Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hangi önerileri kabul etmedim? Aileme gitmeyle ilgili olanı yazdım nedenini. Ben olsam önüne test fırlatırdım dediler yaptm. Ben olsam bi olay çıkarırdım dediler yaptım.

Benim evliliğim için değerlendirecek olursam testi eşimin önüne fırlatsam arada olan azıcık bir bağı da koparmış olurdum.
Geçip karsisina düzgünce söylemek benim eşim de işe yarar mesela.
Eşiniz portakal suyu getirdiyse bence bu bir adım konuşabilmek için.
Ha o konuşma sırasında sesler yükselebilir tepki verilebilir trip atılabilir herkesin o an verdiği tepki başka.

Ben şu aşamada sağlık ocağı sonucunu alıp gösterir ve şimdi ne yapacağız diye sorardım.
Eğer sakince konuşuyorsa o durumda ben şunlara kırıldım gerçekten yaptığın şey beni çok çok incitti haftalardır konuşmuyorsun en çok ihtiyacım olan dönemde beni yalnız bıraktın kendini benim yerime bir koy derdim.
Sizin eşinizin vereceği tepkiyi bilemem tabi.
Siz az çok bilirsiniz ona göre diyalog gelişir.

Hangi önerileri kabul etmedim? Aileme gitmeyle ilgili olanı yazdım nedenini. Ben olsam önüne test fırlatırdım dediler yaptm. Ben olsam bi olay çıkarırdım dediler yaptım.
Bak kardeşim demin yazmışsın aileden ketum falan diye... Bu adam kendini sana kabul ettirmiş ama hayat bu hayat değil artık bir birey dünyaya gelecek bu çocuk size muhtaç ve öyle anlar olacak ki kanlı bıçaklı gibi olacaksınız bunun sebebide gaz ve uykusuzluk....

En aşık en yumuşak insanlar bile bu dönemde kanlı bıçaklı oluyor eşiyle ....siz bu zamanlara gelince düşünemiyorum....

Sizinle ilgili herşeyi biliyor olmasam evde arkadaşıma gittiğini bilir falan diyorsunuz ??? İşte şaşırtın onu bir sarsın şimdi anlamayacak ne zaman anlayacak????

Kişi demediğiniz için sordum zaten. İnsanın kişisel sınırları deseniz ses etmeyecektim. Ama kadının sınırı diye belirtmeniz bakış açınızı anlamama yetti.
Her şeyi böyle anlıyorsanız işiniz zor. Kadın sınırlarını çizerse dedim. Tekrar edeyim belki 2. de anlarsınız doğrusunu?

Hayır tabi ki kapansın önemli değil. İçinde bulunduğum durumdan sanırım çok duygusallm benim yüzümden kimse kırılmasın istiyorum.
Siz forumdaki kavgaları boşverin. Bir önceki cevaplarda arkadaşlardan biri mesela size sürpriz yapın dedik yapmadınız demiş. Ben mesela bunu yapsaydiniz daha kötü olacağını dusunenlerdenim hala.
Şahsen artık beklemeye almanız gerektiğini düşünüyorum kendinizi. Gelmek zorunda size ne kadar uzatabilir daha. O gelince duygusallığınıza hakim olup ciddi bir konuşma yapmalısınız. Seni bosarim vs değil.
Bu evde bir konfor alanımız var ve bu davranışlarınla bozuyorsun, kararın böyle davranmaya devam etmekse ben de sana ayak uydururum deyin mesela.

E beni alıntılıyorsunuz. :) Yorumların altında alıntıla kısmı mevcut. Çoklu alıntı da yapabilirsiniz. :)
sana cevapla olarak cevap veriyorum arkadaşım :) bilgisayardan giriyorum bu arada..bi de çoklu alıntılanın nasıl yapıldığını da buldum ama gene de yapmıcam sakin olmakta fayda var

Şöyle ki sana başlarda sürpriz hazirla hamile olduğunu söyle yumuşar barisirsiniz dedik yaptıniz mi böyle birşey ?
Artık adamdan ziyade konu sahibinin tavırları daha cok sorgulatmaya itti beni. Konu sahibinin parlayan öfkeleri, sinirleri ve özellikle haberi önüne atarak vermesi düsündürüyor. Misafirler konusunda bir adam bunca hafta küslük yapıyorsa eğer konu sahibi nasıl öfkelenip neler dedi kimbilir üzüldü adam. Ve adamın bu kadar sakin tepkisiz kalacak kadar bir seyler birikmesini gösteriyor.

Önüne atmak nedir? Engellemek nedir? Laf sokmak nedir? Öfkelenip öfkelenip engellemek… patlamak… adam gerçekten tepkisiz kalsa yeriymis.

Her şeyi böyle anlıyorsanız işiniz zor. Kadın sınırlarını çizerse dedim. Tekrar edeyim belki 2. de anlarsınız doğrusunu?
Adam sinir çizmiş ...kadına bazı kişilerin nularda taviz vermiyor o zaman kadininda sinirlari olmasın mı?

Benim önerim daha önce yazdığım gibi, gebelik netleşince ailenizle paylaşmanız ve onların eşinizi aramasıydı hayırlı olsun diye. Ama ailelere erken söylemek istemiyorum dediniz, olabilir makul. Evi terk etmek istememenizi de anlıyorum, ben olsam ben de kurulu düzenimi bozup evi terk etmem. Şu noktada yapabileceğiniz tek bir şey kalıyor, tepkisizliğe devam. Portakal suyu getirerek kendince bir adım atmış ama yeterli değil. Gelip insan gibi meseleyi konuşarak halletmeye çalışana kadar konuşmayın siz de. Güzel zamanlarınız hayal ettiğiniz gibi geçmiyor evet ama üzgünüm bunu şimdi yapmazsanız daha çoook küslükle uğraşırsınız.

Evet ben de daha kötü olacagından geri mantıksız geldi ve yapmadım sürprizi. Şimdi de sadece bekliyorum evet daha öantıklı gelen bi yorum olursa belki onu dikkate alıcam.

sana cevapla olarak cevap veriyorum arkadaşım :) bilgisayardan giriyorum bu arada..bi de çoklu alıntılanın nasıl yapıldığını da buldum ama gene de yapmıcam sakin olmakta fayda var
Tamam işte o arkadaşlara da cevapla butonu ile alıntı yapabiliyorsun arkadaşım. :) Neyse salla gitsin.

manas destanı gibi yorum ama içinde yine bir yol gösterici tavsiye yok. pekala sizden başka bir şey istemeyeceğim merak etmeyin.

Yani yazılanları okuyorum adamı hatalı diyecem konu sahibi öyle bir yorum yapıyor ki bütün suç ondaymis gibi gösteriyor .

Bende öyle oldum şöyle konu sahibi çocukla ilgili hediye alıp güzel sofra kurup eşini sofranın başına getirdikten sonra hamile olduğunu söylese hatta verdiği hediye de onu görse seven sevilen sevinen hiç adam buna tepkisiz kalmaz .

Ama ben hamileyim al test diye yüzüne firlatirsa bu daha çok öfke sebebi olur

Bundan bir kaç ay önce başka üyelere de şimdi savunduğunuzun tam tersi öğütler vermişsiniz. Nereden ekmek çıkar modundasınız. Size iyi yorumlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…