Sanırım istemesem de boşanıyorum

senin arabanı satmak için uğraşmamışlar mıydı bunlar

senin arabanı satmak için uğraşmamışlar mıydı bunlar
Onceki arabami babam aldigi halde zaten surekli hesap soruyodu annesi bile.o arabayi kim aldi kimin babanin mi evlenince kimde kalacak diyip duruyordu.babam da kapak etti onlara.satip parasini eve pesinat verdi.ama sonra yine benim cirpinmalarimla alinan yeni araba icin de yapmadigi pisligi birakmadilar.elimden kacirip goturduler bile mal meraklisi degilim ama dusunun kendiniz cirpinarak zorluklarla aldiginiz gozunuz gibi baktiginiz emeginizi birileri alip goturuyor.cok aci verici

bunlar senin senelerini güzel günlerinide alıp götürecek kendini düşün olur mu ?

Tesekkurler.evet epey zaman gecti ustunden asilmadi ama gayet kararli esim.beni tamamen silmis durumda..sevse silemezdi yani sevmiyor

Tesekkurler.evet epey zaman gecti ustunden asilmadi ama gayet kararli esim.beni tamamen silmis durumda..sevse silemezdi yani sevmiyor
verilmiş sadakan varmış bence bu adamda sevgi yok sana zarar vermeden bitir. ben de öğretmenim ne sıkıntılarla boğuşuyorum anladım ki hayatta benden ve mesleğimden başka değerli şey yok hayata tutunma sebebim işim oldu sende tutunacaksın zamanla.

Bence anlaşmalı boşanma sen aç davayı maddi manevi bütün tazminatlarını al oda sürünsün boşanmaktan vazgeçmeye kalkarsada sen vazgeçme birazda o yalvarsın. Senki bebeğinden vazgeçmişsin onu kaybetmene sebep olan adamdanmı vazgeçemiceksin

Evet suan yasadiklarimdan dolayi calismayi bile istemiyorum ama gecici bi surec tabiki

Anlasmaliya asla gitmem zaten...

"bebeği aldırmasaydın" diyen insanları anlayamıyorum bir türlü. bu konu hakkındaki tüm entryleri okudum fakat neden bebeği aldırması garipseniyor anlamış değilim. tek başına bir kadının bir bebeğe bakması ne kadar kolay? bence herşey sen iyi olasın, bu hayattan bu insanlardan kurtulasın diye ilerliyor. bebeğini ilk aldıran kadın sen değilsin. üzüntünü bir kenara bırakmalısın bana kalırsa. aklı başında bir insan izlenimi veriyorsun bana. sadece bir anda hayatının değişmesi seni korkutuyor olabilir. uzaklaş o insanlardan, o adamdan. kendine şahane bir hayat kurabilirsin. mutlu ol, bazen çok kötüymüş gibi olan şeyler aslında senin için şahane bir kapının eşiği olabilir. bunu hiçbirimiz bilemeyiz.

Boşan, parayı bölüşecekmişsiniz, bölüşün. Anası babası bi güzel onun parasına el koysun ve dingoooo! Aklı başına gelir.

çok kötü insanlarmış eşin de ailesi de.durduk yere nasıl bitsin diye tutturur ailesinin gazına gelmiş ya da hayatında biri var ikisinden biri.inan aklıma başka ihtimal gelmiyo böyle ısrarlı bırakmaya çalışıyo

Canim saol o kadar dogru anlamisin ve o kadar guzel yorumlamissin ki tesekkur ederim...insanlara konusmak cok kolay tabi ki gunah Allah affetsin ama bugun arabami kaciran insanlar yarin birgun cocugumu alacakti benden.cunku boyle insanlar.mafya gibi degisik tipler.gozleri kara.etraflarinda herkes hapse girip cikmis falan boyle bi cevrenin insanlari.ben cocugu dogursam bile yaz tatillerinde nasil o cevreye sokacagimi dusunerek bunalima giriyordum.dogursam bile o pis evlerinde pis halilarinda cocugu nasil yere birakicam diye kara kara dusunup duruyordum.argo konusan insanlar.cocuklari saldirarak korkutarak seviyolar kufur ederek seviyolar.muhabbet kusunu bile kufur ederek seven insanlar.aman Allah im buraya yazdikca aklima geliyor ve ben asla oyle bir aileyle yapamam.esim farkli onlardan ama o da erkek degilmis ki onlardan yana oldu.hamile kaldigimda sevinmis gibi tebrik eden tum insanlar suan o zaman aslinda uzulduklerini itiraf ediyorlar.cunku o adam seni haketmiyordu hep sen cabaliyordun diyorlar.hakaten Allah bana guzel bir yol acti.demekki hayirlisi buymus...kurtulmam gerekiyormus.hele ki dun babasi babami arayip da bu is artik olmaz bosansinlar dedi ya bittiler benim icin.ailesine karsi sadece nefret var icimde.ama insallah onun o pislik annesine Rabbim bosandigimiz gunu gostermesin.bosanicaz ama gozleri gormesin.onlara o sevinci yasatmiycam...

Hayatinda biri olmadigina kefilim.ama ailesine soz vermis resmen.zaten diyo bogdunuz beni annem de sen de.ikinizi de istemiyorum oblardan da uzak durucam diyo.hakaten de gidebilir istese yanlarina.burada yalniz basina evde sersefil duruyo.ailesinin yanina gitmiyor

garip biriymiş.sadece annesinden uzak durup sizinle ayrı yaşama başlasa tüm sorunlarından kurtulur

Para para diyip çocuğunun huzurunu bozan anne babalara sinir oluyorum. Alsınlar turşusunu kurşunlar şimdi.daha fazla kendinizi üzmeyin. Çok zor zamanlar geçirmişsınız. Bakın ne güzel bi mesleğiniz var. Gerekirse destek de alırsınız ama bu evlilik artık bitmiş. Eşiniz istemiyor ve tek taraflı ne kadar yürür ki. Hem aileside problem baksanıza.İnşallah geleceğiniz güzel olsun. Unutun artık geçmişi.

Amin insallah.evet tek tarafli ancak bu kadar yurudu.yeri geliyor tek tarafli yurutmeye razi olsan da yurumuyor iste

Bahtikaraaa, post: 41583197, member: 688654"]Amin insallah.evet tek tarafli ancak bu kadar yurudu.yeri geliyor tek tarafli yurutmeye razi olsan da yurumuyor iste[/QUOTE]
İnsallah işin sonunda iyiki diyeceğiniz sonuçlar alırsınız.

Bir evliliğe bir evladın canı kurban edilmiş. Hayır gelmez o evlilikten. Boşanmak o bebeği aldırmaktan daha zor nasıl geliyor size onu anlamış değilim.

Bir evliliğe bir evladın canı kurban edilmiş. Hayır gelmez o evlilikten. Boşanmak o bebeği aldırmaktan daha zor nasıl geliyor size onu anlamış değilim.
Ben daha bebegin acisini yasayamadan basimda bin bir turlu bosanma senaryolari döndü.birinden duysam bebek olayina cok kizardim ama insan yasayinca cok farkli.Allah kimseye yasatmasin

Ben daha bebegin acisini yasayamadan basimda bin bir turlu bosanma senaryolari döndü.birinden duysam bebek olayina cok kizardim ama insan yasayinca cok farkli.Allah kimseye yasatmasin
Ama eşinizin ailesine bukadar laf diyorsunuz. Bu aile ile çocuk yapılmaz şu olur bu olur diyorsunuz. Ama eşiniz hadi gel dese gideceksiniz. Kp e düşman olmuş sunuz boşansınlar dediği için. Eee hiç çocuk sahibi olmayacak mısınız tekrar bir araya gelseniz. yani bir çocuğu aldıracak duruma gelen bir evlilik ten insan arkasına bakmadan kaçar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…