Ortada boşanmaya sebep bir konu yok ki, siz sanırım fazla düşünmekten kendi kendinize bilendiniz biraz eşinize karşı. Çocuk konusunda yaşadığınız sıkıntıları yaşamayan şu forumda tek bir kadın yoktur, hepimiz bir şekilde idare ediyoruz yaşlılar çünkü anlamıyorlar, ya da eş söylese de he deyip öbür gün aynı bildiklerini yapıyorlar. Aşırı korumacı ve kontrolcü bir yapınız var gibi görünüyor, biraz salın gevşetin sinirlerinizi, zaman verin birbirinize ve tekrar konuşun.
Ayrıca eşiniz ailesine bir şey söylemiyorsa siz söyleyin neden aile huzurunuzu bozuyorsunuz ki bu sebeple? Benim eşim de mesela hiçbir şey söylemez yanlış gördüğü duruma bile sessiz kalır, baktım hem ailemiz yıpranıyor hem bizim aramızdaki saygı zedeleniyor, ben girdim devreye, şimdi hiç eşimden bir atak beklemeden ben çata çat söylüyorum ne varsa. Herkes de ona göre bir ayar verdi kendine, bir yanlış hareketlerinde konuşacağımı biliyorlar çünkü, ve konuştuğum zaman da nevrini döndürürüm adamın o yüzden herkes su an bize karşı gayet mesafeli olması gerektiği gibi davranıyor.
Size tavsiyem susup bir köşede kimsenin sizi savunmasını beklemeyin, çünkü savunmuyorlar öyle olunca da hem eşe karşı doluyorsunuz hem de mutsuz oluyorsunuz. Söyleyin karşı taraf kudursun sinirinden, sizden çıksın da