Sanırım hayatım kaydı.

Evet konu sahibini gerçekten sevmis olabilir, bu sevgisinden dolayi nikahli eşine dokunmamiş olabilir. Şu an ayrildiği icin yemekten içmekten kesilmiş olabilir... AMA, bu gerçekler adamin haysiyet yoksunu olduğu gerçegini değiştirmez!!!
Daha evvel bilmiyordu konu sahibi ama artik biliyor. Acilen hayatindan çikardiği gibi düşüncesinden de çikarmali. Bunu öncelikle adamin karisina, iki kiz çocuguna ve kendisine borçlu.

İnanan var mı adamın karısının böyle konuştuğuna beni seninle aldattı ama seni benimle aldatmadı eli elime değmedi vay be bravo kadına ne diyelim şimdi o zaman, ah canım ya yazık adam aşık olmuş karısını çocuklarını gözü görmüyor, he çekilsinler aradanda siz mutlu mesut yaşayın , sizde kasmayın artık kendinizi barışın devam edin mi diyelim, siz ancak kendinizi kandirirsiniz hanımefendi adam aldatan biri ilk değilsinizdir , eşinden de ayrılıcağını hiç sanmıyorum , karısı ayrılmak istese yapışır ayaklarına yapma etme diye yalvarır bu tipler , kendinize böyle birşeyi layık görüyorsaniz metres hayatı yaşamaya devam edin .

Ahh canım nasıl da ponçik minnoşsunuz. Hele karısı ne kadar da mülayim bir hanımefendi eliyle düğününüzü yapacak neredeyse

Peki bu adam sana çok aşıksa, karısına el sürmemeyi seçmek yerine o zaman boşanmayı niye gerçekleştirmemiş. Ayrıca eşini senle aldatmışsa seni başkası ile aldatmayacağını nereden bileceksin. Emin ol eşiyle evlenmeden öncede yanıp tutuşuyordur. Sana metres ünvanını layık görüp akrabaları ile tanıştıran adamın cesareti seni nasıl korkutmaz senle ilerlerse senin arkandan neler çevirir bunu düşünemiyor musun ve bu midesiz adam ile devam mı etmek istiyorsun kendine bunu sor önce...

Ya allah aşkına 0,0001 kuruşluk erkekler için böyle günahlara girmeye böyle karmalar yaratıp bedel ödemeye değer mi yaanumaranızı değiştirin ve sosyal medya hesaplarınızı kapatın lütfen.

Olay gerçek arkadaşlar, ben hikayedeki evli kadının veremediği şeyim.

Ayy tam gündüz kuşağı dizisi Eli elime değmedi, seni benimle aldatmadı diyen vakur eşe böbrek gerecek ve bir tek senin böbreğin uyumlu çıkacak, sen de gözlerinde yaşlar ve sevdiğin adamın elini tutarak BENİM BÖBREĞİMİ ALIN ÇÜNKÜ O BANA KALBİNİ VERDİ diyeceksin

Ahh canım nasıl da ponçik minnoşsunuz. Hele karısı ne kadar da mülayim bir hanımefendi eliyle düğününüzü yapacak neredeyse
Ne karılar var be!! Ben böyle bir durum yaşasam adamın sünnetini tazelerim diye düşündüm ve kendimden utandım

Ne karılar var be!! Ben böyle bir durum yaşasam adamın sünnetini tazelerim diye düşündüm ve kendimden utandım

Öyle bir kadın var olmamiştir herhalde ya.
Kocasinin sevgilisi arayacakta kadin da bir kamyon O nun egosunu okşayacak şeyler soyleyecek, yok bi de benim veremedigim ne verdin filan diyecek...
Aldatilmayi kabul edip, kocasini affeden kadinlar bile diger kadina bir kamyon laf sayar döker. Oyle bir konuşma gercekten yaşansaydi o telefonda çok başka şeyler duyardi.

Ay hiç inanmadm nedense kendini ve adamın yani yasak aşkının sana olan aşkıni baya methiye duzerek ovmussun ayrıca kadın yok sen ne yaptn demişte kadınla hiç birlikte olmamista içip mi yazdn acaba bunları

Ben de en çok oraya takldm hepsi gerçek olsa bile kadın beyinsiz galiba aldatıldığı kadına methiyeler düzüyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…