Sanırım istemesem de boşanıyorum

Sozde kendisi istemiyormus.ben aldirmisim.imzalari takir takir atti.hastane odasina bile son anda girip bosanicaz dedi.tek basima hep cabaladim ama buna ragmen bi karsilik alamadim
surekli suc bastiran, hep karsidakine atan, kendi haltlarini gormeyip devamli karsiya baski yapan, empati ve anlayis yoksunu bi adamdan ne mutluluk bekliyorsun? hayat boyu masumken kendini savunmak mi istiyorsun?

Canim Allah yardimcın olsun ama bosanmaktan başka bir yol yok gibi. Bak hep Allahtan hayırlısını isteriz ya belkide senin için hayırlısı budur. Allahın sana ne mucize verecegini bilemezsin. Belkide ilerde daha mutlu olabilmen için bu olayları yasaman gerekiyordu, yasıyorsun. Allahım seni vekil kılıyorum de dua et Allaha bırak. Zaten onlar hakettiklerini yaşar.
Aynen canim bu sekilde dua ediyorum hep.bir an bile isyan etmedim.demekki bunlari yasama gerekiyormus

surekli suc bastiran, hep karsidakine atan, kendi haltlarini gormeyip devamli karsiya baski yapan, empati ve anlayis yoksunu bi adamdan ne mutluluk bekliyorsun? hayat boyu masumken kendini savunmak mi istiyorsun?
Haklisin.kendim kasiniyorum valla.surekli beni oyle bir sucluyor ki mesela hatali oluyor beni inanilmaz sinirlendiriyor.sonra ben dolimi tutamayip soylenince de küsüyor.ben yalvariyorum barissin diye.daha once yasanan daha basit mevzularda bile ayni sey yasandi.bir ay boyunca yalvarmistim sonra zorla barismisti.

Gerçekten sevse seni boşayamaz canım hem sevip hem boşanmakta neyin nesi seven adam herhangi bir namussuzluk söz konusu olmadıktan sonra boşamaz bence gerçek anlamda sevmiyor seni.istemiyorsa uzatma canım Belki senin için boşanmak daha hayırlıdır Allahtan sabır dile rabbim sana güç kuvvet versin bence sende okadar sevmiyorsun eşini çok sevseydin o bebeğe ne olursa olsun kıyamazdın
Ben hislerimin ne oldugundan tam emin degilim ne kadar seviyorum bilmiyorum ama terkedilmisligin verdigi bir duygu durumuyla aldirmak istedim bebegi.dur demesini bekledim.umrunda bile olmadi.sonrasinda cok agladi cok uzuldu ama olan olmustu

Haklisin.kendim kasiniyorum valla.surekli beni oyle bir sucluyor ki mesela hatali oluyor beni inanilmaz sinirlendiriyor.sonra ben dolimi tutamayip soylenince de küsüyor.ben yalvariyorum barissin diye.daha once yasanan daha basit mevzularda bile ayni sey yasandi.bir ay boyunca yalvarmistim sonra zorla barismisti.
ayy kendk yasadiklarim canlaniyor.. sana sadece sunu diyeyim, anlattiklarina dayanarak, bu adamla omur gecmez..

Ben hislerimin ne oldugundan tam emin degilim ne kadar seviyorum bilmiyorum ama terkedilmisligin verdigi bir duygu durumuyla aldirmak istedim bebegi.dur demesini bekledim.umrunda bile olmadi.sonrasinda cok agladi cok uzuldu ama olan olmustu
Allah kimseyi o zor durumda birakmasin.. bebek aldirmak aci bi olay.. seni onaylamasak da, o herif sana sahip cikmadigindan, korkup aldirmissin..

Başka birisi mi var acaba? Daha önünde uzun yıllar var başkası çıkar karşına boşanmak en doğrusu gibi lastik gibi uzuyor yoksa o_O

Allah kimseyi o zor durumda birakmasin.. bebek aldirmak aci bi olay.. seni onaylamasak da, o herif sana sahip cikmadigindan, korkup aldirmissin..
Evet ben de onaylamiyorum suan ama ben arkamda durup bana ve bebege sahip cikmasini beklerken evi terkedip ailesinin yanina baska ile gitti.kafa dinliycem dedi.aramadi sormadi.o yoken tansiyonum 5 e dustu.olecektim nerdeyse.doktor zaten bebegin gelismedigini soyledi ama yapacak birseyim de kalmamisti.geldigi gun de nolacak bebek dedigimde zaten konusmustuk doktor buldun mu dedi...sonra da sadece bu durumu benim uzerime yikti.oysa ki gayet guzel imzalari atti.sonra olan olunca uzuldu sozde.

Başka birisi mi var acaba? Daha önünde uzun yıllar var başkası çıkar karşına boşanmak en doğrusu gibi lastik gibi uzuyor yoksa o_O
Baska birisinin oldugu en son aklima gelen ihtimal.zannetmiyorum.suan o evde mesela kendisini eve kapatmis durumda karanlikda yasiyor.hayati kendisine zindan etmis cok da mutsuz biliyorum.biterse mutlu olmuycam mutsuz olucam ama bitmesi sart diyor

Aynen oyle malesef.bundan sonra ana da kadin da cocuk da istemiyorum.bundan sonra kahrolucam mutlu olmuycam diyor.ama bitsin bitmesi gerekiyor artik bosanmak bize farz oldu diyor
En güvendiği kadınlardan darbe yemiş. Onun ne hissedeceği düşünülmeden yüklenilmiş.
Eşinin sana sahip çıkmasını beklerken sen de ona ve yuvana sahip çıkamamışsın maalesef.
Sen hayatına girene kadar en önem verdiği kadına annesine karşı rekabete girmişsin.
Eşinin annesiyle rekabete girerek mutlu olabilen kadın sayısı bir elin parmaklarını geçmez.
Bence bu noktadan sonra ona, haklısın biz aile olmayı başaramadık bir sürü saçmalık yaptık ve
bu kaçınılmaz sonu davet ettik deyin.

Baska birisinin oldugu en son aklima gelen ihtimal.zannetmiyorum.suan o evde mesela kendisini eve kapatmis durumda karanlikda yasiyor.hayati kendisine zindan etmis cok da mutsuz biliyorum.biterse mutlu olmuycam mutsuz olucam ama bitmesi sart diyor
Allah allah seviyor madem ne diye boşanalım diye tutturuyor anlamadım bu işin içinde bir bit yeniği var ama o_O hiç konuşmadın mı seviyorsan niye boşanıyoruz diye boşanmalıyızdan başka bir şey söylemedi mi?

Allah allah seviyor madem ne diye boşanalım diye tutturuyor anlamadım bu işin içinde bir bit yeniği var ama o_O hiç konuşmadın mı seviyorsan niye boşanıyoruz diye boşanmalıyızdan başka bir şey söylemedi mi?

Konustuk ama bosanalim diyor.seviyorum ama bosanalim bosanmak bize farz oldu artik.cunku bebek gitti artik bizden olmaz.biz ofke ve kinle inatla bi bebege sebep olduk kimbilir daha neler yapariz dusunemiyorum diyor.ayrilalim ozlersek tekrar birlesiriz gibi laflar bile etti

Öğretmenim çok zor bir durum üzülmeyin .
Evet keşke çocuğu aldırmasaydınız ama olan oldu.
Pişman olup Allahtan af dileyin sürekli inan Allah çok merhametli.
Unutmayın eşinizin büyük payı var bu hatada size biraz destek olsa iş buraya gelmezdi.
Eşinizle son kez buluşup konuşun herşeyi içinizden geldiği herşeyi anlatın.
Yaşadıklarınızı içinde bulunduğunuz durumu herşeyi.
Sonrada akışına bırakın gitsin

Öğretmen görünce hep üzülürüm ;( burda

Evde oldugum son gun esim yine soguktu fakat sarildim ona.sacimi kokladi sarildi gozleri doldu aglamak uzereydi.zorla konusuyordu...bitirmek zorundayiz bebek gitti dedi.bu son gecemiz dedi sımsıkı sarildi.seviyorum dedi.benim kafami karistiran seyler bunlar iste...

Öğretmenim çok zor bir durum üzülmeyin .
Evet keşke çocuğu aldırmasaydınız ama olan oldu.
Pişman olup Allahtan af dileyin sürekli inan Allah çok merhametli.
Eşiniz bu hatada onunda payı var size biraz destek olsa iş buraya gelmezdi.
Eşinizle son kez buluşuğ konuşun herşeyi içinizden geldiği herşeyi anlatın.
Yaşadıklarınızı içinde bulunduğunuz durumu herşeyi.
Sonrada hayatınıza bakarsınız

Öğretmen görünce hep üzülürüm ;( burda
Tesekkurler.hep af diliyorum.insallah Rabbim affeder bagislar...

Konustuk ama bosanalim diyor.seviyorum ama bosanalim bosanmak bize farz oldu artik.cunku bebek gitti artik bizden olmaz.biz ofke ve kinle inatla bi bebege sebep olduk kimbilir daha neler yapariz dusunemiyorum diyor.ayrilalim ozlersek tekrar birlesiriz gibi laflar bile etti
Bu saatten sonra o evlilik yürümez gibi geldi bana ben pek sevdiğine inanmıyorum nedense tamam bebeği aldırmış olabilirsin ama annesiydin o bebeğin üzülmüşsündür illa ki zaten onun ailesi yüzünden sıkıntılı günler yaşamışsın o yüzden bebeği aldırmışsın eğer gerçekten sevseydi seni bebeği bahane etmezdi yine bebek yapardınız yani mesele bebek değil belli ki ailesinin dolduruşuna gelmiş arada kalıncada saçmalamaya başlamış o_O hayır yani seviyorsan boşanmak bize farz oldu ne demek ki ortada çok büyük bir meselede görmedim bu kadar abartılacak :KK12:

Bu saatten sonra o evlilik yürümez gibi geldi bana ben pek sevdiğine inanmıyorum nedense tamam bebeği aldırmış olabilirsin ama annesiydin o bebeğin üzülmüşsündür illa ki zaten onun ailesi yüzünden sıkıntılı günler yaşamışsın o yüzden bebeği aldırmışsın eğer gerçekten sevseydi seni bebeği bahane etmezdi yine bebek yapardınız yani mesele bebek değil belli ki ailesinin dolduruşuna gelmiş arada kalıncada saçmalamaya başlamış o_O hayır yani seviyorsan boşanmak bize farz oldu ne demek ki ortada çok büyük bir meselede görmedim bu kadar abartılacak :KK12:
Aynen benim de aklim almiyor seven insan nasil bosanir.ki direk ailesinin etkisinde zaten arada bunalip beni sildi...ben kac kere ozur dileyerek dedim bak tekrar barisiriz bir bebegimiz daha olur yuvamizda mutlu oluruz.bana verdigi cevap cok aciydi: sen kim oluyorsun kendini ne saniyorsun.evlilikte bebek aldirilmaz.ne yapmaya calistigini cok iyi anliyorum iyi konusmana gerek yok bu evlilik bitti.benim bebegimi taimak istemeyen ve aldiran bir kadinla evli kalamam.zaten biten bu evliligi kagit uzerinde de bitirmeliyiz cunku bu evlilik zaten bitti. Dedi

X