Sanırım hayatım kaydı.

Karısının bir kocamla barış o seni çok seviyor diye yalvarmadigi kalmış . Nasıl evli olduğunu anlayamiyosunuz ya ben eşimin soy ağacından tut arabasınun ruhsatına kadar biliyorum ayrıca o kadın buna nasıl razı geliyor senin telefonunu bulup senle ilestime geçmiyor. Bu ne karakteriz bı adam 2 kızı varken başkasıyla beraber oluyor. Ayy Allah korusun herşeyini değiştir defolsun gitsin

Güven Kıraç ve Mazhar Alanson'un Kirpi adında bir filmini izlemiştim. Filmde Güven Kıraç evli, başka bir kadını hamile bırakmış ve onu da seviyor ve iş yerinde de genç bir sevgilisi var. Sevgilisi olan iş yerindeki kız, hamile olan diğer sevgiliyi öğrenip, adamın eşine gidiyor ve kocası için; (filmde ismi Tahir) "Ben kocanızın sevgilisiyim" diyor. Kadın daha bunu algılayamadan diğer sevgili kadın devam ediyor; "Konuyu hiç uzatmayacağım. Tahir BİZİ aldatıyor." diyor.
Aklıma bu sahne geldi

Hangi adamin karisi aldattigi kadin onu arayinca bunlari soyler.Iyice sacmalamissiniz akıl var mantik var.

Yalnız bu ara oluyor böyle şeyler
Justin Bieber in eski sevgilisi Selena Gomez ve karısı Hailey Bieber yanak yanağa poz verdi şok şok şok

Yalnız bu ara oluyor böyle şeyler
Justin Bieber in eski sevgilisi Selena Gomez ve karısı Hailey Bieber yanak yanağa poz verdi şok şok şok

Oyle demeyin konu sahibine sadikmis esini eli eline degmemiş yersek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…