Sanırım hayatım kaydı.

Sevgi neydi? Sevgi emekti.
Uçuşan yaprak
Boş bir salıncasdfghj

Neslihan abla, emel54, şimdi de bu. Hep aynı kişi anlamayacağımızı düşünerek konu mu açıp duruyor? En son metresler daha mı kıymetli diye sormuştu

Ayyy ne romantik tipki filmlerdeki gibi
Amca kuzen aska ne kadarda saygililarmis
Bizde olsa direk doverlerdi
Bir de iki kizi warmis
Karisida mubarek herkes elit yaw diyecek bisey bulamiyorum

kadin heralde adamdan o kadar bikmiski adami yamayacak birini ariyomus:=) yok beni senle aldatti ama seni benle aldatmadi demis. komik olma var bu iste birsey... adama guvenme ve bitir iki cocuk varmis hem.

Bile bile yuva yıkıyorsun, 7 aydır adamın evli. Oldugunu bilmiyordun, Ama şimdi ögrendin.. Bundan sonrası günahı, mebali sana... 2 cocuk var ortada, adam şerefsizin teki olsada, o kadının cocuklarının günahı yok... Ayrıl o adamdan, yoluna bak... Belki eşiyle barısıcak sen sepep olma bundan sonrasına..... Aralarına bundan sonra girmeye devam edersen, unutma ki bugün sen yaparsın ama, yarın da bir başkası sana yapar!... Allah aşkına kendine daha saglam karakterde koca seç, bu adam pisliğin teki...

Adam peşindeyse bırakma adamı canım, 7 ayda boşanmak çok zor çünkü metresliğe devam, çok seviyor seni çok

Kadın kocasını sana ayarlamaya mi çalışmış, o me genişlik öyle, okulu dondur annemin yanına git toparlak öyle dön mantıklı olan bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…