Sanırım hayatım kaydı.

Seneryoda hayatı kayan birileri varsa adamın eşi ve çocukları geri kalana bir şey olmaz. Ayrıca tüm detaylar sıra dışı evli adama iş arkadaşlarını geçtim amcası kuzeni bile yatakçılık yapıyo. Eş gayet ılımlı hatta üzerine para verecek nerdeyse kocasını aşktan kör ettiğin için. Anne desen tam bir cengaver hemen iş yerini bulup basıyo bir de laf çakıyo falan beynim yandı.

İyi film senaryosu olur bundan. Özcan Deniz, Nurgül Yeşilçay oynasın. Genç kız Serenay Sarıkaya olabilir

Aksam Canan Tan kıtabı okunmus hemen benzerı yazılmıs masallah.Sey var bıde ınternette cok donuyo,Bır kurt sevdım kıtabı.Onu da uyarla kız.Yok satar gşlfşlgşlfglş

Oyunculuk açısından dyrsan katılıyorum ama dediğim gibi ben ekranda bir taş goruyrdm.Uzun boy ,düzgün fizik ve kemikli surat daha ne olsn
Yok tip olarak cunku hıc ızlemedım
Yanı ben Engın Akyürek'ın bıle basrol aurosı oldugunu dusunmuyorm gflkşgflkşfgl
Tabı herkesın zevkı farklı.
Mesela Kaan Urgancıoğlu basrol bence evet.Ama Engın değil(Engın de oturdu aglıyor sımdı gfkgfklgf)

Ama onlar yakışıklı değil ne Kaan ne Engin işte herkesi beğenisi farklı ayrıca Engin Akyürek ağlasın bı zahmet o adamı da ne abarttlar oyunculuğu hiç iyi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…