Sanki yüzüme yüzüme çarpıyor geçmiş

İlla benimle olmadı diye başkasıyla da olmasın diye derdim yok ama ayrılırken adabına uygun ayrılsaydı keşke . Beni kullanıp da gerçeği vurmasaydı yüzüme baştan deseydi ya da yaklaşımda bulunmasaydı.
Asla değiştiremeyeceğimiz şeyler için kahır dolu günler geçirmek ne kadar anlamlı?
Hepimiz yapıyoruz bunu canım. Geçmişte yaşayarak geleceğimizi yok ediyoruz.
Sayısız kere de keşke desek nafile.
Hayat aynı soruyu iki kez sormaz.
Cevapları ezberlemeye çalışmak aynı olumsuzlukları üzerimize çeker sadece.

Başta söylediklerin çok doğru sadece aşk acısı değil söylediğin her şey var içimde.Kendimi bu kadar suçlamam bundan.Senin yaşadıklarına da çok üzüldüm ne olursa olsun bu kadar üzülmeyi kimse hak etmiyor.Vicdan ne önemli şey aslında.Giden zaman kendinden gidiyor ama o acıyı çekmeden de kendine gelemiyorsun.İnanır mısın ben de giden zamanım için pişman oldum.Sırf o barışalım dedi diye arkadaşımın buluşma ayarladığı çocuğu istemedim ve ortada kaldığımla kaldım.O zaman o kişiye evet deseydim belki biterdi ama onun sevgisi vardı ve bir lafına okuduğum şehirden yaşadığı şehre gittim.Ama o bizim yaşanmışlıklarımızı,hatrımızı hiçe saydı.En akıllısını yapmış aslında benim salaklığım işte. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim en iyileri hep sizin olsun.Ahın hemen mi tuttu acaba merak ettim ? Hak ettiğini bulmuş ne mutlu size.

bir ah var ama sadece benim değil ki bu.
bana bunu yapan illa ki başkalarına da yapmıştır. kimin ahıdır bilmem.
ayrıldıktan 1 sene sonra duydum hayatının tepe aşağı gittiğini.
şimdi ne halt ettiği de zerre umrumda değil.
siz de gönderin gitsin.

Kızlar öyle zor bir ruh halindeyim ki.Ben siteyi uzun süredir takip ediyorum ama üyeliğimi pek kullanmıyordum.Canım dara düşünce atıyorum kendimi buraya kah kimisinde kendimi görüyorum kah benden beteri varmış diyip ona daha çok üzülüyorum.Belki sıkacağım sizi ama yorumlarınıza, tecrübelerinize çok ihtiyacım var.
Gel gelelim konuya...2 sene önce başlamıştı bizim hikayemiz.Ben başlarda sevmemiştim ama yaptıkları o kadar etkileyiciydi ki 2. görüşmemizde aşık oldum.Benim dünyanın en iyi erkeği,Allah'ın bana bir lütfu dediğim adam öylesine yalancı ve karaktersizmiş ki bilemedim.Benim ilk sevgilimdi, onun da ilk aşık olduğu kişiydim.Onu sevmek için Allah'a çok dua etmiştim ve kabul olmuştu.Ama şimdi keşke kabul olmasaydı o duam diyorum.Biraz da büyük konuşmuştum hayatta olmaz onunla demiştim ama oluvermişti işte.Hep çok güzel gidecek sanıyordum o yüzden de yaşanacak güzel günler için acele duymadım. Çokça da ürktüm. Aklımda aldatılırsam biterse diye düşüncelerle kendimce sağlam adımlar atmaya çalıştım.Bunlar benim hatalarımmış galiba kader yüzüme yüzüme vuruyor.Onun da çok hataları vardı benim gibi tecrübesizdi birçok kızla ilişkisi olmuş olmasına rağmen.Kuzenlerimiz evliydi zaten ailem tanıyordu onu.Birbirimizin kaderiyiz diye düşünüyordum evlenmemiz kesindi.2 aya az bir süre kala onun bana olan inadıyla bir yalanına bitti.Kartepe'ye gitmeyi çok istemişti ama annem izin vermezdi.Korkuyordum başıma bir şey gelirse nasıl eve giderim diye.Sonra demiştim kırılmıştı o da.Sonrasında da gel görüşelim dedim ama o kuzenini bahane etti.Sonrasında da Kartepe'ye gittiğini söyledi.Kuzeni sanmıştım ama eski sevgilimle gittim diyince bitirdim.Aradan 1,5 sene geçtikten sonra onunla gitmedim dedi ama ne değiştirir ki artık gerçek.Keşke gitseydi bir hiç uğruna bitmezdik bizde. Ayrıldıktan sonra deli gibi ağladım onu daha çok sevdiğimin farkına vardım ama barışmak için adım atmak yerine beni namus konularında suçladı.Neyse 1 ay sonra körkütük aşık ben onunla barıştım ama barışmaz olaydım.Hayatımın en büyük hatasını yaptım ilişkiye girdim.Önceden kendimi oraya buraya gitme,sevdiğini belli etme diye diye bastırmıştım ama ben barışırken artık aşkımın farkına varmış şekilde barışmıştım.Meğer o öyle değilmiş.İlk defa benim için ağlamış ve onu terk ettiğimi unutmamak üzere beynini şartlamış.Ben içimde en ufak kin tutamazken o kinini her gün beslemiş.Neyse ben onun evinde kaldım okuduğum şehre döndüm filan başladı ben soğudum demelere.Vize haftamı rezil etti.Ondan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı.Ben 39 kiloya düştüm üzüntüden.Kabullenememiştim onun bu yüzünü.Hala da zorlanıyorum kabullenmekte.Bir sene beni kırarak,parçalayarak devam etti.Bana o kadar çok yalan söyledi ki kendisinin yalan söyleme hastalığı olduğuna eminim.Ama inanmak istedim her şeye rağmen.Neyse çok uzattım farkındayım.1. yıldönümümüzde tekrar barıştık ama ben hatırlattım ona, kutlamadım bile. Zaten alışmıştım güzel bir sözünü duyup hareketini görmeyeye.Belki düzelir diye bekledim.Beni paramparça eden o sözlerine bile üzmek için söylüyor diye katlandım.Neyse en son barışmamızda da adam cinsel anlamda da hevesini aldıktan sonra başladı dökülmeye....Ben başkasına aşık oldum falan filan.Yine bitmişti.1 ay sonra da kızla çıkmaya başladı 1 hafta sonra seneleri bitiyor.Ama kızlar ben 2 yıldır bu aşkın eziyetini hala çekiyorum. O mutlu mesut aşkını yaşarken ben bana yaşattıklarına üzülüyorum.İnanın yaptıklarını anlatmaya sayfalar yetmez.Allah'a hergün dua ettim ettim ama geçmiyor 2 senedir.2 gün önce ilk ayrılık yıldönümümüzdü.Tüm ipler o zaman kopmuş.Beni çok seviyordu dediğim adam artık başkasının olmuş. Bana sevgili yaptığını söylemedi aradı helallik istedi yüzsüzce vermedim.Sonrasında öğrendim tabii.Sevgilisi 17 kendi 23 yaşında.Kız benden de güzel kabul ediyorum.Onunla çıkarken de 3 4 kere konuştuk helallik istedi, kızdan ayrılınca bana dönmek istedi ben istemeyince de onunla barışıp seni denedim dedi.Ben artık en fazla bu kadar yapar dediysem de daha da aştı.Her yerden engelledi beni . Hala onu düşünüp ağlıyorum kızlar sanki ben dünyanın en kötü insanıymışım da bunları hak etmişim gibi hissediyorum.Dayanamadım profili karşıma çıktı baktım da kızla kayak yapmaya kar olan bir yere gitmişler.Benim korkup da gitmeye cesaret edemediğim şeyi yapmışlar.Sanki bak sen haksızsın sen yaşatmazsan başkası yaşatır diyormuş gibi hayat.Bizim hiç fotoğrafımız yok kalabalıkta olan var o kadar.Şimdi boy boy fotoğrafları var o kızla.O da biz çıkarken büyük konuşmuştu ben o x köyünden(o kızın köyü) biriyle hayatta evlenmem diye.Aklımdan geçmişti o zamanlar büyük konuşuyor bu lafı yüzünden ayrılacağız diye.Keşke o an dışa vursaymışım.Liseli birini de istiyordu buldu sonunda Allah gönlüne göre verdi galiba.

Çok uzattım farkındayım ama içim öyle dolu ki...Artık kimseyle paylaşmıyorum, gözyaşlarım hep gizli gizli akıyor herkes unuttuğumu sanıyor.Ben değil biriyle çıkmak konuşmazken bile o fırsatlarını kaçırmadı işte.Şimdi keşkelerim o kadar çok ki...Keşke onu seveyim diye dua etmeseydim, keşke onun olmasaydım vs vs. Asıl anlatmak istediğim de sanki her şeyin suçlusu benmişim gibi onun mutluluğu,aşkı bulması,bizim yaşayamadıklarımızı onunla yaşaması yüzüme öyle çarpıyor ki.Kendimi dünyanın en kötü insanı gibi hissediyorum.Onun beni kandırması, aşağılaması, aldatması,kırıp dökmesi hak mı acaba ? Ben bu acıları hak mı ediyorum sizce ? N'olur benim gibi hislere kapılmış olan, atlatmış olan,yaşamış olanlar yardım edin.Zaman ayırıp okuyan,yorumlayan herkese teşekkür ediyorum.
çocuk seni ilk kartepeye çağırdığında bozmuş niyeti, amacı farklıymış, gitmedin diye ayrılmış.. benim anlamadığım kuzenleriniz evli, hangi cesaretle sana bu amaçla yaklaşıyo? aileler duyar diye hiç korkmamış mı?

Kendine yapmışsın çokmu lazımdı öyle bi pislikle olman göz göre göre kendine bunları yaptırıp sonradan ah vah yapan kadınlara snr oluyorum. Bundan sonra kendine iyi bak bari

Canım benim böyle bu derece hasta bir insan kimseyi mutlu edemez çünkü işin faciya tarafı kendi yalanlarına inanıp tamamen kafayı sıfırlıyor.. Bu adam kimseyi mutlu edemez inan o kıza acıyorum şuan düşünsene evlediği zaman eşine neler yaşatır bu manyak her sıkıştığında yalanlar oyunlar entrikalar .. Sen allahın sevdiği kulusunki bu dengesiz yalancıdan seni kurtarmış , böyle bir adamdan ne sevgili ne eş ne baba olur .. Çünkü bu tarz ruhsal bozukluklar öyle 2 seans gitmekle düzelmez bitanem yıllarca tedavi görmek gerekir bu forumdaki tüm psikolog arkadaşlarımızda beni teyit edecektir.. Şuan o mutluluk resimleri seni yanıltıyor, üzüyor sakın kanma o resimlere verilmiş sadakam varmış de canım benim.. Senden ricam bu konuyu hafife alma mutlaka uzman bir psikologa git .. Bu konuyu aşamamanın sebebi aşk değil sana yapılan şerefsizliklerden duygusal anlamda korkunç yıpranman çok daha sağlıklı yorumları ve tedaviyi işin uzmanından alırsan bir daha aynı hatayada düşmezsin .. Hayatta hersey insan için .. Lütfen düzenli yemeğini ye uykunu uyu derslerini çalış yakın bulduğun akraba yada arkadaşlarınla sosyalleş tekrar nefes al .. Sana bir şey olsa olan sana olur öyle bir ruh hastasının umrumda olmaz yazık değil mi sana ?? Seni bu adam var etmedi , bu adamda yok edemez ..

Belki kurtuldum ama bunu daha fark edemiyorum.Zamanla anlayacağım ve şükredeceğim belki de.Zaten aile olarak çok sorunlu bir aileye sahipti.Diğer çocuklarına daha iyi davranıyorlardı eski sevgilime evlat muamelesi yapmıyorlardı.Ben o günlerinde de yanında olmak istedim onun.Ailesi yoksa bana sarılsın tutunsun istedim.Şimdi gayet mutlu mesut numarasını değiştirmiş büyük ihtimalle önceki yediği boklar ortaya çıktı başka kızlar aradı.Elimden geldiğince sosyalleşmeye çalışıyorum ama kafa benimle geliyor.Aslında dediğin çok doğru ben ölsem umrunda olmazdı adamın ama insaniyete kaldı o .

Bu erkekler böyledir tabi bir kısmı gerçekten sever bi kadını gerisi gündelik yaşar genelde sen artık onu düşünme gerçekten seni seven biri inşallah cikicaktir o zamann bu insan aklına bile gelmez gelse de canını yakmaz dilek ve dua lar için de çok teşekkürler Herşey gönlünüzce olsun

Zaten başkası olunca unutacağım ama o kişiyi kabullenmem gerek.Sizinde her şey gönlünüzce olsun :)

Asla değiştiremeyeceğimiz şeyler için kahır dolu günler geçirmek ne kadar anlamlı?
Hepimiz yapıyoruz bunu canım. Geçmişte yaşayarak geleceğimizi yok ediyoruz.
Sayısız kere de keşke desek nafile.
Hayat aynı soruyu iki kez sormaz.
Cevapları ezberlemeye çalışmak aynı olumsuzlukları üzerimize çeker sadece.

Bir daha olmayacak farkındayım artık.Biz onunla defalarca denedik.Her şey güzel gidiyordu ama bitti.Allah bir daha keşke dedirtmesin ne diyeyim.

Belki kurtuldum ama bunu daha fark edemiyorum.Zamanla anlayacağım ve şükredeceğim belki de.Zaten aile olarak çok sorunlu bir aileye sahipti.Diğer çocuklarına daha iyi davranıyorlardı eski sevgilime evlat muamelesi yapmıyorlardı.Ben o günlerinde de yanında olmak istedim onun.Ailesi yoksa bana sarılsın tutunsun istedim.Şimdi gayet mutlu mesut numarasını değiştirmiş büyük ihtimalle önceki yediği boklar ortaya çıktı başka kızlar aradı.Elimden geldiğince sosyalleşmeye çalışıyorum ama kafa benimle geliyor.Aslında dediğin çok doğru ben ölsem umrunda olmazdı adamın ama insaniyete kaldı o .
Kimbilir ailesine ne yalanlar söyleyip nasıl olaylar yaşattıki onlar bile onu dışlamış öteki çocuklarına yönelmiş.. Tabi o ruh hastası o olayları dürüstçe sana ankatmamıştır acıtasyon yapmıştır bol bol .. Neyse canım benim hepsi geçicek .. Şuan yaZım tarzından bile 2-3 gün önceki kızdan çok daha güçlü bir kızı hissediyorum .. Hersey gönlünce olucak allahın izni ile ve sen hak ettiğin mutluluğu en kısa sürede yaşayacaksın

Senin sınavın senin tecrübende buymuş üzülme zamanın yenemediği hiçbirşey yok.

Demekki her şeyin hayırlısı . Tez zamanda bitse gitse keşke.

bir ah var ama sadece benim değil ki bu.
bana bunu yapan illa ki başkalarına da yapmıştır. kimin ahıdır bilmem.
ayrıldıktan 1 sene sonra duydum hayatının tepe aşağı gittiğini.
şimdi ne halt ettiği de zerre umrumda değil.
siz de gönderin gitsin.

Belki ilerde çıkar ondan beklemeyi keseceğim artık, canı cehenneme.

çocuk seni ilk kartepeye çağırdığında bozmuş niyeti, amacı farklıymış, gitmedin diye ayrılmış.. benim anlamadığım kuzenleriniz evli, hangi cesaretle sana bu amaçla yaklaşıyo? aileler duyar diye hiç korkmamış mı?

Aslında Kartepe olayında o gidip kaymayı çok istiyordu bende korktum istemedim.Kuzeniyle sevgilisi filan da gelsin diye çağırdı onlar da istemeyince hevesimi kursağımda bıraktınız dedi.İlk ayrılığı ben yaptım eski sevgilimle gittim dediğinde . Onu inat uğruına dedi belki çünkü ben öyle diyince ağlamaya başladım ve nasıl oluyormuş birinin canını yakmak dedi.Ben de onun canını yakmışım meğerse.Ama sonrasında düzeltmedi, gitmedim demedi.Olaydan sonraki gün çağırdım yüzünü görürsem unuturum her şeyi diye gelmedi.Ben de ayrılalım o zaman dedim ilk öyle bitti.Korkmadı sanırım çünkü ilk zamanlar çok aşıktı.Beni tavlamak için çok uğraştı.Biz çok mutlu bir çifttik aklımın ucundan geçmezdi böyle yapacağı.Biz 1,5 sene sonra konuştuğumuzda (sevgilisi varken) ben hiç ayrılacağımı düşünmemiştim , insan çok sevince gözü görmüyormuş her şeyiyle benim olsun istiyormuş dedi.Onun ilişkiye girme isteğinin bir sebebi de ona mecbur kalıp ayrılmamamdı.

Kimbilir ailesine ne yalanlar söyleyip nasıl olaylar yaşattıki onlar bile onu dışlamış öteki çocuklarına yönelmiş.. Tabi o ruh hastası o olayları dürüstçe sana ankatmamıştır acıtasyon yapmıştır bol bol .. Neyse canım benim hepsi geçicek .. Şuan yaZım tarzından bile 2-3 gün önceki kızdan çok daha güçlü bir kızı hissediyorum .. Hersey gönlünce olucak allahın izni ile ve sen hak ettiğin mutluluğu en kısa sürede yaşayacaksın

Açıkçası tam içlerini bilmemekle birlikte ailesine hak vermiyorum.Onu yalana teşvik eden bu psikolojiye sokan ailesiydi.Bu çocuklarına 100 liralık ayakkabıyı çok görüp kıyametler koparırken öteki çocuklarına 300 400 liralık ayakkabıları rahatlıkla alıyorlardı.Zaten dediğim gibi çok zengindi ailesi.Babası biraz sorunlu tipti çok da çekinirdi babasından. Bana psikolojim bozuk diye benimle görüşmeyip konuşmamasını bile sineye çektim.Hergün ağlıyordum dua ediyordum nolur düzelsin diye.Benimde psikolojimi ciddi anlamda bozdu.O kendini kurtardı ama bende kendi kendime çabalıyorum.Güçlü olmak zorundayım bunu biliyorum.Benim zoruma giden beni bu hale koyup da giden adamın hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etmesi.Yediremiyorum bunu kendime.İlk ayrılığımızda çok üzüldü gözyaşı döktü ama bunu düzeltmek onun elindeydi.Ondan daha çok yıkılmıştım ben hiç beklemiyordum.Buradaki mesajlar moral veriyor bana bunun için başta siz olmak üzere tüm yazanlara teşekkür ediyorum.Ama hayatta öğrendiğim en iyi şey hiçbir şeyden emin olmayacaksın.Ben ondan, sevgisinden çok emindim.

Açıkçası tam içlerini bilmemekle birlikte ailesine hak vermiyorum.Onu yalana teşvik eden bu psikolojiye sokan ailesiydi.Bu çocuklarına 100 liralık ayakkabıyı çok görüp kıyametler koparırken öteki çocuklarına 300 400 liralık ayakkabıları rahatlıkla alıyorlardı.Zaten dediğim gibi çok zengindi ailesi.Babası biraz sorunlu tipti çok da çekinirdi babasından. Bana psikolojim bozuk diye benimle görüşmeyip konuşmamasını bile sineye çektim.Hergün ağlıyordum dua ediyordum nolur düzelsin diye.Benimde psikolojimi ciddi anlamda bozdu.O kendini kurtardı ama bende kendi kendime çabalıyorum.Güçlü olmak zorundayım bunu biliyorum.Benim zoruma giden beni bu hale koyup da giden adamın hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etmesi.Yediremiyorum bunu kendime.İlk ayrılığımızda çok üzüldü gözyaşı döktü ama bunu düzeltmek onun elindeydi.Ondan daha çok yıkılmıştım ben hiç beklemiyordum.Buradaki mesajlar moral veriyor bana bunun için başta siz olmak üzere tüm yazanlara teşekkür ediyorum.Ama hayatta öğrendiğim en iyi şey hiçbir şeyden emin olmayacaksın.Ben ondan, sevgisinden çok emindim.
Çok yalancı biriymiş demekki...
Biliyormusun?
Erkekler ilk ayrılıktan sonra fazla acı çektiklerini söylerken kız affedip geri döndüğünde,asla bunun kıymetini bilmiyorlar.
Aksine o vicdanını rahatlatmak için üzülmüş barışmışsınız ve kendince değerini düşürmüş.İyiki kurtulmuşsun.

Çok yalancı biriymiş demekki...
Biliyormusun?
Erkekler ilk ayrılıktan sonra fazla acı çektiklerini söylerken kız affedip geri döndüğünde,asla bunun kıymetini bilmiyorlar.
Aksine o vicdanını rahatlatmak için üzülmüş barışmışsınız ve kendince değerini düşürmüş.İyiki kurtulmuşsun.

O terk edilmenin intikamını aldı barışmakla. Biz barıştık ve ilişkiye girdik intikam aldım dedi şakayla karışık . Ama ben ihtimal vermediğimden üstünde durmadım kabullenmedim. İyi ki kurtulmuşum diyebilmek için şimdi de bana davrandığı gibi o kıza davranması lazım. Çünkü ben bu kötü davranışlarını bana özel olarak algılıyorum. Vicdanını çok güzel sustururdu hala da susturuyor. Zaten beni tam anlamıyla bitirdi . İnşallah iyisiyle kötüsüyle ben de onu bitirir hatırlamam . Onu üzdüğüm oldu ama o kat be kat acısını çıkardı hak etmediğim şekillerde . Ben artık kendi yoluma bakmayı gerçekten istiyorum o da tüm yaşananları tam anlamıyla sindirdikten sonra olacak sanırım.

Aslında Kartepe olayında o gidip kaymayı çok istiyordu bende korktum istemedim.Kuzeniyle sevgilisi filan da gelsin diye çağırdı onlar da istemeyince hevesimi kursağımda bıraktınız dedi.İlk ayrılığı ben yaptım eski sevgilimle gittim dediğinde . Onu inat uğruına dedi belki çünkü ben öyle diyince ağlamaya başladım ve nasıl oluyormuş birinin canını yakmak dedi.Ben de onun canını yakmışım meğerse.Ama sonrasında düzeltmedi, gitmedim demedi.Olaydan sonraki gün çağırdım yüzünü görürsem unuturum her şeyi diye gelmedi.Ben de ayrılalım o zaman dedim ilk öyle bitti.Korkmadı sanırım çünkü ilk zamanlar çok aşıktı.Beni tavlamak için çok uğraştı.Biz çok mutlu bir çifttik aklımın ucundan geçmezdi böyle yapacağı.Biz 1,5 sene sonra konuştuğumuzda (sevgilisi varken) ben hiç ayrılacağımı düşünmemiştim , insan çok sevince gözü görmüyormuş her şeyiyle benim olsun istiyormuş dedi.Onun ilişkiye girme isteğinin bir sebebi de ona mecbur kalıp ayrılmamamdı.
bahane ona mecbur kalıp ayrılmamak falan.. resmen seni yatağa atmak için 40 takla atmış.. şimdi bişey dicem çocuğa hakaret etcem banlanmaktan korktuğum için susuyorum.. sen de hala üzül ona aferin..

O terk edilmenin intikamını aldı barışmakla. Biz barıştık ve ilişkiye girdik intikam aldım dedi şakayla karışık . Ama ben ihtimal vermediğimden üstünde durmadım kabullenmedim. İyi ki kurtulmuşum diyebilmek için şimdi de bana davrandığı gibi o kıza davranması lazım. Çünkü ben bu kötü davranışlarını bana özel olarak algılıyorum. Vicdanını çok güzel sustururdu hala da susturuyor. Zaten beni tam anlamıyla bitirdi . İnşallah iyisiyle kötüsüyle ben de onu bitirir hatırlamam . Onu üzdüğüm oldu ama o kat be kat acısını çıkardı hak etmediğim şekillerde . Ben artık kendi yoluma bakmayı gerçekten istiyorum o da tüm yaşananları tam anlamıyla sindirdikten sonra olacak sanırım.
Aynen öyle intikam almak için sırf o acıdan kurtulmak için bile dönerler...Bi arkadaşımın peşind eyıllarca koşan gözyaşı döken erkek...görüşmeye başladıktan ve kız buna bağlandıktan 1 yıl sonra..
-amannn senle ne işim olur..o kadar acı çektim senin için sende çek..demiş açık açık.
Bu kadar tinyetsizler işle..SENDE MUTLU OL VE ONU UMURSAMA.

X