- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
- 248
- Konu Sahibi Ladypurple
Merhaba canım, nasılsın? Biraz olsun kendini toparladın mı iyi misin?Ah o maneviyat..Belki de her şey o eksiklikten ötürüdür..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım, nasılsın? Biraz olsun kendini toparladın mı iyi misin?Ah o maneviyat..Belki de her şey o eksiklikten ötürüdür..
Günaydin canım..Eh ışte diycem ama değil, bir gün enerjik geçiyorsa üç gün sönüyorum resmen..Geçen akşam hiç yoktan başladım ağlamaya.Eşim soruyo neyin var, hiç..bu hafta geç gelmeye başladi yine.Bende galiba yalnız kalma fobi oldu..Eve gidip tek başima oldugumda ne yapacağımı şaşıriyorum..Sadece bir an önce vakit geçsin diye uğraşiyorum, boş şeylerle vakit olduruyorum..Zaman geçince de bakıyorum yapılacak bir sürü şey var, kalıyor hepsi.Valla bilmiyorum canım ne zaman kafamda huzurlu bir düzen tutturucam bilmiyorum..Sürekli bir endişe hali..Kendi kendimi yıpratıyorum..Ne yapmalıyım onu da bilmiyorum..Geçiyor bakalım günler..Merhaba canım, nasılsın? Biraz olsun kendini toparladın mı iyi misin?
Üzüldüm canım senin adına, İnşAllah geçer, ki geçecek biliyorum ben, eşinle konuştun mu peki bu durumu?Günaydin canım..Eh ışte diycem ama değil, bir gün enerjik geçiyorsa üç gün sönüyorum resmen..Geçen akşam hiç yoktan başladım ağlamaya.Eşim soruyo neyin var, hiç..bu hafta geç gelmeye başladi yine.Bende galiba yalnız kalma fobi oldu..Eve gidip tek başima oldugumda ne yapacağımı şaşıriyorum..Sadece bir an önce vakit geçsin diye uğraşiyorum, boş şeylerle vakit olduruyorum..Zaman geçince de bakıyorum yapılacak bir sürü şey var, kalıyor hepsi.Valla bilmiyorum canım ne zaman kafamda huzurlu bir düzen tutturucam bilmiyorum..Sürekli bir endişe hali..Kendi kendimi yıpratıyorum..Ne yapmalıyım onu da bilmiyorum..Geçiyor bakalım günler..
Hep dert yandigim şey ama onun da elinden bir şey gelmiyor ki, o yüzden artık dillendirmek istemiyorum..Ben bile sklyorum artık kendimden, onu da skmak istemiyorum..Bi akşamdan akşama geliyor evine onda da huzursuz olsun istemiyorum.Üzüldüm canım senin adına, İnşAllah geçer, ki geçecek biliyorum ben, eşinle konuştun mu peki bu durumu?
Aslında ortada hiçbir şey yok inan bana, eşinle aran muhteşem, çok seviyor, seviliyorsun, o rahatsız olmasın huzursuz olmasın diye söyleyemiyorsun bile, biraz insan şöyle bir çevresine baksa sakın yanlış anlama canım, hani çevremizde neler neler var, biraz onlardan ders çıkarsak, şöyle bir üzerimizdeki ağırlığı atsak, daha farklı şeylere yönelsek, ben öyle olduğum zaman hemen abdest alır Kur'an okurum, bilmiyorsan bile Meali'ni oku, o kadar güzel oluyor ki insan, bak gör daha iyi olacak senin için de..Hep dert yandigim şey ama onun da elinden bir şey gelmiyor ki, o yüzden artık dillendirmek istemiyorum..Ben bile sklyorum artık kendimden, onu da skmak istemiyorum..Bi akşamdan akşama geliyor evine onda da huzursuz olsun istemiyorum.
Evet zaten en çok da bu yüzden kızıyorum ya kendime, dışarıdan bakan resmen buna rahat batıyor der ki cok da farklı değil..Rabbim e şükürler olsun ki dert edinecek derdim yok ama galiba ben bu kadar yalnız kalmaya alışkın değilim..Okul hayatım zaten yoğundu, eskişehir deki hayatımda da eve gelen giden çoktu..Buraya atandim..Kardeşim kalıyordu yanımda, öğlen olsun aksam gittiğimde olsun o evdeydi..Şimdi sabahtan akşama kdr yalnız, akşam da esim gelene kdr öyle, nasıl vakit geçireceğimi şaşırıyorum..Ve bu bende hep vardı..İnsanlar yalnız kalayım keyif yapayım diye fırsat kollardi..Bense ne yapacağımı sasirirdim ki bu durum iyice hat safhaya ulaştı..Evet canım dediğin gibi kendimce birşeyler yapabilsem zaten o vakit dolu dolu gececek zaten doğru söylüyorsun..Verdiğin fikir çok güzel..İnşallah uygulamaya gecicem..Aslında ortada hiçbir şey yok inan bana, eşinle aran muhteşem, çok seviyor, seviliyorsun, o rahatsız olmasın huzursuz olmasın diye söyleyemiyorsun bile, biraz insan şöyle bir çevresine baksa sakın yanlış anlama canım, hani çevremizde neler neler var, biraz onlardan ders çıkarsak, şöyle bir üzerimizdeki ağırlığı atsak, daha farklı şeylere yönelsek, ben öyle olduğum zaman hemen abdest alır Kur'an okurum, bilmiyorsan bile Meali'ni oku, o kadar güzel oluyor ki insan, bak gör daha iyi olacak senin için de..
canımcımmm konunu tekrar patlatıyorum ama hamişlik belirtisiymiş sanırım senin derdin![]()
bi an uzan ve dusun bakalim.
Ben ne istiyorum diye sor kendine.
Kocanla byle devam edersen gidisatiniz ne olur? tek tek dusun..
Eger bu olursa bu olur, benim durumum bu olur felan diye.
SEn ne istedgini bilmiyosun.
Sen dusundukce farkediceksinki yasamak istedgin hayatin tamda icindesin..
Ben de mezun olduktan sonra işe başladım hem de köyde.
okul tuvaletlerini mi temizlemedim odun mu kırmadım fare mi yakalamadım... Her şey bir yana da o yalnızlık çok kötüydü, sabahtan akşama kadar arkadaş yüzü görmeyince insan bunalıma giriyormuş. Hiç gitmek istemiyor ve her sabah mutsuzlukla işe başlıyordum.
Arkadaşsızlık ciddi bir ettken bence...
Devam etmiyor neyse ki...Bu sene başka bir okula geldim ve insan yüzü görmeyi özlemişim. Herkes bana çok güleryüzlü olduğumu söylüyor, normalde değilim ama nasıl hasret kaldıysam artık insana:)Şartların zormuş gerçekten.Ama yine de insan fiziksel şartlara nispeten alışabiliyor bir yoldaşı olursa.Tam da bahsettiğiniz bu durumdu derdim.Şuan değişen bir şey var mııı, yok.Ama mecburen kabullendim bu durumu.İçimdeki minik arkadaşımla takılıyoruz birlikte. :)))
Senin durum aynen devam ediyor mu pekiii?
Yok haftasonu çalışmıyorum, ama haftasonu için bir sıkıntım yok çok şükür.Haftasonları il merkezine iniyoruz.Kayınvalidem, arkadaşlarım var.O zaman vakit geçiyor bir şekilde.Çok teşekkür ederim fikirleriniz için. :) İlçe çok gelişmiş değil, halk eğitim var ama o da akşam beşe kadarmış.Benim iş çıkış saatimde kapanıyor.Yoksa beşten sonra olsaydı, şimdiye kadar hiç durmaz giderdim bir kursa mutlaka.Ah hele o pasta kursalrı, bayılıyorum..Keşke öyle bir imkanım olsaydı, hayatta kaçırmazdım. :)hafta sonlari çalisiyor musunuz??? haftasonlari müsaitseniz, örnegin pasta kurslarina gidebilirsiniz,
yada o günler için mümkün olan kurslari arastirin..
resim kurslari var, makyaj yapmayi seviyorsaniz, makyaj yada estetik kurslarina gidin...
dikkatiniz dagilsin, hobi olarak yapinca mutlaka eski neseniz de yerine gelecektir..
su an aklima ilk gelenleri söyledim umarim bir ise yarar... :)
Sevindim.Hayırlı olsun yeni yeriniz.Ama demek ki öyleymişsiniz, insan olmadan farkedilmez ki bu özellik. :)Devam etmiyor neyse ki...Bu sene başka bir okula geldim ve insan yüzü görmeyi özlemişim. Herkes bana çok güleryüzlü olduğumu söylüyor, normalde değilim ama nasıl hasret kaldıysam artık insana:)
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah