Sanırım hayatım kaydı.

Adam onu tamamen silmiştir bence karısı duymasın diye 😂 konuyu silse ne yazar zaten gündüz düşlerini yazmış 🙄
Bu aldatma kısmı gerçek olabilir, ama kızımız olaya kendi hayal gücünü de katmış bence. Büyük ihtimal adam karımdan boşanamam demiş, bu da ne yapacağını şaşırmıştır. Metres olarak hayatına devam etmeyi düşündüğü için de hayatım kaydı galiba diyor.

Bu buyuk askin onunde duramam demis, onurlu kadin.
Ben bunun aynısını bu yaz ananemlerdeyken bir dizide izlemiştim, sevmek zamani diye
Adam kadına cok aşık (hesapta) , asla karisiyla sevismiyor kadın ne kadar istese de. Öteki kadın için karisinın yanında ağlıyor falan. Bunu da büyük aşk diye gösteriyor televizyonlar... İşte böyle böyle etkileniyor insanlar , bu serefsizlikler normal geliyor
Bence bu da sosyolojik bir problem. Elin dizileri uzaya çıkıyor, gemide kayboluyor, yıllanmış karı koca geçmişe gidip yeniden başlıyor, cizgiroman içine düşüyor, çizgi karakterle umutsuz aşk yasiyor, amh rezervi düşen bekar kadının mücadelesini falan anlatıyor, çeşit çeşit konu. Bizde istisnasız her dizide biri birini aldatıyor , kandırıyor, salak yerine koyuyor. Sanki çok doğal gibi... Savunmasiz ergenler , annesinin TV açıp sussun diye karşısına oturttuğu çocuklar da bunu görüp bunu normal zanneidyor, maço - salak - aldatan erkekleri aşık sanıyor...
Çok üzücü gerçekten

Ben bunun aynısını bu yaz ananemlerdeyken bir dizide izlemiştim, sevmek zamani diye
Adam kadına cok aşık (hesapta) , asla karisila sevismiyor kadın ne kadar istese de. Öteki kadın için kadının yanında ağlıyor falan. Bunu da büyük aşk diye gösteriyor televizyonlar... İşte böyle böyle etkileniyor insanlar , bu serefsizlikler normal geliyor
Bence bu da sosyolojik bir problem. Elin dizileri uzaya çıkıyor, gemide kayboluyor, yıllanmış karı koca geçmişe gidip yeniden başlıyor, cizgiroman içine düşüyor, çizgi karakterle umutsuz aşk yasiyor, amh rezervi düşen bekar kadının mücadelesini falan anlatıyor, çeşit çeşit konu. Bizde istisnasız her dizide biri birini aldatıyor , kandırıyor, salak yerine koyuyor. Sanki çok doğal gibi... Savunmasiz ergenler , annesinin TV açıp sussun diye karşısına oturttuğu çocuklar da bunu görüp bunu normal zanneidyor, maço - salak - aldatan erkekleri aşık sanıyor...
Çok üzücü gerçekten
Bizim dizilerde de millet birbirinin kucagında.
İyice çıgırından çıktı
Şimdi de yeni moda lise gençlerinin okul dizileri.
ALLAH'ım onlar nasıl lise.
Herkes birbirinin kucagında

Fotoğrafları falan attım dediği için mesajlaştıklarını düşünüyorum ,muhtemelen herifin kendisiyle mesajlaştı. 😀
Adamın adına kayıtlı bi hat daha var oradan anlaşılıyor ne b.k olduğu 😅bu safımda karısıdır diye yazmış 😅 esas kadın hiçbir şeyden habersiz evde yemek yapıyor kocasına🤷🏻‍♀️

Ne kadar kolay yeni senaryo yazabilmiş bir anda. Korktum vallahi.

Bu yeteneği harcamamalı bence, bi wattpad romanı filan yazsın, belki basan çıkar skdnrondkf
Çıkar merak etme, piyasada o kadar var ki böyle saçma sapan wattpad kitabı, tanesi 100 ₺ den satılıyor 🤦🏻‍♀️

:KK70: aynen bütün sülale büyüklü küçüklü herkes sırf koca adam aşık oldu diye evli adam için sustular :KK70: hiçbiride demedi ki biz napıyoz :KK70: hadi koca adamları geçtim hiçbir kadın bu cümleleri kurmaz aşık bile olsa kalkıp tanımadıgı kız cocuguna evliliğini anlatıp beni aldattı seni aldatmadı benle sevsmedi diye özelini anlatıp salya sümük ağlamaz. evli kadın karakteriini baya ezik ve güçsüz uydurmussun. üstüne 2cocuklu olup herşeyi yutup annesine gidecek ahahahha.. biraz daha mantık çerçevesinde gerçekçi olması lazım hikayelerinin. kendi başrolünüde amma gururlu ve dogrucu insan çizmiş. resmen hatasız maşallah sana ya. bi sonraki hikayeni wattpad mi neydi ordan takip ediyo olcaz vampir oğlanda olsun bidakine

Konuyu okuyunca yavaş uç dedim
Kocasıyla gezip tozan tatillere giden bir kadına karısının neler söyleyeceğini ben buraya yazamam.
Yada adam bir oyuncu eskort falan tuttu sen onunla konuşuyorsun.

Konuda tek ikna olduğum nokta okulunu uzatman oldu. Daha mezun olup bir ay bir yerde çalışmadan koca peşine düşüyorsunuz. Okul sıralamanızda 18. Sırada bile kendine yer bulamıyor.
Bizim son senemizde hocalar canımıza okuyordu, staj bir yandan, atanma dertleri bir yandan, tez ayrı yandan her birini yetiştirmeye çalışıyorduk.

X