Aynen desem de o anda susuyor.tamam ben de sucluyum kendimi de affedemiyorum bu yuzden bizden olmaz bosanmaliyiz diyor.senin karnindaydi eger istemeseydin kimse aldiramazdi diyor.yetmezmis gibi babasi da babami arayi bebegi siz aldirdiniz eger kizina sahip ciksaydin bebek alinmasaydi hersey cok guzel olurdu diyor...bu kadar da haddini bilmez terbiyesizler ailece...[
Aynen desem de o anda susuyor.tamam ben de sucluyum kendimi de affedemiyorum bu yuzden bizden olmaz bosanmaliyiz diyor.senin karnindaydi eger istemeseydin kimse aldiramazdi diyor.yetmezmis gibi babasi da babami arayi bebegi siz aldirdiniz eger kizina sahip ciksaydin bebek alinmasaydi hersey cok guzel olurdu diyor...bu kadar da haddini bilmez terbiyesizler ailece...
inanıpta şunlara sakın kendini suçlama tek suçlu eşin bence oda kendini böle kandırıyor.sanada vicdan yaptırıyor.içinde keşkelerke acabalarla bırakıp eziyet ettirecek sana.bi taşla iki kuç hem kendi rahatlıcak onca yapılanlara rağmen vefa duymayacak ailene, neden çünkü ailen onun sözde bebeğini öldürdü artık alacak verecek bitti iyilik yaptılar ama gözümüde oydular bahanesi. kocan tilki bence aileside