- 29 Haziran 2015
- 70
- 17
- 35
-
- Konu Sahibi Bahtikaraaa
Ben de kendime akil erdiremiyorum...seviyorum ama bosanalim diyince ben bosanmayalim diye cabalamaya basladim.evlilik emek ister emek cekeyim diyorum ama karsi taraf bunu gormezden geliyor umrunda bile degilBu korkunc adam ve ailesine bosanmayalim diye niye yalvariyosun? Motivasyonun ne?
Tesekkurler evet benim adima olan aracimi bile bu surecte babasiyla kacirip goturduler.cocuk olsa birgun cocugu da alip gotururlerdi demekkiBu evliliği kurtarsanız ne yapacaksınız ki? Ortak bir karar almışsınız ve asıl sizin için zorlu geçen bir kürtaj yaşamışsınız. Bundan sizi sorumlu tutarak sıyrılıyorlar, eşiniz de sizi sevdiği halde malın peşine düşerek ailesinin dediğini yapıyor. Siz o çocuğu iyi ki aldırmışsınız. Baksanıza çocuk için ne kadar kötü bir ortammış... Bence en az hasarla kurtulmaya bakın.
Bebeği aldırdınmı? Yazık ya öyle yada böyle bir can daha gitti
Tesekkurler.evet hep ailesinin akliyla hareket ediyor.ama sorsan kimsenin degil kendi dusuncesi.hic erkekligine toz kondurmaz.ama acikca ortada ailesi icin bitirmek istiyorcok kötü bir durum yasamıssınız eşiniz arkanızda degil ailesinin aklıyla hareket ediyor.ve para derdine düşmüş her ser de bir hayır vardır deyip yolunuza bakın daha büyük acılar yasamamak için.
Emek tek tarafli verilmez. Sizi istemeyen insanlara yaptiginiz baski emek degil baska bir sey oluyor. Psikolojik destek alin tek basina altindan kalkamiyorsaniz. Saglikli dusunemiyosunuzBen de kendime akil erdiremiyorum...seviyorum ama bosanalim diyince ben bosanmayalim diye cabalamaya basladim.evlilik emek ister emek cekeyim diyorum ama karsi taraf bunu gormezden geliyor umrunda bile degil
Evet esim de onlara uydu.baskasini mi buldurlar bilemem ama kesinlikle anlasmali bosanmaya gitmeyi dusunmuyorum.kendisi acsin davayi diyorum o da acmiyor anlamadimAilesi baskasini mi buldu acaba buna anlamadim ki ne bu acele ? Bence sen elinden geleni yapmissin ac davayi madem mesele aileleri asmis artik esin de uymus onlara belliki
Eksik noktalar var derken anlamadim ?Bu konuda eksik noktalar var..
Ama esiniz bosanmak istiyorsa ozaman yapacak birsey yok..
Hakkinizda hayirlisi olsun
Eksik noktalar var derken anlamadim ?
Sozde kendisi istemiyormus.ben aldirmisim.imzalari takir takir atti.hastane odasina bile son anda girip bosanicaz dedi.tek basima hep cabaladim ama buna ragmen bi karsilik alamadimBenim anlamadığım bebeği aldırmanızı kendisi de istemişken neden şu anda sadece sizi suçluyor.