Sanırım istemesem de boşanıyorum

Kusura bakma ama bu adam manyağın teki ya sende sana mı kaldım de boşan şununla görsün gününü

Kusura bakma ama bu adam manyağın teki ya sende sana mı kaldım de boşan şununla görsün gününü
Hakediyor vallahi.son gun evde bana sarilip agladi bi de.seviyorum ama ayrilmamiz farz diye.saka gibi.piskolojisi bozuk ama cok guzel uste cikiyor.evlilik bu flort degil ki kolay bitmez evlenmeden once bilmeliydin diyorum.bilenedim iste bilememisim o zaman bitsin diyor.evliligin sorumlulugunu alamiyosun evlilik bole olmaz diyorum tamam iste o zaman alamiyorum bitsin diyor.kacacak delik ariyor

Evet.
Gercekten bosuna cirpiniyosun.
Neden kendine bu kadar eziyet ediyosun?
Nefretmi ediyosun kendindende bu kadr aci cektiriyosun kendine?
Halbuki nefret edilecek o kdr kisi varken etrafinda....
Yavrucaginda canina yikilmis ya.

Senin kocanda iş yokmuş bence... benim kocamin azospermi yüzünden ben sağlıklı olmama rağmen çocuğumuz olmuyor birgün kaynanam bana çocuk olmazsa bosanirsiniz dedi bende hadi bosanalim o zaman dedim hee sanki daha iyisini mi bulcan dedi bana(saglik problemi oglunda oldugu halde)bende gittim oğluna söyledim senin annen kendini ne zannediyor biz bosansak sana nasıl kız bulcak bende sorun yok dedim benimki hem gitti bi güzel beni savundu kızdı ben karimi seviyorum asıl ben onun gibi bulamam dedi... yani kardeşim aileler acimaz ayırmaya da çalışır burda en büyük iş kocana düşüyordu ama beceremedi daha da Hayır gelmez zaten yol ver gitsin

Aynen canim senin yasadigina benzer bi durumu bir tanidigim yasadi.ve dedigin gibi erkegin ailesi ayni laflari etti ama adam ailesine sirtini dondu karisinin arkasinda durdu.yanindaki adam adam olmazsa bugun annesi yarin babasi baska bigun baska biri sorun olur.benim yanimdaki hic bana yar olmadi ki.sevmedi beni arkamda durmadi

Insanlar ne tuhaf olmuş asıl babalar aile dağılmasın diye uğraşırdı ama bunlarda bi bit yeniği var canım bu aceleye bakılırsa çıkar zaten kokusu.bu saatten sonra hiiiç kendini yorma evlilik kalmamış ortada ama sana tavsiye bacım donuna kadar al o adi adamın psikolojik travma geçirmene sebep olmuş resmen çocuk aldırmak nedir ya arkadaş millet burda nasıl aglıyo bebeğim olmuyo diye can bu can başka şeye benzemez

sana bunca şeyi yaşatan heleki bebeğini aldırtçak kadar vahşi olan bir adamla hala barışmak istemen bana çok ama çok garip geldi..
birdaha kesinlikle görüşme telefonunuda değiştir hemen dava açılsın ve boşan!!!

Bu kafa yapısındaki biriyle evliliği sürdürmen çok zor.
Ama ben sizin yerinizde olsam anlaşmalı boşanmaya yanaşmazdım.

Evliliğe hazır olmayan, olgunlaşmamış bir erkek evleniyor, sonra ailem istemiyor deyip sizi boşamaya kalkıyor. Evlilik denen şey bu kadar kolay mı? Ya sizin hayalleriniz? Gelecek planlarınız? Mutlu olma hakkınız? Aile kurma özleminiz? Neymiş sebep: Ailem boşanmamızı istiyor.

Boşanmak o kadar değil size söyleyeyim. Boşanabilmek için gerçekten boşanmaya haklı gerekçeler gerekli. Evlilik çocuk oyuncağı değil ki.

Sakın anlaşmaya yanaşmayın.
Çok istiyorsa eşiniz açsın boşanma davasını. Hakime ispatlamak zorunda boşanmak için haklı gerekçeleri olduğunu.

Ben davamı açtım, eşim boşanmak istemiyordu, 2 sene sürdü mahkeme, Allah'tan benim şahitlerim vardı, hakim inandı bana boşadı. Bu durumda eşinizin de şahitlerle ispatlaması lazım.

Siz de mahkemeye aslında iyi geçindiğinizi, birbirinizi sevdiğinizi, ama ailesi yüzünden evliliğinizin yıkıldığını söyleyen şahitler bulun. Eğer hakim sizi haklı görürse tamzinata hükmedebilir. Yani eşiniz size ödemek zorunda. "Ailem istemiyor" deyip işin içinden kolayca sıyrılmaya kalkmasın. Sizi bıraktığı zor durumu maddi-manevi ödesin.

Yani siz şimdi 3 sene önceki halinizle bir misiniz? Bekarken olduğu gibi kolayca yeniden bir eş bulabilir misiniz? O eskisi gibi pembe hayalleri aynı saflıkla tekrar kurabilir misiniz? HAYIR.

Sizi zor durumda bırakıyor, hem maddi hem sosyal olarak. Hakime söyleyin, boşanmak istemiyorum diye. Bence sürüm sürüm süründürün. Bir daha evlenmeye kalkarsa da iyice ölçsün biçsin, tartsın, sonra evlensin, oyun değil evlenmek.

Tekrar söylüyorum: Sakın anlaşmaya yanaşmayın.

Süper yorum..kesinlikle katılıyorum..

ondan ve ailesinden kurtulduguna sevin seni hiçbir zaman benimseyememişler. bebeği aldırma kararı kötü olmuş ama şuan yapabileceğin birşey yok. şu anda boşanıp önüne bakmaktan başka çaren yok şöyle ki hadşi seni kabul etti diyelim nasıl iyi olacaksın bu saatten sonra, zaten önce de düzgün bi evliliğin yokmuş

bence bebeği öne sürerek bir bahane arıyor boşanmak için içini rahatlatacak.yarın bir gün soran olursa yada vicdan yaparsa çocuğumu istemedi aldırdı dicek bende boşandım sebep bu.çünkü aileniz çok yardımcı olmuş onlara karşıda mahcup size karşıda mahcup ezik adam ailesi karşısında duramamış bu bahanenın ardına saklanıyor demedinmi sende imza attın madem öle gel aldırmayalım bebeğimizi deseydi eziğin önde gideni

Bir karar veriyorsanız eğer o verdiğiniz kararın arkasında durmalısınız siz zaten kendiniz devam ettirmek istememişsiniz en başta şimdi ki çabanız nie ?

Belki de annesi boşanmazsan hakkımı helal etmem dedi o yüzden mecbur boşanıyor. Bazen aileler çocuklarına istediğini yaptırmak için beddua kozunu kullanıyor. Erkekler aileye daha düşkün olduğu için hemen geri adım atıyor.

sizi sadece lafta oyalıyor. seven insan öncelikle boşanmamız gerek demez..
biz boşanıyoruz biz suçluyuz ama bir seni seviyorum lafının arkasına saklanıp suçu sana atıyoruz demiş resmen

Tesekkurler evet benim adima olan aracimi bile bu surecte babasiyla kacirip goturduler.cocuk olsa birgun cocugu da alip gotururlerdi demekki
Kesinlikle bu insanlar her türlü çirkefliği yaparlardı size göstermezlerdi bile aldırmanız iyi olmuş asla diyemem mübarek ramazan günlerinde ama hayırlısı böyleymiş destek al bence çabuk toparlamaya çalış bu adamdan sana koca olmaz boşuna çabalama

Cigeriniz yanıyor belli. Hiç kolay şeyler değil sevdiğin adamla onu sevdigin halde bosanmak. Üzmek istemem ama hersey bitmiş. Eğer o da sizi yeteri kadar sevseydi bırakmayı göze bile almazdi. Bunu düşünerek ondan nefret etmeye çalışırsanız zannediyorum daha çabuk unutursunuz . ilerde daha güzel günler bekleyecektir inşallah daha mutlu olacak sizi daha çok sevecek biri çıkar inşallah karsiniza

canım benim çok geçmiş olsun
bu adam ailesinin ağzına bakan biri
ve bu evlilik yürümezdi
buğün boşanmazsan
en fazla 1 sene sonra boşanırsın
ailesi sizin evliliğinizi yönetiyormuş maalesef
kurtarılcak yanı kalmamış...

Bir karar veriyorsanız eğer o verdiğiniz kararın arkasında durmalısınız siz zaten kendiniz devam ettirmek istememişsiniz en başta şimdi ki çabanız nie ?
benimde takıldığım yer bu ya kendi sinirinden çocuk aldırmak istiyor koçasıda okey veriyor şimdide boşanmamak için kırk takla atıyor..adamlar istemiyor işte bu zorlama niye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…