- 3 Şubat 2018
- 25.310
- 109.000
- Konu Sahibi Aysimalibiri
He adamın karısı da oturup senle bunlar konuşup dertleşecek öyle mi ?
He bacım he.
Onu yapan birini sahsen taniyorum. Yapan var...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He adamın karısı da oturup senle bunlar konuşup dertleşecek öyle mi ?
He bacım he.
Al onu mutlu et aşka doyur deyip mama kabini, bezini falan valize koyup kapıdan teslim etmişYa demek karisi beni seninle aldatti ama seni benimle aldatmadi, eli elime degmedi dedi. Onu affet diye de rica etti mi?
Bu aldatma kısmı gerçek olabilir, ama kızımız olaya kendi hayal gücünü de katmış bence. Büyük ihtimal adam karımdan boşanamam demiş, bu da ne yapacağını şaşırmıştır. Metres olarak hayatına devam etmeyi düşündüğü için de hayatım kaydı galiba diyor.Adam onu tamamen silmiştir bence karısı duymasın diye konuyu silse ne yazar zaten gündüz düşlerini yazmış
Ne kadar kolay yeni senaryo yazabilmiş bir anda. Korktum vallahi.Konu niye gitti gı ?
Oooooo olmadı ama böyle NKDhdjkdjd
Ben bunun aynısını bu yaz ananemlerdeyken bir dizide izlemiştim, sevmek zamani diyeBu buyuk askin onunde duramam demis, onurlu kadin.
Bizim dizilerde de millet birbirinin kucagında.Ben bunun aynısını bu yaz ananemlerdeyken bir dizide izlemiştim, sevmek zamani diye
Adam kadına cok aşık (hesapta) , asla karisila sevismiyor kadın ne kadar istese de. Öteki kadın için kadının yanında ağlıyor falan. Bunu da büyük aşk diye gösteriyor televizyonlar... İşte böyle böyle etkileniyor insanlar , bu serefsizlikler normal geliyor
Bence bu da sosyolojik bir problem. Elin dizileri uzaya çıkıyor, gemide kayboluyor, yıllanmış karı koca geçmişe gidip yeniden başlıyor, cizgiroman içine düşüyor, çizgi karakterle umutsuz aşk yasiyor, amh rezervi düşen bekar kadının mücadelesini falan anlatıyor, çeşit çeşit konu. Bizde istisnasız her dizide biri birini aldatıyor , kandırıyor, salak yerine koyuyor. Sanki çok doğal gibi... Savunmasiz ergenler , annesinin TV açıp sussun diye karşısına oturttuğu çocuklar da bunu görüp bunu normal zanneidyor, maço - salak - aldatan erkekleri aşık sanıyor...
Çok üzücü gerçekten
Adamın adına kayıtlı bi hat daha var oradan anlaşılıyor ne b.k olduğu bu safımda karısıdır diye yazmış esas kadın hiçbir şeyden habersiz evde yemek yapıyor kocasınaFotoğrafları falan attım dediği için mesajlaştıklarını düşünüyorum ,muhtemelen herifin kendisiyle mesajlaştı.
Çıkar merak etme, piyasada o kadar var ki böyle saçma sapan wattpad kitabı, tanesi 100 ₺ den satılıyorNe kadar kolay yeni senaryo yazabilmiş bir anda. Korktum vallahi.
Bu yeteneği harcamamalı bence, bi wattpad romanı filan yazsın, belki basan çıkar skdnrondkf
Kızlar şeytansınız ya da adam şeytan bilemedimAdamın adına kayıtlı bi hat daha var oradan anlaşılıyor ne b.k olduğu bu safımda karısıdır diye yazmış esas kadın hiçbir şeyden habersiz evde yemek yapıyor kocasına