Sanırım istemesem de boşanıyorum

bence çocuğu aldırman ıyı olmuş,ama şu an son çırpınışların bunlar,bence sen çocuğu aldırcak kadar güçlü bir kadınsan bu adamı hayli hayli unutursun,çok geçmiş olsun

Genel olarak herkes aynı şeyi düşünüyor canım. Bu evliliği bir an önce bitirmek senin yararına olur. Ama haklarından sakın vazgeçme gurur yapıp. Evden eşyalardan takılardan bütün paylarını al. Bir kaşık bile yeri gelir lazım olur.
Ben olsam vedalaşırken tamam boşanalım istediğnizi yapacağım, ama sen bir gün çok pişman olacaksın ve bana yalvaracaksın. İşte ozaman ben zaten çoktan mutlu bir hayat sürdürüyor olacağım ve buna vesile olduğun için sana teşekkür ediyor olacağım derdim..
Allah yardımcın olsun..

hayat işte her anı sınav..
bu da sana iyi bir hayat tecrübesi olsun.. br daha karşına çıkanı tüm özellikleriyle sindirmen gerekiyor ailesi de dahil..

ewt karşına çıkacak dedim zira bu evlilik kangren olmuş kes at.. ama en son konuşulacak bir şey olsada maddi olarak ne alabiliyorsan al.. bunlar para derdindeler.. "hadi evi satalım parayı bölüşelim" diyen bir eş bana çok çok itici geldi..

bitir bu evliliği ve yoluna baka kendine daha fazla zulum etme bu adamdan hayır gelmez..

Evlilik 1 sartta kurtulur ksrsidaki erkek koca olmaya 1 milim de olsa aday ise ama upk evden atar bebegine sahp cikmaz karisina sahp cikmaz elin lafina gider bu adam kiimseye koca olamz ki cok uzgunm

neyi bekliyorsun düzelir mi sanıyorsun... herşey ortada boşan kurtul mesleğinde varmış başka bir güzel kapı açılır belki..

Eşin de maşallah, insiyatif alması gerektiği yerde hiç sesini çıkarmıyor, sonra ihaleyi sana yıkıyor. Madem bebeği bu kadar istiyordu, neden imzası var o kağıtta? Bazı insanlar ciddi kararlar alamaz, başkaları onlar için yapsın, sonra da bir ömür boyu suçlayabileyim isterler. Muhtemelen suç biraz sende, biraz onda. Çok zalim bir adam ben görmedim anlattıklarında. Ama bu ilişki bitmiş. O devamlı sana mesaj atmış, babası babanı aramış, neden daha dönmek istiyorsun ki, kendini mi hatalı buluyorsun bu ayrılıkta?

Dediğim gibi zamanında canını yaksa da sağlam kararlar almak seni bir ömür boyu keşkelerden kurtarır. Ayrılık korkutuyorsa sadece, bununla yüzleş. Ama sorunun üstünü kapama.

Bence hiç üstüne düşme dava falanda açma biraz kendi haline kalsın düşünsün seni ozlesin arayip sormayi kes o ararsa acma kendini geri çek yani bu arada psikolojik destek illaki al bol bol dua et hakkinizda hayirlisi

26 yaşında çok güzel mesleği olan maddi olarakta kimseye muhtaç olmayan genç bir kadınsınız.Neden sizi hak etmeyen ilgisiz kendi aklıyla hareket edemeyen bir adamın karısı ve paradan gözleri dönmüş vicdansız bir ailenin gelini olarak kalmaya çaba harcıyorsunuz anlamıyorum.Yani hayatınız bu kadar mı değersiz bu kadar mı kıymetsiz?Lütfen ne aşkı ne sevgisi ya gerçekten seven bir erkek karısına bunları yaşatır mı bu acıları çektirir mi?Ne olur şu hayat acı çekmek için çok kısa bırakın ben ortada kurtarılacak bir evlilik göremedim anlatığınıza göre böyle hayat mı geçer allasen.Bebeği aldırmakla da doğru bir karar vermişsiniz lütfen duygusal değil mantıklı düşünün biraz.O psikolojiyle o ruh hastası aileyle o ilgisiz kocayla nasıl büyütecektiniz o çocuğu.Daha çok gençsiniz mesleğiniz var aileniz arkanızda inşallah bu zor günleri atlatır yeniden mutu olursunuz evlat sahibi olursunuz.Ama ne olur biraz sağduyu biraz mantık bırakın artık aşkmış sevgiymiş.Ve lütfen boşanırken de biraz çirkefleşin mümkünse hakkınız neyse alın para ev mal mülk uğruna bi yuvayı yıkan bu aileye haddini bildirin.Allah size güç versin lütfen güçlü olun.

ayrıca bu çocuk aldırma meselesinde önce imza verip ve siz hamileyken boşanalım demesi sonra da aldırmasaydın olurdu demek nedir ya.Çocuk öldüğü gün biz de öldük ne demek yani zaten siz daha aldırmadan boşanalım diyip durmuş bu adam.Ben burada çok kötü niyetli yaklaşım görüyorum.Burada amaç sizi tamamen psikolojik olarak çöküntüye uğratmak annelik içgüdülerinizi harekete geçirmek ve sizin daha çok üzülmenizi sağlamak.Adam gibi sizin arkanızda dursaydı ailesinin aklıyla değil de kendi aklıyla hareket etseydi siz zaten o bebeği aldırmazdınız yani.Ama sizi buna mecbur bırakmışlar başka bi yol bırakmamışlar o yüzden kendinize eziyet etmeyi bırakın.Çok uzun yazıyorum kusura bakmayın ama gerçekten sinir oldum ve üzüldüm allah yardımcınız olsun.

Tam olarak duygularima tercuman oldunuz.kesinlikle anlasmaliya gitmem zaten.bir de ev araba derdine dusuyor.anlasmali olunca tabi tazminat derdi olmuycak ya...ama yok oyle kolaydan bosanmak.hem bosaniyor adam hem de maldami haklarindan da vazgecmiyor mesela.ne yardan ne kardan misali.asla anlasmaliya gitmem.ispatliycagi bisey de yok zaten.benim sahitlerim var ama.

Cok haklisiniz insallah aynen oyle yapicam.Allah da onlardan hesabini sorsun insallah

Aynen ailesiyle birlikte beni adim adim suruklediler o noktaya.annesi benimle hasta halimle kavga edip sonra da karsima gecip gulmeye basladi ben perisan heldeyken.oyle kin ve nefret doluyum ki anlatamam.o kadindan cikmali bu yaptiklarinin acisi

Aynen desem de o anda susuyor.tamam ben de sucluyum kendimi de affedemiyorum bu yuzden bizden olmaz bosanmaliyiz diyor.senin karnindaydi eger istemeseydin kimse aldiramazdi diyor.yetmezmis gibi babasi da babami arayi bebegi siz aldirdiniz eger kizina sahip ciksaydin bebek alinmasaydi hersey cok guzel olurdu diyor...bu kadar da haddini bilmez terbiyesizler ailece...

böyle sevgi olmaz olsun. onun sizi sevdiğinede inanmıyorum sizin kendinizi sevdiğinizede inanmıyorum. kendi cocuguna sahip cıkmayan bi adam size nasıl cıksın. burda hiç kimseye bosanın bence demedim bugune kadar fakat 1 omur uzulmek yerine bosayın 1 sene uzulun bitsin.

Son düzenleme:
Hayir asla kendimi hatali bulmak degil.ikimizin arasinda ikili bir sorunumuz hic olmadi bugune kadar.cok severek evlendik.hep ailesiyle yasananlar problem oldu.alkol kumar aldatma vs...sorunlari yasamadim.ama tabi yasadiklarim da az degildi

Bencede arkadaşlar çok güzel yazmis, dertleri para pul seni sevse zaten asla ailesini dinlemez bir şekilde idare ederdi..bilmiyorum annesine çok mu kotu davrandin.anliyorum ama seni kirsal kesimdenler demi ondan karsi ciktilar evlenmene...istediklerini yapma yiprancaksin ama karli cikamasin karakter yoksunlari...bebek olsaydi ne olacaktı iyiki aldirmissin, tabiki üzücü bir durum ancak duygularini iyi kontrol edip emin davranmissin.Rabbim affetsin insallah.surunsunler simdi uzat uzatabildigin kadar.ulaşamasinlar hiç birinizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…