Göz Çevresi Bakımı sanirim kirismaya basladim:(

Oriflamenin bio clinic die bi urunu var onu bi denesemmiki bilemedim??bu arada ilginiz icin sonsuzz tesekkurler:)Hoppa

Oriflame ve Avon un cilde sürülen hiç bir ürününü kullanmanızı tavsiye etmem. Bende 30 oldum artık şimdiye kadar hiç krem kullanmadım ve çok nadir makyaj yaparım. Ama mimik çok kullanan biriyim. Ve kırışıklık farkettim bende baya. Ne biliyim belki hep vardı da ben 30 yaş sendromu na girdim :)

Neyse en son bir krem aldım.
diadermine kırışık karşıtı krem gece ve gündüz kremi ni aldım. Gündüz kremi ni makyaj altına kullanınca makyajı da çok güzel gösteriyor. Buarada cildime sivilce yapmayan tek krem. Şu an cildin çok iyi görünüyor. Üstelik çoğu zaman unutuyorum sürmeyi. Tabi alışçaz zamanla :)

benimde yatma pozisyonumdan dolayı anlım her geçen gün kırışıyor :KK42:
ama sırtüstü ytmayı ne kadar denesemde uyuyamıyorum
:KK62:

yahu ben 23 yasindayim guldugumde benmde kaz ayaklarim meydana cikio. am ben cok seviorum onlarii. gozlerimi kisarak gulup kahkaha atiorum hep. samimiyete destekci gibiler

Kendiniz evde yapabilirsiniz o yagi z

Kendiniz yapabilirsiniz o yagi evde gercek zeytin yagi ve biraz gercek incir ile
Temiz bir kavanoza kuru incirleri acip parcalamadan koyun ustunu zeytin yagi ile kapatip ustune o gunun tarihini atin
Kesinlikle gunes gormeyen birkoseye karanlik yere kavanozu bir beze sarin bir kuytuya koyun tam iki ay
Sonra cikarip suzun size incir yagi
Incirleride bagirsaklara cok iyi geliyordu yiyebilirsiniz
Piyasada satilan tume yakini%90bu sekilde yapiliyor
Her cesit seyi boyle yapabilirsiniz
Teşekkürler, bu aklımda olacak...ama gece ipad'den yazıyordum, çok pratik değil. İncir yağı demişim, aslında incir çekirdeği yağı olacak. O çekirdekler çıkarılıp soğuk presleniyormuş. Yabancı sitelerde övüldüğünü gördüm; bir denemek istiyorum. Hem kullanıcı yorumlarından dolayı, hem de incir de, zeytin gibi Kuran'da adı geçen nadir şeylerden olunca ekstra bir merak uyandırıyor bende. :KK66:

Benim annem kaç yasinda hic kirisikligi yok.
Çok da kuru bir cildi var yüzüne nemlendirici krem bile sürmez .
Hic makyaj yapmaz cildine ve felaket su içer.
Benim cildimden güzel cildi var su an.
Ne leke ne renk bozukluğu ne kirisiklik.
Sanirim doğal olmanin faydasi .

Gecen yil bi sure gozlerimin etrafinda kirisikliklar oldugunu hissetmistim. Goz kremimi ve concealer'imi degistirmek icin kostum bi magazaya. Satis elemani goz cevremin cok kuru oldugunu gozlemledi, kuruluk sebebiyle kirisik gibi gozukuyor ama degil dedi (yani illa bir bakima gitmen gerekmiyor, biraz deneyimli bakim urunleri satilan magazalarda calisanlarda guzel anliyorlar, daha dogrusu yurtdisinda bu boyle). Goz kremimi degistirdim (Clinique, all about eyes) ve ozaman kullandigim MAC concealer'i degistirip Helena Rubenstein'in yag uzeri yapilmis concealerini kullanmaya basladim. Sukur su anda eskisi gibi puruzsuz oldu. Tavsiye ederim, bir goz kremi kullan. Ama lutfen yuzune kullandigin gunluk kremini goz cevrene surme, yuz kremi daha agir bir yapida oldugu icin goz cevresinde agirliga ve dolayisiyla asilmalara sebebiyet verebiliyor.

Benim teyzem 40 yasinda hayatta kendine bakmaz, krem nedir yag nedir bilmez denecek kadar ilgisiz bu tür seylere, su icmez pek, günde bir paket sigara icer, günes kremi hayatta kullanmaz, zaten hic bir krem kullanmaz, tatlisiydi, abur cuburdu yaglisiydi herseyi hic dikkat etmeden yer, size yemin ediyorum cogu 23 yasindaki kizda onda olan bebek gibi cilt yok
yorumlarından dolayı tebrik ediyorum aşmışsın kendini :KK9::KK9:

28 yaş göz çevresi kremi kullanmaya başlamak için geç bir yaş. Hemen başlamalısınız. 25 yaşından sonra başlanması gerekiyor bu tip ürünlere. Dikkat etmeniz gereken 35 yaş üstüne kadar içinde q10 içeren ürünleri kullanmamak. Onları 35 ten sonra kullanacağız.

Önlemler zaten anlatılmış, güneş koruyucu, yatış şekli, cilt kuruluğu (cildiniz yağlı olsa dahi göz çevreniz kuru olabilir) falan filan. Benden de bu konuda bir öneri; fondoteninizi göz çevrenize asla sürmeyin. Göz çevresiyle yüzün farkı çok büyük, yüz ürünlerini göz çevrenize kullanmayın. Göz çevrenizdeki cilt yapısına uygun bir concealer kullanın mutlaka.

Kizlar kaz ayagi denen o igrenc kirisikliklar bende de basladi sanirim ne yapmam lazim yasim 28:KK43:(
bu zamana kadar hiçbir bakım yapmadıysanız acilen başlayın. göz en erken kırışan bölge. bir uzmandan destek alarak, serumdur,kremdir, gündüz için spf li üründür., güneş gözlüğüdür bunları edinin. bir de sıcak-soğuk göz maskeleri var göz yorgunluğunu alıyor. güzel cilt emek istiyor. hiç krem kullanmadım cildim bebek gibi diyebilen çok nadir insan vardır ki onların da ileriki yaşlarda ne olacağını bilmiyoruz.

Gecen yil bi sure gozlerimin etrafinda kirisikliklar oldugunu hissetmistim. Goz kremimi ve concealer'imi degistirmek icin kostum bi magazaya. Satis elemani goz cevremin cok kuru oldugunu gozlemledi, kuruluk sebebiyle kirisik gibi gozukuyor ama degil dedi (yani illa bir bakima gitmen gerekmiyor, biraz deneyimli bakim urunleri satilan magazalarda calisanlarda guzel anliyorlar, daha dogrusu yurtdisinda bu boyle). Goz kremimi degistirdim (Clinique, all about eyes) ve ozaman kullandigim MAC concealer'i degistirip Helena Rubenstein'in yag uzeri yapilmis concealerini kullanmaya basladim. Sukur su anda eskisi gibi puruzsuz oldu. Tavsiye ederim, bir goz kremi kullan. Ama lutfen yuzune kullandigin gunluk kremini goz cevrene surme, yuz kremi daha agir bir yapida oldugu icin goz cevresinde agirliga ve dolayisiyla asilmalara sebebiyet verebiliyor.

Asilma ne demek oluyor tam olarak?

Nekadar iyi bakarsan bak cilt kötüyse bi nebze toplarsın.

Cildim kuru 1,5 paket sigara içiyorum,hergün makyajlıyım günün neredeyse 20saati suylada pek aram yok, bol bol kola ve türk kahvesi içiyorum 26ya 3ay kaldı kırışık falan yok.

Kullandığım tek ürün kantaron Yağı onuda 5-6 aydır doğru düzgün kullanıyorumdur.

Annem 4kız kardeş enküçük 45 enbüyük 61 yaşında hepsinin cildi bebek gibi sigara içmeyen ve cildine bakan sadece annem

Tek fark onun cildi daha ışıltılı oda sigara farkı sanıyorum ki.

ben 36 yasindayim, ama daha kirisigim yok. (Nispet diye yazmiyorum emin olun )
kisin cildim cok kuru oldugu icin daha yeni yeni hissediyorum cildimin eskisi kadar esnek olmadigini.
Ama bunu hic yuzume fondoten ya da pudra gibi seyleri surmemeye bagliyorum.
eyer kullaniyorsaniz bu tur makyaj malzemelerini, yuzunuze, duzenli olarak profesyonel bakim yaptirmanizi tavsiye ederim.
aynen .Ben de 39 um ve ben de pudra fondoten nedir bilmem .

X