Sanki yüzüme yüzüme çarpıyor geçmiş

Konu sahibi ;

Öncelikle yaşadıklarına gerçekten çok üzüldüm.Bilmezdin böyle olacagını,Aşk insanın Gözünü gerçekten kör ediyor.Ondan başkası hayatında olmayacakmış gibi,Ömrün gibi hissediyorsun.Aşk sana bazı hatalar yaptırmış olabilir !Fakat sen bunlara hata gözüyle bakma Tecrübe olarak bak ! Ne yaşadıysan yaşadın ya daha yaşında ne var!!!İnsanların başına neler geliyor...Millette ne sıkıntılar var ? Bunları düşün...Kimi insanlar sakat,kimileri duyamıyor,kimileri göremiyor,Kimileri çok hasta tedavisi yok...yada sıkıntılı bir tedavi sürecinden geçerken zayıflıyor,saçlarını döküyor,kaş&kirpik döküyor...Allah aşkına bir silkelen kendine gel ! Senin başka derdin yok u da bunları düşünüyorsun.Ne olduysa oldu Güçlü bir insan ol,bu ne zayıflıktır yahuu :KK12:Yazdıklarında kendini fiziken ve yüz güzelligiylede begenmedigini ( Eminim bunu o Art niyetli adam sana hissettirmiştir ) farkettim.Git bi kuaföre saç rengini degiştir,Spor yap ( enerji verir,mutluluk hormonu sağlar),Yeni yeni arkadaşlar edin,Sosyal aktivitelerin olsun,Kurslara yazıl ( İngilizce,bilgisayar,yabancı diller,dershane,resim kursları,güzel sanatlar vb.),Okulunu ihmal etme çalış çabala okulunu bitir eline meslegini al !!! :KK14: Gün gelecek insanlar sana saygıda kusur etmeyecek,işin gücün,meslegin,kariyerin ve kendine güvenin oldugu için :KK15::KK14: İşte BAŞARDIM diyeceksin...Bu günlere güleceksin... :21:Yeni bir Aşk ' ta seni zaten bulur.Bunlar olduktan sonra gerisi teferruat.

Bence çok şanslısın ki öyle bir pislikten kurtuldun.. diğer kıza da sakın özenme hatta acı ona.. daha 17 yaşında gencecik bir genç kız Allah bilir ona da neler yapacak hayvan.
Çok sinirlendim hakikaten.. yok et kendini şöyle bir kendine gel. Tekrar aşık olabilirsin tekrar birini sevebilirsin.. kendine işkence etmeyi bırak artık. O kadar şeyden sonra hala onu düşünerek çok büyük hata yaparsın.

Canim öncelikle cidden. Çok üzüldüm ve okurken de biraz gözlerim ağrıdı bende aşık oldum ama biz sevgili olmadık baktım beyni boş bir insan bIrak kendimi ona vermeyi sarılmadim bile doyasiya ama aşk mi aşktı işte ve cok aciydi ne sevdiği ne sevmediği belliydi anliycagin ve hala ayni sınıfta okuyor olmamız iğrenç bir şans benim icin simdiki erkeklere bırak guvenmeyi bir durumu iki kez düşünür oldum hevesleri her kıza var her dala konmak amaçları sen hatalar yapmışsın.Evet baktın insanliktan nasibini almamış birakcaktin.Yok bilmem nereye gitmedim de o bundan şunu dedi de yok eski sevgilisiydide yok bilmem neydi ne alakası var yani adam adam değilmiş donmus neymiş bir buçuk sene sonra yok kızla gitmemistim ben saf bir insanımdir ben bile inan yemedim resmen boşta kalmış donmus şimdi sana keşke söyle yapmasaydin diyip seni kırmak kinamak istemem olan olmuş dünyanın sonu değil inşallah hayatına insan gb insan olan gerçek bir erkek çıkar çok mutlu olursun oda bunları yasattigiyla kalmaz ah alan mutlu olamaz geç olur belki sen görmezsin allaha havale et kendine gel sağlıklı düşün o arkadasnda yasattigini yasamasi dileğiyle

Bu kadar taktigina gore seni forumun baska bolumlerinde belki farkli bi nicklede gorecegizdir muhtemelen :))) kac sene geçmiş yahu ben esimden once 3 senelik sevgilim olmustu unutmam 1 seneyi bile bulmadi ben bile sasirdim ne cabuk unuttum diye :KK70: sevmemissin dersiniz belki ama cok sevmistim ancak soyle dusun onunde bi yol var ve zaman akiyor yurumen lazim ama dustun iste sen orda oturup aglayarak belki mutlulugu belki firsatlari kaciriyorsun haberin yok bense kalktim yurudum yaralar acır belki ama bilirsin ki kabuk tutacak ikide bir soymassan "senin yaptigin gibi" :)) sonuc mutluluk herseyde bukadar cabuk dagilmayin

Valla ne bileyim bir aşk başlayınca öteki tamamen bitermiş ya benim 2.si başlayamadı :) Dışardan bakınca gayet güçlü gözüküyorum ama kolay olmuyor.

Canım inş bir daha aynı hataları yapmazsın. ilk sevgilinmiş belkı de bu yuzen bu kadar taviz verdin kendinden(demek istediğim bir kaç defa şans vermen).Ama şöyle de bir şey var herkes de aynı hataları yapmıyor.Yani ben tamamen ilk sevgilin olmana baglıyorum.Hem içini rahatlatmak için hemde gerrçekleri söylemek adına kimsenin yaptıgı kötülükler yanına kalmaz.Belki bu dünya da belki öbür dünya da .İlahi adalet var unutma.Bir de şunu söylemeliyim bundan sonra bunları düsünerek hayatını mahfetme.Tamam de kendine tamam buraya kadar üzntümü çokça yaşadım,kendimi mahfettim. kotam doldu de mesela.Artık kendimi üzme gibi bir şansm yok de.Ve şu andan itibaren düşünmeyi kes. Hayat çook kısa.Tadını çıkarmaya bak.Her şey yoluna zamanla girecektir.

Çok büyük ders oldu bana. İlk olunca başka olmayacakmış gibi hissediyorsun.Bir de ben şartlamışım kendimi bir tane olsun tam olsun diye.Allah'a yalvarıyorum aynısını yaşasın da ben kan kusarken onun zerre umursamazlığını yaşasın diye.İki senedir kendimi mahvettim yeni toparlanıyorum ama şu ayı atlatsam daha iyi olacak.Zamanla girer diye ümit ediyorum da daha ne kadar sabredebilirim bilmiyorum.

Vallahi canim kardesim, kendine cok yukleniyorsun.

Insan sevince beyni tatile cikiyor.

Ben de baska turlu hatalar yaptim, gozlerim kordu cunku.

Aska saygim sonsuz, sonucta her seyi ask adina yapmissin, su anda aptallik olarak gelse de , o zamanlar baska turlu yapamazdin. Simdi pismansin ama gene olsa gene aynisini yaparsin, bunda yanlis bir sey yok, bunun adi ask.

Bosver hayiflanmayi, elinden geleni yapmissin. Yarin obur gun geriye baktiginda keske demiceksin, cunku elinden geleni yaptin. Sen ustune duseni yaptin, karsindaki o...u cocuguysa bu onun kendi problemi.

Uzme artik kendini, unut gitsin.

Hemen bir psikolog yardımı almalısın .. Hayat devam ediyor , kararını vermelisin okulunu bitirip yeni bir hayatamı başlamak istersin yoksa sürünmeye devam mı ? Sen bir erkekten mi ibaretsin ? Senin kendine sevgin saygın yok mu? Onunla yattın diye hayatın mı bitti? O ruh hastasının dediklerini yapmadın diye mi ayrıldınız sanıyorsun peki madem öyle tekrar keriz gibi ona döndüğünde her şeye ok demişsin de ne oldu gene bitti.. Kinlenmişte bitmiş masallarını anca sana yutturur bak bitanem adam bildiğin ruh hastası.. Bu tarz adamlar düzelmez sen düzeldi o kızlada çok iyi sanıyorsun yanılıyorsun o kıza saniye 40 bin yAlan söylüyordur o , 2 tane mutlu görünen resme bakıp süper ilişkileri var sanma .. Bak şimdi sen bir ayağa kalkta kendine gel ilk iş okulunu bitir iyi bir iş bul dışarda koca çoook ama adam gibi adam az o yüzden bir dha çok dikkatli seçim yap .. Sen kendini sevmezsen değer vermezsen kimsede seni sevmez değer vermez .. Seni yaradana güven .. Lütfen rica ediyorum elin 5 para etmez herifi için daha fazla acı çekme.. Yok şöyle yapsaydım yok böyle davransaydım diye geçmiş ile ilgili kafayı yeme çünkü bu adam hasta kafadan sorunlu onun istediği anda istediğini yapsan başka arıza çıkarıcaktı .. Artık daha fazla zaman kaybetme güzel kardeşim .. Sana son tavsiye bir süre duygusal şarkı şiir falan dinleme okuma .. Giderli şarkılar dinle demet akalın falan takıl ( yaş grubun şarkı şiir tarzı şeylerden etkilenmeye müsait diye yazdım) ve lütfen bir psikologdan yardım al

Açıkçası çekiniyorum böyle bir konu için psikoloğa gitmekten.Kendi kendime güçlüyüm aşabilirim diyorum ama tıkanıyorum.Aslında çok haklısın ben ağzımla kuş tutsam da ona yaranamazmışım.Ben her seferinde iyi günlerin hatrına ona dönmüşken o sadece terk edilmeyi getirdi aklına.Hiç benim ona en değerlimi verdiğimi fark etmedi. Bana insan gibi davranmıyordu o ayrılıktan sonra.Şimdiyse romantik takılması zoruma gidiyor.Yazın, burada yazılanlar beni kendime getiriyor. Dünyada tek erkek o değil farkındayım da bir daha birini böyle sevebilir miyim bilmiyorum.Onun yüzünden alttanlarım oldu temizlemeye çalışıyorum bu sene.Sırf ona geleyim onda kalayım diye bana MS hastasıyım dedi ve ben yine de inanıp gidecektim evine.Sonrasında istemedi beni istemeyeceğin şeyler yaşarız diye.Benim merhametli biri olduğumun farkında aslında.Eee noldu MS hastası adama gayet iyileşmiş şekilde dolanıyor.Öyle yalanlar söyledi ki bana 1 mayıs günü 3 sınavım var dedi sonrasında ödev teslim edeceğim diye beni bir abisinin yanına bıraktı arkadaşlarıyla gezmeye gitti.Ve kendini öyle inandırıyor ki yüzüne vurduğunda tınlamıyor.

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

harfi harfine katılıyorum ağzınıza sağlık.

konu sahibesi yaşadığınız şey sadece aşk acısı değil, eş zamanlı olarak, hırs, nefret, kullanılmışlık hissi, belki kirletilmiş hissetme, emeklerin heba olması vs. vs. ek olarak bir de suçluluk duyuyorsunuz.
bir kaç arkadaşın da söylediği gibi bunların sizi daha fazla üzmemesi ve daha büyük sıkıntılara sebep olmaması için psikiyatriste/ psikoloğa görünmeniz lazım.

aşağı yukarı aynı şeyleri yaşadım bundan 7 yıl önce. benim de ilk aşkımdı aman da allah'ın bir lütfuydu filan ama sizin bahsettiğiniz gibi hastalık derecesinde yalancı olduğunu parça parça fark ettim. 2,5 sene derin depresyon yaşadım. üzüntüden kaş kirpik döktüm. ohooo neler neler. ben ağlarken o hergün bir kızla dolaştı, gününü gün etti, eğlendi vs. vs.

canı sıkıldı aradı umut verdi vazgeçti ve bu saçmalık 5 seneyi aşkın zaman sürdü. görüşme yok, ilişki yok, vaad yok. arar karıştırır ve gider.

gözümü boyadığında 26 yaşındaydım gözümü bir açtım 31 yaşındayım ve o kadar çok şey kaçırmışım ki. akranlarım evlenmiş anne olmuş, sevmiş sevilmişler. olan benim salak gibi döktüğüm gözyaşlarına ve yıllarıma oldu. şu an o boşa geçirdiğim yıllar için çok ama çok pişmanım.

uzun zamandır tamamen kestim irtibatı aramasını sağlayacak her yolu kapadım çok şükür ulaşamıyor bana.
ne olur kendinize bu eziyeti etmeyin bir faydası yok anlamı yok bomboş bir olay bu.

alacağınız en büyük intikam güzel bir hayat kurmak olsun. okul varsa okuyun mesleğinizi elinize alın ohhhh paşalar gibi yaşayın. bir temiz insan çıkar karşınıza güzel seviyeli insan yerine konduğunuz bir ilişki ve inşallah evlilik yaşarsınız ama ilk adım bitirin şunu kafanızda ve şunu söyleyeyim kalbinizdeki aşk sevgi filan değil.

ha o napıyor ahın tuttu mu derseniz mevlam çok büyük. işsiz kaldı, süründü, kimse suratına bakmadı. benim iğrenç diyeceğim bir hayat düzeni var daha doğrusu düzensizliği ve o'nun hayatına girecek her kıza acırım be kurtuldum rabbim onları da kurtarsın. hıncım daha bitmedi mahşerde de görülecek hesabımız var.

kendinize bir iyilik yapın, defedin gitsin.

Başta söylediklerin çok doğru sadece aşk acısı değil söylediğin her şey var içimde.Kendimi bu kadar suçlamam bundan.Senin yaşadıklarına da çok üzüldüm ne olursa olsun bu kadar üzülmeyi kimse hak etmiyor.Vicdan ne önemli şey aslında.Giden zaman kendinden gidiyor ama o acıyı çekmeden de kendine gelemiyorsun.İnanır mısın ben de giden zamanım için pişman oldum.Sırf o barışalım dedi diye arkadaşımın buluşma ayarladığı çocuğu istemedim ve ortada kaldığımla kaldım.O zaman o kişiye evet deseydim belki biterdi ama onun sevgisi vardı ve bir lafına okuduğum şehirden yaşadığı şehre gittim.Ama o bizim yaşanmışlıklarımızı,hatrımızı hiçe saydı.En akıllısını yapmış aslında benim salaklığım işte. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim en iyileri hep sizin olsun.Ahın hemen mi tuttu acaba merak ettim ? Hak ettiğini bulmuş ne mutlu size.

Her ilişki kendine has özellikler taşır.
Yani bizimle frekansı tutmayanın başkasıyla fevkalade tutabilir.
Geçmiş öğreteceğini öğretmiş geçip gitmiştir.

Yollariniz ayrilmis coktan. O da sen de bir gun yeni insanlarla daha once hic yasamadiginiz seyler yasayacaksiniz, evleneceksiniz. 1 sene olmus, sen onu takip etmeyi birakmadigin icin ha 1 sene ha 1 ay fark etmemis, bu sureyi iyi kullanamamissin. Kendini yerden yere vurup, ah keske demeyi birak artik. 15-16 yasinda ilk gordugu erkekle evlenme donemi bitti artik. Herkes evlenmeden once birileriyle konusuyor, gorusuyor, iliski yasiyor. Bunlar senin tecruben. Hata gorduklerinden ders cikar, onun gibi yalanci birinden kurtuldugun icin de sevin.

liseli birini istiyordu ne demek ?

sana böyle bi isteği olduğunu mu söylüyordu anlayamadım :KK14:

Bir keresinde bana ben spor lisesine gittim düzgün bir lise hayatım olmadı . Keşke normal liselere gitseydim o zaman başka bir aşk hayatım olurdu dedi.Liseli kızlar şimdilerde gayet açık onun da ilgisini çekiyordu işte.

bu konuda erkek arkadışını suçlu seni suçsuz görmedim ben daha doğrusu ortada bir suç görmedim.iki yetişkin insan sevgili olmuşsunuz bilerek isteyerek bir ilişki yaşamışsınız sonra ayrıl barış ayrıl barış bu ilişkinin cılkını çıkartmışsınız.konudan anladığım sadece bu.

İlişkinin cılkı çıktı da ayrılmanın da bir usulü vardır.Heves alarak ve karşındakinin yaşadığınız şeyden ne denli etkilendiğinin farkına vararak ayrılma olmaz.Adam gibi barışmaya gelmeseydi, düzgünce istemiyorum deseydi amenna.Bu arada ilk unutamadım hep aklımdasın mesajları ondan geliyordu.Tesadüf otogarda karşılaştık ,gayet hasret giderdik sarıldık öpüştük eve geldik ve bir baktım ne mesaj ne arama.Kendimi kötü hissettim mesaj attım ben sevgiliyiz sanmıştım diye sonrasında kıvırmaya başladı barışalım diyecektim de reddedersin sandım diye.Neyse barıştık görüştük adam hevesini aldı başkasına aşığım dedi olay bu.

Canım çok geçmiş olsun , hepimizin hayatına mutlaka 1 yanlış adam girmiştir ve bizi bir güzel annemizden doğduğumuza pişman etmiştir, önemli olan düştükten sonra ayağa kalmayı becerebilmek , sanada helal olsun srnde kurtarmışsın kendi . Konu sahibine çok üzüldüm 39 kg düşmek ne demek ya bir şerefsiz için , içim yandı .. Aynen seninde dediğin gibi bir bakmışsın yılların uçup gitmiş .. Değer mi? Değer mi konu sahibi?
Aslında değmiyor zaten değse bu kadar canım yanmazdı.

sizin gibilere sinir oluyorum.
karşınızdaki erkek sürekli yalan söyleyen ve kendi fiziksel tatminleri için sizi kullanan biri.
bile bile yaşamışsınız siz de bunları.
artık sonuç çıkarın başlarım böyle aşkın ızdırabına diyip kendi hayatınıza geri dönün.
nereye kadar daha ah vah edeceksiniz?
takip etmeyin ne yapmış, kiminleymiş diye.
yoksa 10 sene sonra hala bu noktada olursunuz.
hayat devam ediyor.
bundan sonra adımlarınızı iyi atın.

Ben bilerek yaşadım ama sonunun böyle olacağı aklıma dahi gelmezdi.

Ne yaşadıysan yaşadın bitti artık bitti önce bunu bi kabullen artık ve hayat devam ediyor birlikte olmayı sende istemişsin yaşadıklarını bi hata olarak görmekten ve o çocugu hayatının merkezi olmaktan çıkar!!!

Bittiğini kabullenebilsem kazığı kabullenebilsem her şey daha kolay olacak.

Canim öncelikle cidden. Çok üzüldüm ve okurken de biraz gözlerim ağrıdı bende aşık oldum ama biz sevgili olmadık baktım beyni boş bir insan bIrak kendimi ona vermeyi sarılmadim bile doyasiya ama aşk mi aşktı işte ve cok aciydi ne sevdiği ne sevmediği belliydi anliycagin ve hala ayni sınıfta okuyor olmamız iğrenç bir şans benim icin simdiki erkeklere bırak guvenmeyi bir durumu iki kez düşünür oldum hevesleri her kıza var her dala konmak amaçları sen hatalar yapmışsın.Evet baktın insanliktan nasibini almamış birakcaktin.Yok bilmem nereye gitmedim de o bundan şunu dedi de yok eski sevgilisiydide yok bilmem neydi ne alakası var yani adam adam değilmiş donmus neymiş bir buçuk sene sonra yok kızla gitmemistim ben saf bir insanımdir ben bile inan yemedim resmen boşta kalmış donmus şimdi sana keşke söyle yapmasaydin diyip seni kırmak kinamak istemem olan olmuş dünyanın sonu değil inşallah hayatına insan gb insan olan gerçek bir erkek çıkar çok mutlu olursun oda bunları yasattigiyla kalmaz ah alan mutlu olamaz geç olur belki sen görmezsin allaha havale et kendine gel sağlıklı düşün o arkadasnda yasattigini yasamasi dileğiyle

Biraz uzun tuttum ondan ağrımış olabilir özür dilerim. Ben lise zamanı bir çocuğa aşıktım bana ümit verici hareketlerde bulunuyordu kapılmıştım işte o hareketlere.4 sene gelen herkesi reddettim.Üniversite 1de de reddetmiştim başkasını sevmek zor gelmişti sonra bu şahsa şans verdim.Sevgili olup bir şeyler paylaşmak daha zor.Platonik aşkıma da çok üzülmüştüm ama bu kadar yıkmamıştı beni. Zaten öyle komik yalanları vardı ki inanmıyordum ama o kendini inandırmıştı zaten faydası yoktu.Sevgilisi için de 19 yaşında diyor ama kızın ablası daha 18 yaşında nasıl bir kafaysa bu.Zaten keşke eski sevgilisiyle Kartepeye gitseydi ayrılığımıza değerdi. İnşallah senin karşına da seni hak eden, mutlu eden biri çıkar . Ettiğin güzel dua ve dileklerin bin katı seni bulur inşallah :) Ben o kişiyi Allah'a havale ettim inşallah o da yaşar yaşattığını.

Konu sahibi ;

Öncelikle yaşadıklarına gerçekten çok üzüldüm.Bilmezdin böyle olacagını,Aşk insanın Gözünü gerçekten kör ediyor.Ondan başkası hayatında olmayacakmış gibi,Ömrün gibi hissediyorsun.Aşk sana bazı hatalar yaptırmış olabilir !Fakat sen bunlara hata gözüyle bakma Tecrübe olarak bak ! Ne yaşadıysan yaşadın ya daha yaşında ne var!!!İnsanların başına neler geliyor...Millette ne sıkıntılar var ? Bunları düşün...Kimi insanlar sakat,kimileri duyamıyor,kimileri göremiyor,Kimileri çok hasta tedavisi yok...yada sıkıntılı bir tedavi sürecinden geçerken zayıflıyor,saçlarını döküyor,kaş&kirpik döküyor...Allah aşkına bir silkelen kendine gel ! Senin başka derdin yok u da bunları düşünüyorsun.Ne olduysa oldu Güçlü bir insan ol,bu ne zayıflıktır yahuu :KK12:Yazdıklarında kendini fiziken ve yüz güzelligiylede begenmedigini ( Eminim bunu o Art niyetli adam sana hissettirmiştir ) farkettim.Git bi kuaföre saç rengini degiştir,Spor yap ( enerji verir,mutluluk hormonu sağlar),Yeni yeni arkadaşlar edin,Sosyal aktivitelerin olsun,Kurslara yazıl ( İngilizce,bilgisayar,yabancı diller,dershane,resim kursları,güzel sanatlar vb.),Okulunu ihmal etme çalış çabala okulunu bitir eline meslegini al !!! :KK14: Gün gelecek insanlar sana saygıda kusur etmeyecek,işin gücün,meslegin,kariyerin ve kendine güvenin oldugu için :KK15::KK14: İşte BAŞARDIM diyeceksin...Bu günlere güleceksin... :21:Yeni bir Aşk ' ta seni zaten bulur.Bunlar olduktan sonra gerisi teferruat.

Hem de ne kör ediyormuş hiç bilmezdim.Tecrübe olarak bakıyorum artık ama keşke bu tecrübeyi yaşamak zorunda kalmasaydım diyorum. Zaten daha kötü durumda olanlar var farkındayım ama herkesin derdi kendine ağır geliyor işte.Sağlığımıza çok şükür. Özgüvenimi kırdı hep benim.Kendime bir şey yakıştıramıyorum.Arkadaş çevrem geniştir benim mutlu ettiler hep yanımda oldular ama artık derdimi geçti sanıyorlar.Şu okulumu sağ salim bitirsem en büyük nimet o gözümde. Zaten bir daha kaldıramam bu acıyı en doğrusu gelene kadar beklerim daha iyi :)

Bence çok şanslısın ki öyle bir pislikten kurtuldun.. diğer kıza da sakın özenme hatta acı ona.. daha 17 yaşında gencecik bir genç kız Allah bilir ona da neler yapacak hayvan.
Çok sinirlendim hakikaten.. yok et kendini şöyle bir kendine gel. Tekrar aşık olabilirsin tekrar birini sevebilirsin.. kendine işkence etmeyi bırak artık. O kadar şeyden sonra hala onu düşünerek çok büyük hata yaparsın.

Belki de çok şanslıyım ama tam anlamıyla göremeyecek kadar körüm işte.Şimdilik gayet pervane onun için ben evleneceğim kızı kardeşlerimle tanıştıracağım derdi bana nasip olmadı bu kızı tanıştırmış tüm sülalesiyle. Karşıma biri çıksa ona karşı hiçbir şey hissetmesem aklıma dahi gelmese çok istiyorum bunu.

Kurtulduğuna sevin üzülme, güvenmek suç olmamalı..
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Amin cümlemizi.İnsan kendi gibi bilirmiş karşısındakini.Bir an olsun şüphe etmemiştim sevgisinden.İlk ayrılığımızdan sonra her şeyinden şüphe etmeye başladım.

Her ilişki kendine has özellikler taşır.
Yani bizimle frekansı tutmayanın başkasıyla fevkalade tutabilir.
Geçmiş öğreteceğini öğretmiş geçip gitmiştir.

İlla benimle olmadı diye başkasıyla da olmasın diye derdim yok ama ayrılırken adabına uygun ayrılsaydı keşke . Beni kullanıp da gerçeği vurmasaydı yüzüme baştan deseydi ya da yaklaşımda bulunmasaydı.

Vallahi canim kardesim, kendine cok yukleniyorsun.

Insan sevince beyni tatile cikiyor.

Ben de baska turlu hatalar yaptim, gozlerim kordu cunku.

Aska saygim sonsuz, sonucta her seyi ask adina yapmissin, su anda aptallik olarak gelse de , o zamanlar baska turlu yapamazdin. Simdi pismansin ama gene olsa gene aynisini yaparsin, bunda yanlis bir sey yok, bunun adi ask.

Bosver hayiflanmayi, elinden geleni yapmissin. Yarin obur gun geriye baktiginda keske demiceksin, cunku elinden geleni yaptin. Sen ustune duseni yaptin, karsindaki o...u cocuguysa bu onun kendi problemi.

Uzme artik kendini, unut gitsin.

Yine aynı şeyleri yapardım belki de , haklısın.Ben bazen keşke diyorum dedim ya şimdiki sevgilisiyle kar tatili yapmış acaba o zaman korkmayıp ben de gitseydim diye düşünüyorum. Ama sonrasında anlasaydı zaten onun olduğumda kıymet bilirdi diyorum.

Yollariniz ayrilmis coktan. O da sen de bir gun yeni insanlarla daha once hic yasamadiginiz seyler yasayacaksiniz, evleneceksiniz. 1 sene olmus, sen onu takip etmeyi birakmadigin icin ha 1 sene ha 1 ay fark etmemis, bu sureyi iyi kullanamamissin. Kendini yerden yere vurup, ah keske demeyi birak artik. 15-16 yasinda ilk gordugu erkekle evlenme donemi bitti artik. Herkes evlenmeden once birileriyle konusuyor, gorusuyor, iliski yasiyor. Bunlar senin tecruben. Hata gorduklerinden ders cikar, onun gibi yalanci birinden kurtuldugun icin de sevin.

Belki ben daha başkasıyla farklı şeyler yaşamadığım için onun yaşaması koyuyor.Ara ara bakıyorum eskiden benim olduğunu düşündüğüm zamanlarda daha çok bakardım.Akıllandım zaten bir dahakine boyumun ölçüsünü aldım.

Açıkçası çekiniyorum böyle bir konu için psikoloğa gitmekten.Kendi kendime güçlüyüm aşabilirim diyorum ama tıkanıyorum.Aslında çok haklısın ben ağzımla kuş tutsam da ona yaranamazmışım.Ben her seferinde iyi günlerin hatrına ona dönmüşken o sadece terk edilmeyi getirdi aklına.Hiç benim ona en değerlimi verdiğimi fark etmedi. Bana insan gibi davranmıyordu o ayrılıktan sonra.Şimdiyse romantik takılması zoruma gidiyor.Yazın, burada yazılanlar beni kendime getiriyor. Dünyada tek erkek o değil farkındayım da bir daha birini böyle sevebilir miyim bilmiyorum.Onun yüzünden alttanlarım oldu temizlemeye çalışıyorum bu sene.Sırf ona geleyim onda kalayım diye bana MS hastasıyım dedi ve ben yine de inanıp gidecektim evine.Sonrasında istemedi beni istemeyeceğin şeyler yaşarız diye.Benim merhametli biri olduğumun farkında aslında.Eee noldu MS hastası adama gayet iyileşmiş şekilde dolanıyor.Öyle yalanlar söyledi ki bana 1 mayıs günü 3 sınavım var dedi sonrasında ödev teslim edeceğim diye beni bir abisinin yanına bıraktı arkadaşlarıyla gezmeye gitti.Ve kendini öyle inandırıyor ki yüzüne vurduğunda tınlamıyor.
Canım benim böyle bu derece hasta bir insan kimseyi mutlu edemez çünkü işin faciya tarafı kendi yalanlarına inanıp tamamen kafayı sıfırlıyor.. Bu adam kimseyi mutlu edemez inan o kıza acıyorum şuan düşünsene evlediği zaman eşine neler yaşatır bu manyak her sıkıştığında yalanlar oyunlar entrikalar .. Sen allahın sevdiği kulusunki bu dengesiz yalancıdan seni kurtarmış , böyle bir adamdan ne sevgili ne eş ne baba olur .. Çünkü bu tarz ruhsal bozukluklar öyle 2 seans gitmekle düzelmez bitanem yıllarca tedavi görmek gerekir bu forumdaki tüm psikolog arkadaşlarımızda beni teyit edecektir.. Şuan o mutluluk resimleri seni yanıltıyor, üzüyor sakın kanma o resimlere verilmiş sadakam varmış de canım benim.. Senden ricam bu konuyu hafife alma mutlaka uzman bir psikologa git .. Bu konuyu aşamamanın sebebi aşk değil sana yapılan şerefsizliklerden duygusal anlamda korkunç yıpranman çok daha sağlıklı yorumları ve tedaviyi işin uzmanından alırsan bir daha aynı hatayada düşmezsin .. Hayatta hersey insan için .. Lütfen düzenli yemeğini ye uykunu uyu derslerini çalış yakın bulduğun akraba yada arkadaşlarınla sosyalleş tekrar nefes al .. Sana bir şey olsa olan sana olur öyle bir ruh hastasının umrumda olmaz yazık değil mi sana ?? Seni bu adam var etmedi , bu adamda yok edemez ..

Bu erkekler böyledir tabi bir kısmı gerçekten sever bi kadını gerisi gündelik yaşar genelde sen artık onu düşünme gerçekten seni seven biri inşallah cikicaktir o zamann bu insan aklına bile gelmez gelse de canını yakmaz dilek ve dua lar için de çok teşekkürler Herşey gönlünüzce olsun

X