Sanırım hayatım kaydı.

Öyle deme konu sahibi saf aşkla sevdi ve sevildi

yenGEnC orda en azından kadın diğer kadına böyle guzellemeler yapmıyordu konu sahibi hikaye yazaym derken ayarı kaçırmış uçmuş

yenGEnC orda en azından kadın diğer kadına böyle guzellemeler yapmıyordu konu sahibi hikaye yazaym derken ayarı kaçırmış uçmuş
Bilmiyrium, benim izleidgim bölümde kocası o kadın için ağladı diye karısı üzülüp adama sarılıyordu. İlerleyen bölümlerde aşkına ikna olacak gibi bir hali vardı

Anlattığınız şeylerin gerçek olma ihtimali yok biliyorsunuz değil mi? Büyük bir dram balonu ve bu balonun içinde adamın karısı bile başrol oynuyor. Öyle egonuzu okşayacak şeyler söylüyor ki " beni ve çocukları gözü görmüyor, sen nasıl bir muhteşemliksin ki gözünü kör ettin, bende olmayan ne var sen de" falan gibi ancak sizin fantazi dünyanızda gerçek olabilecek şeyler söylüyor. Sanırsın yeşilçam filmi. Adamın kötü iki aşığın arasına giren karısı en sonunda adamı asla kazanamayacağını anlayıp , hatasından geri dönüyor ve " koş koş ona, beni asla sevmedi, yıllarca sizi bedbaht ettim, aranızdan çekilyorum" diyor.

Çok eskiden benim de evli bir adamla sevgili olmuş bir arkadaşım vardı, adam kaç defa "sen benim neyim oluyorsun ki, hiçbir şeyim " dedi. Bu hala ortamlarda, "boşan desem koşa koşa boşanacak, ama benim gönlüm razı olmuyor, zavallı karısını mutsuz edemem" diyerek güya egosunu kurtarıyordu. Siz biraz daha yazmışsınız üstüne sadece

Bilmiyrium, benim izleidgim bölümde kocası o kadın için ağladı diye karısı üzülüp adama sarılıyordu. İlerleyen bölümlerde aşkına ikna olacak gibi bir hali vardı
Ay ama o adam aşırı taştı onun için izlyrdm gözüm gönlüm aciliyrdu malesef final yaptılar tutmadı

Ay ama o adam aşırı taştı onun için izlyrdm gözüm gönlüm aciliyrdu malesef final yaptılar tutmadı
Bak işte, adam serefsiz , yalancı, karısını aldatıyor ama taş gibi olduğu için bizim kızlar hayran hayran izliyor sen artık büyüdün ama 'yaaaa affetsin ama kiiiz' diye heyecanla izleyip, bu dizilerle büyüyen bir ergene artık böyle şeyler normal gelir. Sonuçta "evli ama karısını sevmiyoooo" diye gelir böyle konu açar.

Yok hiç öyle gelmedi ben yalnzca kaslarına odaklandğm için diziyi diğerlerini pek farketmedm

Yalvarmış evlen kocamlan diye. Tek taşını alıp evlilik teklifi organizasyonu bile yapmış kadın. Ben öyle duydum.
Ay benim bildiğim kocamı ayarttın der, üstüne de bir sürü eril dilde küfürler eder kapatır çoğu kadın. Yani yüzde doksan beş böyle olur. Hemen olmasa bile önce kız kardeşlik taslar, sonra kocasını affeder aklar, sonra da diğer kadını suçlar.
Beni seninle aldattı diyeni ne gördüm ne duydum.

Burası iyice wattped oldu ya la

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…