Doğum kontrol haplarimi hep ben aliyodum eşime de o senin kullandığın bisey sen almaliydin diye çıkıştım.Evlisiniz, planlarınız doğrultusunda da şuan çocuk düşünmüyorsunuz. Ve korunma yöntemi geçen bir ürünü almakta çok doğal bir durum. Normal olmasa böyle her yerde erişimi kolay bir ürün olmazdı, o şekilde motive olunMarketlerde reyonlardan alırsınız, daha kolay olur.
Esime intden alalim baya gider dedim ama hep ihmal etti.Bazı medikallerde 100lük kutular var. Onlardan alın, uzun süre almanız gerekmez.
Doğum kontrol haplarimi hep ben aliyodum eşime de o senin kullandığın bisey sen almaliydin diye çıkıştım.
Belki de cabalamadigi icin kiziyorum ona bilemiyorum. Haftasonunu farkli geçirmek isterdim. Haftaici uykusuz kalmasin diye kiyamiyorum ona ama haftasonu..Prezervatif illa erkeğin alacağı birşey değil ki canım çekinme utanma eşine bırakma int den sen alsana.
O açıdan haklısın canım peki esin hep mi böyle uyuşuk yani ihmalkar bir denilen şeyi zamanında yapmaz.Belki de cabalamadigi icin kiziyorum ona bilemiyorum. Haftasonunu farkli geçirmek isterdim. Haftaici uykusuz kalmasin diye kiyamiyorum ona ama haftasonu..
Ya esim dışında herkes cocuk istiyor ozellikle de ailesi. Bende artik sıcak bakiyorum. Ama prezervatif yoksa bizde yapmayiz sariliriz dedi bozuldum acikcasi.Senin benim diye bakmayın olaya, eşinizi de suçlamayın bence direkt olarak. Hatta bunu şaka yollu bile konuşabilirsiniz aranızda. Yarın nöbetçiden ertesi gün hapı da alabilirdiniz bugünlük...
Bunda utanacak bir şey yok, sıkmayın kendinizi. Gülen neye gülüyor, komik bir durum mu var? der geçersiniz.
Cogu konuda degil ama bazi seyleri benim ustume yikiyor. Mesela ben merkezi bi yerde calisiyordum sen merkezdesin halletmen daha kolay diye uzerime baya bisey yikmistiO açıdan haklısın canım peki esin hep mi böyle uyuşuk yani ihmalkar bir denilen şeyi zamanında yapmaz.
Ne zamandır evlisiniz?Ya esim dışında herkes cocuk istiyor ozellikle de ailesi. Bende artik sıcak bakiyorum. Ama prezervatif yoksa bizde yapmayiz sariliriz dedi bozuldum acikcasi.
Intden almadik ama marketten gidip aliyim da demedi. Neyse intden aliriz dedi ve bugun internet paketi bitti. Bugun almadiBen de utanırdım sanırım zaten çevremizdeki tüm market çalışanları tanır beniSize uzak olan bir markete gidin yani sizi tanımayan birine daha rahat olursunuz bence nasılsa tanıyan eden yok diye
1 yil olucak nerdeyse. Ilk zamanlar ben hazir hissetmiyodum ama bunun icin hakli sebeplerim vardi. O cok istiyodu. Sonra cocuk yapmaya baslasak mi bi iki aya dedigimde 2mizin de hazir olmadigini coxuk yetiştirmek icin yeterli olmadığımızı soyledi kirildim. Hala o cumlesini unutamıyorumNe zamandır evlisiniz?
Çocuk konusunu konuştunuz mu, ne dedi?