Sanırım istemesem de boşanıyorum

Varoş ötesi insanlar.kucumsemiyorum ama aramizda oyle farklar var ki anlatamam.benim ve ailemin yasadigi evi gorunce annesinin morali cok bozukmustu.esim bile demisti eyvah annem simdi basimizin etini annenlerin evini gordukten sonra.mesela ben cok bakimli bi bayanim.ama onlarin yaninda guzel giyinmeye korkarim.3 tane de cadi kiz kardesi var.gozleriyle yiyip bitiriyorlar beni.somestr da ailesinin yanina gittik.bizi her goren akrabasi aaa ev araba mi aldiniz demekten eve dondugumde hastaneden cikamadim sebepsiz ama oksijen tupunden nefes alabiliyordum.resmen nazara geldim.cunku onlar icin ev almak falan cok luks birsey.cift maas olmak bile ne demek.o yuzden ailesi surekli somurmek icin ugrasti.mesela annesi normal muhabbet edemez.illa on lafindan dokuzu biz fakiriz ya paramiz yok ki der.acindirir kendini aglamakli pozlara girer.anneme bile defalarca para muhabbeti yapmistir annesi...annem de tam aksine oyle hanimefendi bir kadin ki anlamazliktan geldi kac kere.esimin annesi basliyor anneme alakasiz bi sekilde...kizlarimin minibus paralari bile yok.kocam kredi cekmisti maasi ona kesiliyor.mutfakta borularim curumus.vah vah vahhhh.kizlar yuruyerek dersaneye gidiyor ayakkabilari yirtiliyor ayakkabi alacak paramiz yok.biz fakiriz ki...garibaniz ki...komurumuz bitti usuduk...cunku para yoktu ki tekrar para alalim...vs...daha bunun gibi binlerce sey.ve bunlari benim aileme de soyluyor sadece bana degil.kadin resmen dileniyor

Aynen kafamda canlandigi gibiymis cookkk iyi anliyorum seni kardeşim..halbuki evlerinden giren çikan eksik olmaz olan paralarini saçma spaan harcarlar.evleri kendininmiydi bari.hani iyi kotu aylik iki yüz uç yüz ortak karar alip verip tebelles etmeseydiniz keşke.tabi kadinin oğlu polis cikti yiyemedi evlendi, oh bide ev aldiniz arabada var..ne deyim ya benim babam yetmiş yasinda hala çocuklarına eşit değerde ev kalsin diye borca girdi 5 kardeşiz düşün.boyle coluk çocuğunun malina parasina goz dikip sevinemeyenleri anlamiyorum...tutsalardi adam gibi calissalardi eski kven gilde adam olurdu

Ev kendilerinin sayilir.eski ayakta yikilan iki odali bir ev.ama sonucta kira vermiyorlar gecekondu gibi.yaaa esim 6 yil yememis icmemis onlara vermis.simdi en son annesi benimle o yuzden kavga etti zaten:)onceden cimri degildi simdi oglum cimri oldu sen yaptin.yillarca bize yedirdi bize helal olsun diye kadin cemkirmeye basladi.evlerinde temizlik adina birsey yok.halilar saclarla butunlesmis ayagini basmaya bile tiksinirsin.ben de titiz bir annenin titiz kiziyim...mesela cok basit birsey ben gezmelerde falan ayakkabi giyerim iceri ayakkabilarim vardir.onlara gore bu mesela cok garip.yadirgiyolar herseyimi.ama ben de oyle buyudum sonucta.komsulari falan hepsi cahil mahalle kadinlari aksama kadar kapi onunde dedikodu yapan insanlar.onlar bile gozleriyle yiyip bitiriyorlar insani.cevrede herkes diyor esim icin ahhh bu cocuk ise gecmeseydi bu aile rezillikten ölürdü diye.yillarca bakmis onlara.evlerinde herseyi esim almis mesela dev ekran plazma falan laptop koltuk takimi.bildigin dosemis evlenmeden once.kendisini hic dusunmemis 6 yillik polis evleniyor ve zerre kadar birikimi yok.bi de borclari var.eyvallah dedim seviyorum dedim.ama annesi oyle 300 le 500 le doyacak bi kadin degil.cok fena bisey.bende yada annemde birsey gorse illa aynisina sahip olmak istiyor.kizlari ayni sekilde ben birsey giydiysem farkli o gun boyunca bana kuserler dusunun.mesela ben ek mesailere kalarak zorla bir araba aldim.esimin kiz kardesi bize geldiginde gezdireyim dedim kiz arabada dondu kaldi.bir anda kinle nefretle "cok zevkli degil mi araba surmek dedi.kalakaldi resmen inme indi kiza.hayir siz kimsiniz de bana cok goruyosunuz bir araba nedir ki yaaa.ve ben bekarken babam bana araba almisti.ama ben ne yaptim.o babamin aldigi arabayi satip ev almak icin pesinat verdim...cunku esimin 5 kurus parasi yoktu.arabaya evlenince koca parasiyla da kavusmadim.kendim calisip gece kiz yurtlarinda nobetlere kalarak aldim.onceden de arabam vardi.sonradan da calisip aldim.ama onlar bunu sindiremediler.mesela araba aldigimizda hayirli olsun demediler bile...

Resmen kaynana 3. Sınıf kötü rol oynayan kadın gibi ya bakar mısın ablam sen hala ne düşünüyorsun Ömür geçer mi ben Çoktan sinir krizi geçirir saldırırdım kadına insanın aklıyla oynuyor bunlar eşiğinde Allah cezasını versin imza atarken öldürmüşsün bilerek bizi desene sende vallahi bazen kadın Dediğin eli maşalı Olmalı senin durumunda annem Yaşadı ben bile babaannemden çok çektim annemi düşünemiyorum bile anneminde çocuğunu aldırmışlardı bir Sürü oyunlar kumpaslar hala devam ediyor evlilikleri anneme bi de mesleğini bıraktırdılar o da öğretmendi , devam ediyor ama annem bildiğin Harcandı sen vardın o zaman o Yüzden ayrılamadım diyordu , hergün babamla kavga gürültü içindeler annem artık ölüsü gelsin inşallah diyor o derece nefret dolu devam etseniz siz de böyle olacaksınız hatta ilerde seni aldatacak seni sadece para getiren biri olarak görücek güzelim hayatını mahvetme herkesin başına gelebilir Boşanmaktan korkma bundan da ama öyle kuru kuru da Boşanma çektirirdim biraz uğraşsın başı ağrısın anasının da onun da gudubet nalet karı çok sinir oldum gece rüyama bile girdi resmen

Bakin bu arkadas cok dogru ifade etmis. Bende bu sacma israrinizi anlamis degilim. Ittir git lan sen kimsin diyeceginiz yerde, bosanmayalim diye yalvariyorsunuz ya adama... Ask sevgi falan degil bu. Acin davanizi, alin tazminatinizi, basin tekmeyi ne hali varsa gorsun.

Canim benim yaaa uzdum sizleri de ruyana girmis.ben de bir baskasi cekse hayatta dayanamam.ama insan cekince farkli oluyo Allah savrini veriyo ama bi yere kadar yani.olmuyo cunku yapacak birsey yok.erkek bari boyle bir ailenin farkina varsa yine neyse dicem ama yok hala ailesini hakli goruyo.bu yuzden bana bosanmaktan baska yol yok.ama dedigin gibi oyle anlasmaliya falan gitmiycem.erkekse gidip kendisi dava acsin karsilikli cekismeli bosanicam

inan

E senin ne işin vardıki bacım böyle bir aileyle? Aşkından ölsen de topuklayıp kaçacaktın... Görünen köy klavuz istemez...

'tamam ben de sucluyum kendimi de affedemiyorum bu yuzden bizden olmaz bosanmaliyiz diyor.senin karnindaydi eger istemeseydin kimse aldiramazdi diyor'... Zaten bu cümlelerden de anlaşıldığı üzere kocan seni boşamak için bu bahaneleri öne sürüyor... Ne kadar kurnazmış... Seni gerçekten sevse inan bugün bu durumda olmazdınız... Yaptığı duygu sömürülerine kanma sakın aklınca sana sen suçluymuşsun gibi vicdan azabı çektirecek... Sen de kafanda acaba benim yüzümden mi herşey, şöyle yapsaydım böyle yapsaydım daha mı iyi olurdu diyip duracaksın... Amacı da bu...

Ne olursa olsun keşke bebeği aldirmasaydin onun ne suçu var ki seni asla suçlamıyorumsende zor günler geçirmişsin fakat o bi candı . Bence son bir kez karşılıklı yüz yüze konuşun eminim annesi onu dolduruyor yine olmaz ise zorlamanın bi anlamı yok hakkınızda hayirlisi olur inşallah.

Bir de siz bir ogretmensiniz. Kizlarimizi yetistirmek icin sizlere emanet ediyoruz. Onlara kurtaja zorlanip kapinin onune konsan da evliligin bitmesin diye yalvari mi ogreteceksiniz? Yapmayin lutfen bi psikiyatra gidin

Allah aşkına bu ne sacma bi yorumdur ya. Isiyle özel hayatinin ne alakasi var? siz is yerinde çalıştığınız kisilere yada müşterilerinize özel hayatinizdan orneklerle tavsiyeler mi veriyorsunuz? Cok ilginç

Bence siz bebeği aldırmak için kendinzi karar vermişsiniz hata yapmışsınız sonuçta ikinizin çocuğu .Aldırmakla bie nevi intikam almışsınız kendinizce size gelip yalvarmasını beklemişsiniz olmayıncada kararınızdan dönmeyip aldırmışsınız. Kendinizi onun yerine koyun adamcağız ne yapsın.Ailesinin elinede malzeme vermişsiniz bu arada . Bekleyin öfkesi geçsin .Daha sonra bakarsınız duruma göre ama yalvarmayı ve aramayı bırakın dahada itici olur hepden soğur sizden .Zamana bırakın..

Arkadaşim öncelikle allah sana sabir versin. Senin kendi acin kendine yetiyordur. Bebek konusuda kendi kararin o zaman bunun dogru olacagina inanmissin ki boyle davranmissin. Bu kararinla ilgili kendini sorgulamayi birak ileride anlayacaksin dogrumu yapmissin yanlismi. Zaten boyle bi evliligi bebek toplayacaksa toplamamasi hayirli olmus bence. Ileride yine patlak verebilirdi ve cocukla birlikte daha zor olurdu senin icin. Seninle ayni durumda olan bi arkadaşm ben bunlari yasadiktan sonra yapamam dedi ayrildi. Kimseyi dinleme elbet bu senin hayatin ama yaptiklari seyler cok kirici. Sonrasinda toparlayacak olsaniz bile bunlari hatirlayip üzülürsun. karşı taraf boyleyken senin çabaların hem boşa gider hem seni üzer.

Ben de kendime akil erdiremiyorum...seviyorum ama bosanalim diyince ben bosanmayalim diye cabalamaya basladim.evlilik emek ister emek cekeyim diyorum ama karsi taraf bunu gormezden geliyor umrunda bile degil
Canım bunun türkçesi, boşanana kadar gözüne iyi gözükeyim, çekişmeliye kalmasın olay oluyor. Sen kızıp nefret etme de, malını mülkünü kaptırmasın.

Pissliikk , Allah'ından bulsun. En çok da sana yaptığı psikolojik işkence için.

Amin insallah canim.en kiymetlileri neyse ondan bulsunlar.malsa maldan.cansa candan bulsunlar bana ettiklerini

Zaten ben aramayi ve yalvarmayi biraktim ama onlar rahat durmuyor.kendisi mesaj lar atti bana ne zaman bosanicaz diye.ben cevap vermeyince de babasi babami aradi ne zmaan biyecek diye.iki kurusluk insanlar ya.babasinin yuzune tukuresim var.yolda gorsen selam vermezsin iki paralik insanlar

konunu hatırlıyorum bebeğim aşılsaydı emin ol zamanla aşılırdı korkuyorsun anlıyorum ama olmaz gibi ilk kez birine olmaz diyorum hayatım sıkma canını hep yaz özelden de yaz bana seni iyi anlıyorum ben evlilik terpisiyle kendime geldim eşimden yana sorunum yoktu tek sorun ailesindeydi bende aştık gibi ama seninki eşten yana . emin ol toparlanırsın bitanem zaman ilaçtır unutma .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…