şanlıurfada doğu görevi

eslem4112

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2012
2.054
101
32
kızlar eşim polis bir ay içinde şanlıurfaya doğu görevine gidiyoruz nasipse... daha ilçesi belli değil internetten araştırdığıma göre şanlıurfada kiralar çok fazla 700 800 den aşağı ev yok biz iki kişiyiz 2+1 ev tutmak istiyoruz ama evler çoğunluk 3+1 4+1 ve çok büyük...

biz izmitliyiz burda evimiz var 3+1 100 metrekare biz evi burda en fazla 450 ye kiraya verebiliriz oraya gittiğimizde çok fazla kira vericez ve teror tazminatı çok az 190 tl nasıl olucak bu iş :44::44::44::44:

şanlıurfada yaşayanlar evler internetteki gibi mi pahalımı 500 e 600e ev bulamazmıyız acaba bide ilçelerinde doğalgaz yokmuş galiba beni biraz bilgilendirirseniz çoook ama çok sevinirim şimdiden teşekkürlerr

tatlım ilçeler ucuz merak etme,daha doğrusu merkeze göre ucuz.bende görevden dolayı urfada yaşıyorum.evet kiralar merkezde 700-800 tl civarında adeta uçuyor. ilçelerin kiminde doğalgaz yok(suruç ta yok bildğim kadaryla ) ama mesela siverekte doğalgaz var ve siverekte kiralar da 300-400 civarı (arkadaşlardan duydugum kadaryla) .. bu şeklde tatlım,kolaylıklar ve hayırlı görevler dilerim.

bu arada urfada 2+1 pek bulunmayan bişeydir tatlım ,ha tokilerde var 2+1 ler ama hem çok küçük 87 m2 hemde buna rağmen kirası 550-600 civarı.. içini karartmış olmak istemezdim ama senin yaşayacağın süreçleri yaşamış olan biri olarak paylaşmak istedim..merkezde mi kalacaksınız ilçede mi tatlım?

Bizde seneler önce 1983-85 yillarinda urfada yaptik.annem ve babam.babamda polisti.annemde ögretmendi.ilk sene birecikteydik.sonrada urfaya gectik.bizim zamanimizda lojmanlar vardi.insallah gene olur..urfa muaazam güzel bir yer.ilceleride öyle.biz orada cook mutlu olduk.insallah sizde mutlu olrsunuz canim.

cnm cvbın için teşekkür ederim haklısın galiba internetten evlere baktığımda 2+1 ev hiç yok gibiydi çok şaşırdım eşimde dediki ordaki aileler kalabalık orda 2+1 ev zordur dedi hak verdim bende biz bireciğe düştük tatlım orası çok güzelmiş herkes öle dieo bakalım hayırlısı

aaa ne güzel bizde bireciğe düştük herkes orayı çok beğenşo inş. bizde beğenirizz bizede büyük ihtimal lojman düşücek heralde bakalım artık inş. lojman olur

Babam birecik emniyet amiriydi rahmetli..annemde birecik lisesindeydi...orasida cook güzel bir yer.gercekten..biz belediyenin lojmaninda kaldik.orasi biraz kücüktü.tabiii cok önceydi...meshur yürüme yolu vardir..adini unutttum.flamingo yolu mu ne diyorlarid..orada koskocaman bir piknik alani vardir..oradaydi lojman.ama tabiii yillar önceydi belki yeni ljmanlar eklemislerdir..cok canli ve güzel bir yerdi.biz orada bir sene kaldik..

ayy herkes birecik çok güzel diyo gerçekten içim çok rahatladı bi an önce gidip görmek istiyorumm inş. hayal kırıklığına uğramayızz birecikte tanıdıklarımız va inş. onlarda alışma sürecimizde yardımcımız olur izmittende arkadaşlarımızla gidiyoruz urfaya ama onlar merkezde birecik merkezede baya uzakmış ama olsun yine ayda bi kere görüşsek yeterr

Birecik urfadan cok farklidir..birecikliler biz urfaliyiz demezler.birecikliyiz derler.Eminim cok gelismistir...Tabii URFA COK BÜYÜK:::Ben Urfayida cok seviyordum..insallah ölmeden bir kere daha gitmek nasip olur...cok merak ediyorum gercekten..

sonunda geldikk urfa bireciğee :26::26::26:

inş. hakkımızda hayırlısı olur ailelerden ayrılmak çok zormuş gerçekten

rabbim kolaylığını verir inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…