyorsun her konunu okurum ve yorum yapmadan geçmem, bir önceki ilişkini de anlattığın kadarıyla biliyorum. o kadar çok hakediyorsun ki sana yakışan, seni mutlu edecek birini.
çocuk senden hoşlanmış besbelli, sende de var birşeyler anlatımından bile belli.
bu durumda hayırlısı olsun demek düşüyor sadece. :))
buluşunca zaten çok daha iyi anlarsın onun ne hissettiğini sonra da ona göre hareket edersin.
hadi bakalım 'aşkla kal'. :16:

Hehehe :) Heyecanımla herkesi heyecanlandırdım. Çok teşekkür ederim canm, sen de her şeyin en iyisini hak edenlerdensin benim için :)

Bende de var bir şeyler, eğer çocuk bu bendeki bir şeyleri alevlendirebilirse ne mutlu. Çünkü küle dönmüş durumda içim. Belki yeniden alevlendirir :) Sağol canım benim. Aynen, anlar ona göre hareket ederim inşallah :)

İnşallah canım ya :)
İçim kıpır kıpır... Ama aşktan, hoşlantıdan değil sanki. Bilmiyorum kafam çok karışık.
Aslında ilk gece, mutluluktan uçuyordum. Yatakta uyuyamadım ya .. Gülmekten.
Ama şimdi bir öncekinde, cinsellikle ilgili hep sorunlar oldu. Cinsellik beklentileri oldu onun. Hep sevgi beklerken, daha çok cinsellik isteği geldi.Cinsellik için ilgi gösterdi. Olmaadı tabi. Kurtuldum allaha şükür.
Ama ya bunda da öyleyse, ya cinsellik amaçlı yaklaşıyorsa... Diye düşnmeden kendimi alamayıp, her lafında acaaba ima edecek mi? diye bekliyorum.
Dün de film konusunda, ay dedim , korku filmine gidicez, rezil olucaz salona hoplayıp zıplarsak filan güldük.
O da, evde mi izlesek ? acaba dedi. Ve benim sinir tepeme çıktı korktum. Ev + bir erkek. Düşüncesi bile beni ağlatır.
Resmen ıssız adamdaki o kız gibi oldum ya.
Ben de hemen ters yaptım bilerek. "ben bir erkeğin evine girip, bir erkekle film izleyebilecek kadar rahat biri değilim" dedim.
O Da ya yanlış anlamadın dimiii ? Mahçup oldum şimdi....... filan diyip, kaldı.
Niyetini bilemedim, belki annesi evde olurdu. Filan ama sonuçta ben baştan tepkimi koydum. Kendi bileceği iş yani.
Arabada benim bir arkadaşımla dönerken ona demiş, ciddi bir kız bulursam evlenmeyi düşünüyorum ama yok filan demiş.

Yani orda o lafı etmesi bilmiyorum. Belki de ayrı ayrı anlamında evde izleyelim demek istedi bilmiyorum ama gerildim. Ya ben sen öyle rezil oluruz dedin diye öyle söyledim :( filan dedi.

Acaba diyorum beni denemek için mi söyledi ? ERKekler ilk baştan öyle yapıyorlarmış, deniyorlarmış ona göre davranıyorlarmış...
iyi yapmışsın aferin .kendinden asla taviz verme bu konuda .seni ölçmek için demiş çok belli.bakmış yani eğer o tip kız olsaydın ufak bir kaçamak olarak kalırdın bu çocuğun hayatında .dediğim gibi taviz verme seni seven bu şekilde daha çok sever .

iyi yapmışsın aferin .kendinden asla taviz verme bu konuda .seni ölçmek için demiş çok belli.bakmış yani eğer o tip kız olsaydın ufak bir kaçamak olarak kalırdın bu çocuğun hayatında .dediğim gibi taviz verme seni seven bu şekilde daha çok sever .

Aynen canım ben de denemek için olduğunu düşünüyorum. Yoksa arkadaşıma niye ciddi bir kız arıyorum desin.
:)
Sen nerden öyle düşündün ? :) merak ettim. Ben de öyle düşünüyorum artk.Beni seven böyle daha çok sever. Sevmiyorsa da umurumda değil yani..

Zor olan güzeldir,kıymetlidir leonelam.:12:

Sen onun isteğine ''evet,neden olmasın.''gibi bir cevap verseydin :

Çocuğun niyet bozuksa,ekmeğine yağ sürerdin.:27:Kafamda Nuri Alço'nun gazoz sahnesindeki müziği çalıyor.:23::1:

Ama denemek için de söylemiş olabilir ve sen tam not aldın.:4:

Bakalım zaman ne gösterecek.:8:

Zor olan güzeldir,kıymetlidir leonelam.:12:

Sen onun isteğine ''evet,neden olmasın.''gibi bir cevap verseydin :

Çocuğun niyet bozuksa,ekmeğine yağ sürerdin.:27:Kafamda Nuri Alço'nun gazoz sahnesindeki müziği çalıyor.:23::1:

Ama denemek için de söylemiş olabilir ve sen tam not aldın.:4:

Bakalım zaman ne gösterecek.:8:

Bugün telefonda mesajlaştığımıza ve az önce de buna rağmen faceten yazmasına bakarsak....

Niyeti o değilmişki, benden olumsuz cvp alınca kesmedi ilgisini :)

Dimi kuzucum ? :) Bugu_su seni çok seviyorum :)

Ben de seni çok seviyorum hatunum.:16:

Ayyy yaaa ilk zamanlarımız geldi aklıma.Ne güzel oluyor o günler.:27:

Evet şimdilik artı puan aldı,enişte adayımız.

Bakalım ilerleyen günlerde çetelesi ne durumda olacak.:9::9::9:

İnşallahhh .... Bakalım nasıl olacak çetelesi :) Görücez :)

Hehehe :1: ben buraya yazarım vukuat oldukça :8:

ayy ne kadar güzel, çok sevindim senin için=)) yazdıklarını okurken çok heycanladım bende:1:

ilişkinizin kendiliğinden ve çok tatlı başlaması bence çok iyiye işaret ediyor, inş istediğin aşkı bulursun:P

bu arada asıl söylemek istediğim bu değil, bugün başka konuda okumuştum senin bir yazını, sevgili ismiyle ilgili olan yazın=)) aklımda kalmış şimdi de bu yazını okuyunca sanki doğru insanı buldun gibi hissettim ben=)

ayy ne kadar güzel, çok sevindim senin için=)) yazdıklarını okurken çok heycanladım bende:1:

ilişkinizin kendiliğinden ve çok tatlı başlaması bence çok iyiye işaret ediyor, inş istediğin aşkı bulursun:P

bu arada asıl söylemek istediğim bu değil, bugün başka konuda okumuştum senin bir yazını, sevgili ismiyle ilgili olan yazın=)) aklımda kalmış şimdi de bu yazını okuyunca sanki doğru insanı buldun gibi hissettim ben=)

Ay inşallah canm yaaaa ... Çok teşekkür ederim ama, yazarak anlaşamıyoruz ya. Yazcak bişey bulamıyorum filan. O da öyle. Kilitliyor beni bazen.

Yüzyüze çok daha iyiydik :(

olsun aranızda bu çekim varken yazmanında heyecanı farklı olur=))

bence sen kendin ol, taktikle veya kendini kasmayla ilişkiye başlamayı pek doğru bulmam ben, seni olduğun gibi sevsin:16:

çook tatlı yaaaa:16: bu duygular zaman gectikten sonra yasanmıyor:31:

Ay nolur benim zamanım geçmeden bu duyguları yaşayacak fırsatım olsun ya :D Yaşlanmadan karşıma çıksın iyi biri. :D Ya da bu çıkan iyi biri olsun :D

olsun aranızda bu çekim varken yazmanında heyecanı farklı olur=))

bence sen kendin ol, taktikle veya kendini kasmayla ilişkiye başlamayı pek doğru bulmam ben, seni olduğun gibi sevsin:16:

Aynen ... Beni olduğum gibi sevsin. Mesela şimdi benim haftasonu sınavım var ya. Ondan sonra sinemaya gidicez. Sınavım bitince , "evett sınavlarım bitti sinemaya gidebiliriz" diye mi mesaj atayım diye düşünüyorum ?

yoksa "sınavlarım bitti :)" diye mi atayım ? Yoksa ondan mı bekleyeyim diyorum.

Çok kararsızım. Sonuçta bugün de yazdı, dün de yazdı. Hani o çekinmiyor :) Ben çekineyim mi ki ?

Ya neden böyleyim bilmiyorum ?
Çok sinirliyim. Ve çok güvensiz .
Bir önceki ilişkimden dolayı galiba ... Yani mesela şimdi bu çocuk ALLAH için bana 4 kere yazdı. Zaten tanışalı 5 gün oluyor. Bugün de ben yazdım mesela facebooktan.
Ama mesela ben geldim , yazdım işte, 10 dk sonra ben "çıkıyorum ama :S" dedi. Erkencisin bugün dedim. "İşte duş filan anca" dedi.
Yani ne bileyim, benim önceki ilişkimde de böyleydi mesela, adam yemek yerken bana msj atmaz filandı. Ama ben afedersiniz, tuvalette olsam msj atarım yani.
Bence ilgilenmek böyle bişey. Yani bu çocukta ne bileyim en azından 23.30 a kdr bekleyip, 10 dk değil 20 dk konuşup daha geç çıkabilirdi.
Ama öyle yapmadı. Bu bir taktik mi ?
Mesela dün, facebookta biliyorum. Bir fotoğrafa yorum yapmış görüyorum. Ama online değil. Sonra online oldu, "naber?" diye yazdı.
Numarasını verdi, bir kere mesaj atmadı . Ben attım.Cevap verdi. Ama onun dışında hiç mesajlaşmadık. Niye mesaj atmıyor :S
Hayır anlayamıyorum . Ne bu ? Erkekler böyle mi ? Taktikle mi iş yapıyorlar?
Yoksa ben mi çok abartıyorum.
Bir yandan da çocuk 25 yaşında, çalışan biri. Daha bir kez beni görmesine rağmen, çok iyi ataklar yaptı , ekledi faceten, numarasını verdi, tanıştığımız günden beri 1 gün hariç her gün yazdı. Zaten yazmadığı o gün de, internette değildi.
Diyorum "e daha napsın, kaşınma Leonela" . Hani ben sanki bana sürekli mesaj atsın, ilgilensin, hatta açılsın diye bekliyorum ama. Bu seferde belki çocuk ta rahatsız etmek istemiyordur diye düşünüyorum.
Hangisi mantıklı sizce ?
Ne bileyim , şimdi çıktı gitti ya mesela, içimden diyorum ki; "baaaak gördün mü o da aynı !! İlgisi olsa kalırdı. O da aynı işte, erkek değil mi!" falan diyorum sürekli.
Dün de öyle, "baaak online aslında ama, çevrimdışı gözüküyor. Yazmıyor bana" filan diye böbürlenirken, çocuk pat diye yazdı.
Of çok düşünceliyim :(
Yardım edin bana :(

Son düzenleme:
Kız ne zor sorular sormuşsun.:86:

Bence çekiniyordur,neden diye sorarsan.

Benim herif de benim numaramı aldıktan sonra defalarca yazıp yazıp silmiş.:27:

Halbuki facede biz de çok iyi konuşmuştuk 4-5 gün.:31:

Ben de yazamamıştım,çekinmiştim.:17:

Bence çekiniyordur abaza görünmemek için.:27:

Kız ne zor sorular sormuşsun.:86:

Bence çekiniyordur,neden diye sorarsan.

Benim herif de benim numaramı aldıktan sonra defalarca yazıp yazıp silmiş.:27:

Halbuki facede biz de çok iyi konuşmuştuk 4-5 gün.:31:

Ben de yazamamıştım,çekinmiştim.:17:

Bence çekiniyordur abaza görünmemek için.:27:

Hadi ya , senin numaranı aldıktan ne kadar sonra mesaj attı filan ki :)
Hem abaza gözükmemek için, hem de bence çok bir tarafımı kaldırmamak için bir taktik diye düşünüyorum ben :S
Yüzyüze görüşmeyi mi bekliyor acaba :S

On iki saat sonra atmıştı.:27:

Muhtemelen yüz yüze görüşmeyi bekliyor leonelam.:31:

Sonra da bir açıldı pir açıldı zati.:27:

Zannetmiyorum ya bi tarafını kaldırmamak için yaptığını,erkekler basit düşünüyor.:27:

Ya neden böyleyim bilmiyorum ?
Çok sinirliyim. Ve çok güvensiz .
Bir önceki ilişkimden dolayı galiba ... Yani mesela şimdi bu çocuk ALLAH için bana 4 kere yazdı. Zaten tanışalı 5 gün oluyor. Bugün de ben yazdım mesela facebooktan.
Ama mesela ben geldim , yazdım işte, 10 dk sonra ben "çıkıyorum ama :S" dedi. Erkencisin bugün dedim. "İşte duş filan anca" dedi.
Yani ne bileyim, benim önceki ilişkimde de böyleydi mesela, adam yemek yerken bana msj atmaz filandı. Ama ben afedersiniz, tuvalette olsam msj atarım yani.
Bence ilgilenmek böyle bişey. Yani bu çocukta ne bileyim en azından 23.30 a kdr bekleyip, 10 dk değil 20 dk konuşup daha geç çıkabilirdi.
Ama öyle yapmadı. Bu bir taktik mi ?
Mesela dün, facebookta biliyorum. Bir fotoğrafa yorum yapmış görüyorum. Ama online değil. Sonra online oldu, "naber?" diye yazdı.
Numarasını verdi, bir kere mesaj atmadı . Ben attım.Cevap verdi. Ama onun dışında hiç mesajlaşmadık. Niye mesaj atmıyor :S
Hayır anlayamıyorum . Ne bu ? Erkekler böyle mi ? Taktikle mi iş yapıyorlar?
Yoksa ben mi çok abartıyorum.
Bir yandan da çocuk 25 yaşında, çalışan biri. Daha bir kez beni görmesine rağmen, çok iyi ataklar yaptı , ekledi faceten, numarasını verdi, tanıştığımız günden beri 1 gün hariç her gün yazdı. Zaten yazmadığı o gün de, internette değildi.
Diyorum "e daha napsın, kaşınma Leonela" . Hani ben sanki bana sürekli mesaj atsın, ilgilensin, hatta açılsın diye bekliyorum ama. Bu seferde belki çocuk ta rahatsız etmek istemiyordur diye düşünüyorum.
Hangisi mantıklı sizce ?
Ne bileyim , şimdi çıktı gitti ya mesela, içimden diyorum ki; "baaaak gördün mü o da aynı !! İlgisi olsa kalırdı. O da aynı işte, erkek değil mi!" falan diyorum sürekli.
Dün de öyle, "baaak online aslında ama, çevrimdışı gözüküyor. Yazmıyor bana" filan diye böbürlenirken, çocuk pat diye yazdı.
Of çok düşünceliyim :(
Yardım edin bana :(

bende senin gibiyim leoncum malesef erkeklerin bunları taktik olarak yaptığını hiç sanmıyorum onlar işlerine geldiği gibi yani canları istediği gibi davranan varlıklar bizim gibi aman işte şunu yaparsam bu olur diye plan yaptıklarını hiç düşünmüyorum :ssz:

Back