• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hatırladığım kadarıyla konuya yapılan öneriler sıralı tam liste:

- planladığın gibi sürprizini yap, barışmanıza vesile olur,
- dümdük söyle, sürpriz mürpriz hak etmiyor
- hiç söyleme, o gelip konuşana kadar öğrenmesin hak etmiyor ( ben bunlardan biriyim)
- rapor al annene git
- kapının önüne koy
- testi görebileceği bi yere koy
- testi yüzüne fırlat
- boşanma protokolüyle beraber testi önüne koy

O esnada konu sahibi de biraz duygusal, endişeli ve öfkeliydi. O nedenle aslında bir duygu birikimi yüzünden yaptı onu. Ancak mesajlar atıp engellemek için bir öneri yoktu hatırladığım kadarıyla. Ama test fırlatma kısmına bir şey diyemiyorum ruh hali mesajlardan bile belliydi
Üzüldüm . Öfkeyle kalkan zararla oturur .

Şöyle ki evlilikte kızgınlık küskünlük kırgınlık olur konu sahibinin arasına 3 şahıs yani misafir girmiş oluyor buda öyle 2 hafta küslük gerektirecek bı mevzu değil tabi biz bu olayı adamdan dinlemedik . Küslük oldu belki siz ağır konuştunuz adamda susmayı seçti insan hatalı olduğu yerleri bilir ya evet ben adama saydirdim bana kırıldı küstü hazır hamileliğimi ogrendim gönlünu alayım düşüncesi olur ve sürpriz hazırlanır ama adam size kizginken siz birde üstüne test firlatsaniz olay daha da çıkmaza varır ben evi terket diyenlerden değildim ama ailenize gidin biraz zaman geçirin oda kıymetinizi bilsin istedim calisiyormussunuz onu da anladım şuan yapmanız gereken sessiz tepkisiz kalmak o adım atmadan siz adım atmayın ama bu zaman sürecin de adam laf sokmayın bağırıp çağırmayın sessizlik sadece .....
Son olarak tüm yaşananların sonucunda adami haklı buluyor musunuz ? Ona ağır hakaretler ettiniz mi ? Eğer öyleyse adamı alın karşınıza güzelce konuşun daha yolun basindasiniz hamilelik hassas bı dönem böyle geçirmenizi istemem
Ben daha önce haber verilmediği için söylendim ama geldikleri zaman çok iyi ağırladım. Onlra gidince eline sağlık demek yerine küsünce konusmaya çalıştm noluyo diye sonra verdiği cvplar da saçma gelince bağırdım evet ama buna rapmen adamı haklı gördüğüm nokta yok.

Cvp vermiştim aslında değil evlenmeden önce bu konudan önce bu kadar uzayan küslükler yoktu.
O zaman ister istemez olay sizin anlattiginizdan fazla gibi duruyor.acaba ağır mi konuştunuz?yada zaman icinde sabretti ve artık sabri mi taştı?çünkü ne olursa olsun testi suratına fırlatmak , sen haketmiyorsun demek sizi haksız yapıyor ve sanki ondan bir parçayı istemiyormussunuz gibi bir durum yaratıyor...keşke unutmuş gibi bir yerde biraksaydiniz görseydi. .yada bu meseleyi çözüp ,soyleseydiniz. .siz de hatalisiniz. .

- hiç söyleme, o gelip konuşana kadar öğrenmesin hak etmiyor ( ben bunlardan biriyim)
- rapor al annene git
- kapının önüne koy
- testi yüzüne fırlat
Bir maşallahı hak ettin kız. Hem de uyumayarak yaptıysan bu listeyi altınlı maltınlı maşallah takcam bak. 😂🤗

Bence sakin kalın. Stres su an ki durumunu çok etkiler. Bak size şunu söyleyim, babam asırı ketum bir adamdır keza babannemde öyleydi. Yıllarca inat ugruna babannemle büyükbabamla konusmadıgını bilirim.

Ama annemin karsında otomatige baglıyor. Evlilik tamamlanmak demek bu yüzden tamamlanılıyor. Ve annemde cok nazlıdır iki suratını assa inatcı dedigimiz adam annemin sevdikleriyle eve gelir hiçbir sey olmamıs gibi konuşurlar. Esinizin huyu küslükten ziyade cok farklı bir durum oluşturmus. Acaba size anlatmadıgı bir durum mu var? Sıkıntısı mı var? Misafiri mi bahane ediyor? Psikolojik olarak bir şeyler mi birikti? Sizin öfkeniz onun öfkesini iyice kamçılamış çünkü.
Annenizi bir ufak kıskandığımı da şuraya eklemek isterim :) mutlulukları daim olsun

Ben daha önce haber verilmediği için söylendim ama geldikleri zaman çok iyi ağırladım. Onlra gidince eline sağlık demek yerine küsünce konusmaya çalıştm noluyo diye sonra verdiği cvplar da saçma gelince bağırdım evet ama buna rapmen adamı haklı gördüğüm nokta yok.
O zaman sessiz kal bedeninde beyninde yoruldu bebeği yorma bu kadar öfke sinir stres zarar verecek . İşine git gel kontrollerine git beslenmene dikkat et unutma burda iki canlısın eşine kızıp bebeği cezalandiramazsin yemezsen cezalandirmis olacaksın .
O adım atacaktır

Bundan bir kaç ay önce başka üyelere de şimdi savunduğunuzun tam tersi öğütler vermişsiniz. Nereden ekmek çıkar modundasınız. Size iyi yorumlar :-)
Gercekten bana karsi arguman bulmak icin niye bu kadar uğraştın ki?
Durum farklıdır. Ben öyle ezbere şeylerle konuşmuyorum. Her durumun altına boşa gitsin, ben çekmem, ben olsam ararım keserim yazmıyorum. kadınlar kesinlikle boşanmasın, her şeyi çeksin diyen biri de değilim.
Benim cümlemi nasıl anladığınızdan yola çıkarsak anlayışınızın bu farkları değerlendirmede çok da yeterli olduğunu düşünmüyorum. Üzgünüm.
Neyine ekmek çıkarayım allasen! O kadar işsiz güçsüz değilim gerçekten.
Ben burada bu kadını gaza getirip getirip kocasının üzerine salanların bir insana nasil zarar verebildiklerini gormemelerine üzülüyorum sadece.
Son olarak, kimseye bir şey ispatlamak zorunda da değilim.

Bence sakin kalın. Stres su an ki durumunu çok etkiler. Bak size şunu söyleyim, babam asırı ketum bir adamdır keza babannemde öyleydi. Yıllarca inat ugruna babannemle büyükbabamla konusmadıgını bilirim.

Ama annemin karsında otomatige baglıyor. Evlilik tamamlanmak demek bu yüzden tamamlanılıyor. Ve annemde cok nazlıdır iki suratını assa inatcı dedigimiz adam annemin sevdikleriyle eve gelir hiçbir sey olmamıs gibi konuşurlar. Esinizin huyu küslükten ziyade cok farklı bir durum oluşturmus. Acaba size anlatmadıgı bir durum mu var? Sıkıntısı mı var? Misafiri mi bahane ediyor? Psikolojik olarak bir şeyler mi birikti? Sizin öfkeniz onun öfkesini iyice kamçılamış çünkü.
Ben ilk küslük değil diye düşünüyorum ya. Adam bu şekilde küserek nasıl desem yola getirmeyi alışkanlık haline getirmiş sanki. Yanılıyorsam konu sahibi düzeltsin. Hiç bu kadar uzun olmadı demişti birkaç kez. Uzun olmasa bile ara ara küsüyor bu adam belli ki. Bunu yöntem haline getirmiş bi yerde kırılması gerek. Mümkünse en başından olmalıydı.

- rapor al annene git
- kapının önüne koy
- testi yüzüne fırlat
Yok yanlış hatırlıyorsunuz kimse boşan demedi..🤷🏻‍♀

Butun yorumlari okuyamadim ama nacizane fikrim boyle guzel bir haberi hic bekletmeden esinle paylasman. Guzel bir sekilde dile getirmen. Ikinizde kuslugu devam ettirirseniz bu guzel zamana yazik edersiniz. Esiniz hatali olabilir ama bu ilk adimi sizin atmicaginiz anlamina gelmez. Belkide gercekten cok kirildi size. Sizin yerinizde olsam guzelce alir karsima konusurum. Bence iki hafta cok uzun bir sure. Ona cocuk gibi küsmenin sacma bir hareket olduğunu ancak karsisinda olgunlkla konusarak anlatabilirsiniz. Esinizi simartmaz yada sizden üstün kilmaz ona bir adim atmaniz. Bebek varsa ve esinizle baska bir probleminiz yoksa en kisa zamanda hatta hic zaman gecirmeden guzelce konusun anlasin barisin derim. :)

Butun yorumlari okuyamadim ama nacizane fikrim boyle guzel bir haberi hic bekletmeden esinle paylasman. Guzel bir sekilde dile getirmen. Ikinizde kuslugu devam ettirirseniz bu guzel zamana yazik edersiniz. Esiniz hatali olabilir ama bu ilk adimi sizin atmicaginiz anlamina gelmez. Belkide gercekten cok kirildi size. Sizin yerinizde olsam guzelce alir karsima konusurum. Bence iki hafta cok uzun bir sure. Ona cocuk gibi küsmenin sacma bir hareket olduğunu ancak karsisinda olgunlkla konusarak anlatabilirsiniz. Esinizi simartmaz yada sizden üstün kilmaz ona bir adim atmaniz. Bebek varsa ve esinizle baska bir probleminiz yoksa en kisa zamanda hatta hic zaman gecirmeden guzelce konusun anlasin barisin derim. :)
Bazı yorumlarda testi önüne fırlat bağır olay çıkart denmiş konu sahibi de öyle yapmış .. eşi biliyormus şuan ama küslük devam ediyor o yüzden sessiz kalması bence en iyisi

- rapor al annene git
- kapının önüne koy
- testi yüzüne fırlat
Kapının anahtarını değiştir, kapıda kalsın da var lütfen 😂😂

Ben ilk küslük değil diye düşünüyorum ya. Adam bu şekilde küserek nasıl desem yola getirmeyi alışkanlık haline getirmiş sanki. Yanılıyorsam konu sahibi düzeltsin. Hiç bu kadar uzun olmadı demişti birkaç kez. Uzun olmasa bile ara ara küsüyor bu adam belli ki. Bunu yöntem haline getirmiş bi yerde kırılması gerek. Mümkünse en başından olmalıydı.
Anlatmak istediğim buydu küslük değil bu baska bir sey. Yoksa ömrünün sonuna kadar böyle giderse karı-koca iliskisi kalmaz ki.

Bazı yorumlarda testi önüne fırlat bağır olay çıkart denmiş konu sahibi de öyle yapmış .. eşi biliyormus şuan ama küslük devam ediyor o yüzden sessiz kalması bence en iyisi
Konunun başından itibaren neredeyse tum yorumlar bu sekildeydi. Surpriz yap icinde kalmasin diyenlere ezik muamelesi yapıldı, onlar çekildi meydan diğer üyelere kaldı (göndermedir) 😅

Ciddi misiniz. Bence asiri yanlis olmus ama is isten gecmis tabi. Yinede halledileblir. Gercekten evliligimde anladigim tek sey konusmayarak hic biseu cozulmuyor. Baska bir problem yoksa yinede konusup halledebilirler. Hamileyken insan en cok esine ihtiyaç duyuyor sevgisine ozellikle.

Ya arkadaşlar bazı üyeler yorum yapan bazı üyelere o kadar acımasızca saldırıyor ki inanamıyorum. Gerçekten kadının düşmanı kadın olmuş. Bir yerde derdimizi anlatıyoruz sonra bu başa kakılıp başka bi yorumumuzdq bize karşı kullanılıyor bu ne kadar acımasızca ya. Burda kimse kimseyi tanımıyor diye bu kadar olmaz vallahi. Üzülüyorum benim konum yüzünden birbirinize sataşıp kimseyi kırmayın lütfen. Evet kimse kimseyi tanımıyor klavye başında cesur davranılıyor ama söylenen her söz incitiyor. Yapmayın bunu.
Ben yapı olarak hemen rest çeken bir insanımdır kim olırsa olsun ancak konu evlilik olunca herşeyde boşanma kelimesini kullanmam. Kullanırsam da dönüşü olmaz. Şimdi adam konuşmuyor diye bazı üyelere göre aileme gidip dava açmalıyım. Eee sonra? İşim burda ailem başka yerde gelip burda kendime bu halimle ev mi ayarlayım baba evinde mi kalayım hamile hamile. Ya da dava açayım adam pişman olsun gelsin hooop tamam oldu o zaman deyip evime döneyim evliliği de oyuncak mı edeyim? Gerçekten makul çözümler değil bunlar. Dava açarken ne diycem adam benimle küs mü? Evet yaptıgı doğru değil evet çekilecek durum değil hastayım vicdansızlık yaptığı insanlık dışı ancak böyle bi sebepten dava açılmaz.
Şimdi buradan da yürüyecekler sana tam gaz, takılma derim. Dünya meselesi haline getirip canını da sıkma bence al eşini karşına düzgünce konuş ya da sinirim geçmedi dersen biraz daha bekle ama bir şey yapmadan, sinirini anlamsız yerlerde kusmadan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back