- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
- Konu Sahibi Ladypurple
Nereden başlayayım, şu ruh halimi size nasıl aktarayım bilmiyorum..Ama artık iyice bunaldım kendimden..Pollyanna iken huysuz şirin oldum çıktım..
Bir memnuniyetsizliktir gidiyor. İnanın ben böyle değildim, en azından bu denli değildim..Normal bir insanın şikayetleri ne ise ondan ibaretti yani.. Ama şimdi hayatımın olumlu yanlarını söyleyenlere karşı içten içe kızıyorum, ben sanki tüm bunların farkında değil miyim diye.Ama göremiyorum işte olumlu düşünme yetimi kaybetmiş gibiyim..
Galiba yoruldum , biraz erken oldu biliyorum.
Okul bittikten dört ay sonra çalışmaya başladım..Çoğu insan için bu büyük bir kısmet ve şans iken, bu yanını göremiyorum ben. Aksine dinlenecek hiç vaktim olmadı, bu şekilde düşünüyorum..İki yıldır çalışıyorum..İlk tayin yerimde iş ortamım ve ev çevrem çok iyiydi..Eş durumundan atandığım şimdiki yere ise yedi ay oldu hala alışamadım..İş ortamımda herkes erkek ve tam anlamıyla sohbet edeceğim kimse yok, evde desen konu komşu hak getire..Bulunduğum ilçe ise asosyallik abidesi..Eşim 8-9 dan aşağı eve gelmiyor..Biliyorum bu 'Bir Derdim Var' grubundaki birçok derde göre dertten değil bile bunlar..Ama ben inanın çok doldum..Bir şeyler paylaşacağım hiç kimse yok burda..Sabahtan akşama kadar kendimleyim desem yeri..
( E eve gidince de bir şey yapasım gelmiyor.Ki düzen takıntısı varken bende bu halim batıyor bana :/ Bir türlü oturtamadım iş-ev temposunu..Ne eve giderken hevesim var, ne işe gelirken..Ama yine de bir an önce akşam olsa da ev atsam kendimi diye bakıyorum..
En kötüsü de her şeyi ters anlıyorum.Eşim bana bir o kadar anlayışla yaklaşırken ben her dediğini ters algılıyorum..Ama inanın bunu elimde olmadan yapıyorum..Söylediği şeyde bir an nevrim dönüyor, tersliyorum..Sonra da pişman oluyorum.. :/ Ve sürekli bir şikayet hali..Biliyorum canlar, rahat batıyor sana diyenler olabilir ama gerçekten bu halde olmak istemiyorum..Bir çok şeyi seve seve yaptığım günlerimi özlüyorum..Hayatı resmen zehir ediyorum kendime..Bir süre kendime ederken, bu durum artık eşime de yansıyor haliyle..Çünkü eskisi gibi memnuniyet dolu insan yok karşısında..Kafasında sürekli bir şeyler dönen, zihin dinginliğine hasret, ters bir insan var.Öyle cazgır bir kişiliğim yoktur, hani car car bağıran bir yapım yok, çünkü öyle kişiler de var o yüzden belirtmek istedim..benimki kibarca tersleme :) ama bence yine de bunlatıcı
(
Rabbim sonumu hayreylesin..
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
En kötüsü de her şeyi ters anlıyorum.Eşim bana bir o kadar anlayışla yaklaşırken ben her dediğini ters algılıyorum..Ama inanın bunu elimde olmadan yapıyorum..Söylediği şeyde bir an nevrim dönüyor, tersliyorum..Sonra da pişman oluyorum.. :/ Ve sürekli bir şikayet hali..Biliyorum canlar, rahat batıyor sana diyenler olabilir ama gerçekten bu halde olmak istemiyorum..Bir çok şeyi seve seve yaptığım günlerimi özlüyorum..Hayatı resmen zehir ediyorum kendime..Bir süre kendime ederken, bu durum artık eşime de yansıyor haliyle..Çünkü eskisi gibi memnuniyet dolu insan yok karşısında..Kafasında sürekli bir şeyler dönen, zihin dinginliğine hasret, ters bir insan var.Öyle cazgır bir kişiliğim yoktur, hani car car bağıran bir yapım yok, çünkü öyle kişiler de var o yüzden belirtmek istedim..benimki kibarca tersleme :) ama bence yine de bunlatıcı
Rabbim sonumu hayreylesin..