• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım boşanacağız

Ama kanattı ve ağlattı hem de uyarmama rağmen. Hep böyle olacak korkusu ile bitirmek istiyorum. Yani hep beni dinlemeyecek çocuk konusunda

cocuk konusunda cok asiri korumaci oldugunuzu ve dogru degerlendirmede bulunamadiginizi dusunuyorum. hep boyle devam ederseniz çocuğun sağlıklı bir birey olmasini da saglayamazsiniz. bence bir profesyonelden yardim alin.

Haklı olduğunuz noktalar var ama boşanma sebebi mi tartışılır. Birde oğlum oğlum oğlum diyip durmuşsunuz da görmemişin oğlu olmuş tutmuş şeyini koparmış diyesim geldi kusura bakmayın ama. Bu kadar üzerine düşmeyin. Hamileliğinizden beri konularınızı az çok hatırlıyorum da çok panikli bir haliniz var fazla korumacısınız. Eşinizle sağlıklı iletişime geçtiğinizi düşünmüyorum açıkcası.
Birde meme ucunuzu kayınpederiniz neden görüyor da yorum yapıyor ki? Emzirmeyi başka bi odada yapın ya kayınpederin yanında da oha yani. Yada üzerinize tülbent kapatın. Adam da sapık mıdır nedir hadi emzirdiniz o niye bakıyo ki gögüs ucunuza dikkatli?

Aslında çoğu üye görmüyor ama beni en çok uzaklaştıran bu cehaleti. Mesleğim var isim yok. Eğer boşanma olursa bir süre bebeğime bakar sonra ben çalışırım ve anem bakar
Karşı taraf çocuğa dokunsa kıyameti koparıyorsunuz boşanıyorsunuz ama annenize emanet edip işe gidiyorsunuz. Çok çifte standartlısınız. Sizin meseleniz zaten bebek değil bence.

Ortada boşanmaya sebep bir konu yok ki, siz sanırım fazla düşünmekten kendi kendinize bilendiniz biraz eşinize karşı. Çocuk konusunda yaşadığınız sıkıntıları yaşamayan şu forumda tek bir kadın yoktur, hepimiz bir şekilde idare ediyoruz yaşlılar çünkü anlamıyorlar, ya da eş söylese de he deyip öbür gün aynı bildiklerini yapıyorlar. Aşırı korumacı ve kontrolcü bir yapınız var gibi görünüyor, biraz salın gevşetin sinirlerinizi, zaman verin birbirinize ve tekrar konuşun.
Ayrıca eşiniz ailesine bir şey söylemiyorsa siz söyleyin neden aile huzurunuzu bozuyorsunuz ki bu sebeple? Benim eşim de mesela hiçbir şey söylemez yanlış gördüğü duruma bile sessiz kalır, baktım hem ailemiz yıpranıyor hem bizim aramızdaki saygı zedeleniyor, ben girdim devreye, şimdi hiç eşimden bir atak beklemeden ben çata çat söylüyorum ne varsa. Herkes de ona göre bir ayar verdi kendine, bir yanlış hareketlerinde konuşacağımı biliyorlar çünkü, ve konuştuğum zaman da nevrini döndürürüm adamın o yüzden herkes su an bize karşı gayet mesafeli olması gerektiği gibi davranıyor.
Size tavsiyem susup bir köşede kimsenin sizi savunmasını beklemeyin, çünkü savunmuyorlar öyle olunca da hem eşe karşı doluyorsunuz hem de mutsuz oluyorsunuz. Söyleyin karşı taraf kudursun sinirinden, sizden çıksın da 🤣

cocuk konusunda cok asiri korumaci oldugunuzu ve dogru degerlendirmede bulunamadiginizi dusunuyorum. hep boyle devam ederseniz çocuğun sağlıklı bir birey olmasini da saglayamazsiniz. bence bir profesyonelden yardim alin.
Sanırım benden kay
Haklı olduğunuz noktalar var ama boşanma sebebi mi tartışılır. Birde oğlum oğlum oğlum diyip durmuşsunuz da görmemişin oğlu olmuş tutmuş şeyini koparmış diyesim geldi kusura bakmayın ama. Bu kadar üzerine düşmeyin. Hamileliğinizden beri konularınızı az çok hatırlıyorum da çok panikli bir haliniz var fazla korumacısınız. Eşinizle sağlıklı iletişime geçtiğinizi düşünmüyorum açıkcası.
Birde meme ucunuzu kayınpederiniz neden görüyor da yorum yapıyor ki? Emzirmeyi başka bi odada yapın ya kayınpederin yanında da oha yani. Yada üzerinize tülbent kapatın. Adam da sapık mıdır nedir hadi emzirdiniz o niye bakıyo ki gögüs ucunuza dikkatli?
Yanında emzirmedim

Ortada boşanmaya sebep bir konu yok ki, siz sanırım fazla düşünmekten kendi kendinize bilendiniz biraz eşinize karşı. Çocuk konusunda yaşadığınız sıkıntıları yaşamayan şu forumda tek bir kadın yoktur, hepimiz bir şekilde idare ediyoruz yaşlılar çünkü anlamıyorlar, ya da eş söylese de he deyip öbür gün aynı bildiklerini yapıyorlar. Aşırı korumacı ve kontrolcü bir yapınız var gibi görünüyor, biraz salın gevşetin sinirlerinizi, zaman verin birbirinize ve tekrar konuşun.
Ayrıca eşiniz ailesine bir şey söylemiyorsa siz söyleyin neden aile huzurunuzu bozuyorsunuz ki bu sebeple? Benim eşim de mesela hiçbir şey söylemez yanlış gördüğü duruma bile sessiz kalır, baktım hem ailemiz yıpranıyor hem bizim aramızdaki saygı zedeleniyor, ben girdim devreye, şimdi hiç eşimden bir atak beklemeden ben çata çat söylüyorum ne varsa. Herkes de ona göre bir ayar verdi kendine, bir yanlış hareketlerinde konuşacağımı biliyorlar çünkü, ve konuştuğum zaman da nevrini döndürürüm adamın o yüzden herkes su an bize karşı gayet mesafeli olması gerektiği gibi davranıyor.
Size tavsiyem susup bir köşede kimsenin sizi savunmasını beklemeyin, çünkü savunmuyorlar öyle olunca da hem eşe karşı doluyorsunuz hem de mutsuz oluyorsunuz. Söyleyin karşı taraf kudursun sinirinden, sizden çıksın da 🤣
Teşekkürler iyi geldi. Peki şimdi nasıl bir yol izlemeliyim. Annemin evindeyim. Eşim ister gel ister gelme dedim aileme de dünyada yalmizca sizin kiziniz yok dedim bunlardan önce de bana s git diye küfür etti. Bebeğimin parçalanmış bir ailenin çocuğu olmasını istemiyorum. Şuan biraz beklemek istiyorum . Bir sure sonra o ulasmazsa ben konuşmayı düşünüyorum. Çünkü kimse boşanmak için sebep olarak gormedi. Bundan sonra da eşimden bir şey beklemeden devam ederim,eğer birlesirsek

Merhaba arkadaşlar
Dün bir konu açmıştım eşimle ilgili. Eşimden boşanmak istediğimi ama içimin tam rahat etmediğini söylemiştim. Boşanma sebebi de çocuğum ve esimin ailesi ile ilgiliydi. Belki hatırlayanlar vardır.

Buün konuştuk eşimle , tüm gün mesajlastik.Ben kararımın kesin olduğunu söyledim. Cünkü onun değişmeyeceğini gördüm, konuşmaya çalıştım konuşamadım. Uzlaşamadım. Hatalarını kabul etmedi. Hala benim ailesine karşı bir düşmanlığım olduğunu düşünüyor ve bana bir küfür etti s...git dedi. Bunu affedemiyorum. Bu söylediği lafi unutamıyorum. Bugün de ailem onu eve çağırdı. Buraya geldi ve çok pişkin davrandı. Aileme saygısızca davrandı ve en son giderken de dünyada bir tek sizin kiziniz yok dedi. İster gelir ister gelmez şeklinde konuştu.
Bugüne kadar bana hep katlandığını, beni çektiğini söyledi.
Ben ise oğlum için en doğru olan neyse onu yapmak istediğimi söyledim. En başından beri böyleyim. Ama onun öyle bir kaygısı yok. Derdi sadece ailesi. Aesine karşı bir kinim olduğunu düşünüyor. Hatta hiçbir konuda ailesine uyaramayacağını, çocuğumuz için bile olsa, uyaramayacağını söylüyor.
Bana göre çocuk yetiştirme konusunda yanlış olan şeyler ona göre çok doğru.
Mesela babasının bebeğimi elimizden alıp yıkaması, elini oğlumun yüzüne sürmesi, kız torunu ile uyuması, meme ucuma kadar yorum yapması eşime göre cok doğru şeyler.
Eşim oğlum konusunda çok dikkatsiz. Orneğin d vitaminini vermek istemiyorum (sağlık ocağının verdiğini). Cunkü içerisinde zararlı bir madde var. Ben başka bir marka almak istedim . Bunu anlatana kadar bile çok dil döktüm. Ya da bir oyuncak alacağım zaman sorun oluyor. Mesela yapma dediğim halde tırnağını kesmeye kalktı parmağını hafif ucundan kesti oğlumun. Bunun gibi bir sürü sıkıntılar yaşadık.

Ben artık tahammül edemiyorum. Sanırım boşanma olayımız ciddi.
Sizlere cok samimiyetle sadece tek bir şey söylemek istiyorum, boşanma konusunda beni tedirgin eden sadece oğlumun parçalanmış bir ailede büyüyecek olması. Bunun dışında eşimin gözümde hiçbir değeri artık yok.
Ailemin yanındayım. Boşanmak için ne yapmam lazım .
Bu arada kartlarını aldı. Oğlum için bile harcama yapmama müsade etmeyecek. Bu süreçte ailem arkamda. Durumumuz iyi ve tek torun olarak oğlumu çok seviyorlar. Ben de ilerde çalışırım diye düşünüyorum.
Anlaşmalı boşanmayın. Yazdığı her şeyi delil olarak saklayın ve mahkemede sunun. İyi bir nafaka talep edin. Ayrıca üzülmeyin. Çocuğunuzu dede nineye gösterme zorunluluğunuz yok. Böylece onu korursunuz. Eş ailesinin yaptıkları belki çok büyük sorunlar olmasa bile evet eşiniz büyük bir sorun. 30 40 liralık d vitamini için sorun yapıyorsa evladına cimri olan bir adam evladı ile aynı evde olmayı haketmiyor. Mesele aileci olması. Kendi babası 500 lira istese verir ama evladına harcamıyor. Eminim sizin ailenizin yanında daha mutlu olur. Bebeğiniz biraz daha büyüsün çalışmaya da başlarsınız. Yepyeni ve güzel bir hayatınız olur inşallah. Ayrıca bir kamyon tutup o evde aldığınız ne varsa götürün

Ne desem bilemedim, eşiniz tamam ben gerekeni yapmaya çalışırım deseydi ya da sizin söylemenize en azından karışmasaydı ailesi ile ilgili durum da, umut var derdim.
Ayrı durmanız ikiniz içinde daha sağlıklı şu süreçte, siz de psikolojik destek alın bence, daha mantıklı bakabilirsiniz yaşadıklarınıza en azından.

Ne desem bilemedim, eşiniz tamam ben gerekeni yapmaya çalışırım deseydi ya da sizin söylemenize en azından karışmasaydı ailesi ile ilgili durum da, umut var derdim.
Ayrı durmanız ikiniz içinde daha sağlıklı şu süreçte, siz de psikolojik destek alın bence, daha mantıklı bakabilirsiniz yaşadıklarınıza en azından.
Aynen ,dediğiniz gibi olsaydı ben de bir unut derdim.
Destek almaya ihtiyacım var .

Teşekkürler iyi geldi. Peki şimdi nasıl bir yol izlemeliyim. Annemin evindeyim. Eşim ister gel ister gelme dedim aileme de dünyada yalmizca sizin kiziniz yok dedim bunlardan önce de bana s git diye küfür etti. Bebeğimin parçalanmış bir ailenin çocuğu olmasını istemiyorum. Şuan biraz beklemek istiyorum . Bir sure sonra o ulasmazsa ben konuşmayı düşünüyorum. Çünkü kimse boşanmak için sebep olarak gormedi. Bundan sonra da eşimden bir şey beklemeden devam ederim,eğer birlesirsek

Şu konusmalardan sonra burda birkaç kişi boşanmak için sebep görmüyorum dedi diye eşinize dönerseniz (ki döneceksiniz) birbirinize saygı olmayan laçka bir evlilik süreceksiniz

Ben sizin biraz eş ve ailesinden uzaklaşıp kafanızı dinlemeye ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum.
Eşinizle karşılıklı olarak birbirinize olan duygularınızı yitirdiğinizi anladım yazdıklarınızdan.
Ayrıca eşinizle ilgili bende canlanan tablo pasif, duyarsız, kök ailesine bağımlı ve af buyrun hödük bir adam.
Sorunları çözmek için hiç bir girişimde bulunmuyor, yapıcı olmayı bırakın yıkıcı.
Dozer gibi hatta; 'dünyada bir tek sizin kızınız yok' diyebiliyor.
İnsanda lohusa eşine biraz anlayış olur.
Böyle bir adamı nasıl sevebildiniz?
Onu baba yapmaya nasıl cesaret ettiniz?

Bunlardan bağımsız sizin de psikolojik desteğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum.
Sürçi lisan ettiysem affola, niyetim üzüm yemek, sizi üzüp incitmek değil.

Ben sizin biraz eş ve ailesinden uzaklaşıp kafanızı dinlemeye ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum.
Eşinizle karşılıklı olarak birbirinize olan duygularınızı yitirdiğinizi anladım yazdıklarınızdan.
Ayrıca eşinizle ilgili bende canlanan tablo pasif, duyarsız, kök ailesine bağımlı ve af buyrun hödük bir adam.
Sorunları çözmek için hiç bir girişimde bulunmuyor, yapıcı olmayı bırakın yıkıcı.
Dozer gibi hatta; 'dünyada bir tek sizin kızınız yok' diyebiliyor.
İnsanda lohusa eşine biraz anlayış olur.
Böyle bir adamı nasıl sevebildiniz?
Onu baba yapmaya nasıl cesaret ettiniz?

Bunlardan bağımsız sizin de psikolojik desteğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum.
Sürçi lisan ettiysem affola, niyetim üzüm yemek, sizi üzüp incitmek değil.
Çok haklısınız

Anlıyorum
Şu laf yenmez bu lafı söylerse benim için biter vs gibi büyük konuşmayacağım Karı koca arasında sinirle her şey söyleniyor Zamanla da geçiyor Ama ben aileler bu duruma şahit olunca bunun telafisi zor olur diyorum Size evde tartışma anında her şeyi söyler ama anne babanın yanında da aynılarını söylerse bu iş nasıl düzelecek?

Anlıyorum
Şu laf yenmez bu lafı söylerse benim için biter vs gibi büyük konuşmayacağım Karı koca arasında sinirle her şey söyleniyor Zamanla da geçiyor Ama ben aileler bu duruma şahit olunca bunun telafisi zor olur diyorum Size evde tartışma anında her şeyi söyler ama anne babanın yanında da aynılarını söylerse bu iş nasıl düzelecek?
Haklısınız

Genç arkadaşım biraz iletişimsiz kalın eşinizle.
Mesajlaşmayın, aramayın, ararsa açmayın ama engellemeyin de.
En az 10-15 gün beklemede kalın.
Herhangi bir girişimde bulunmayın.
Bakalım ne yapacak dozer bey?

Genç arkadaşım biraz iletişimsiz kalın eşinizle.
Mesajlaşmayın, aramayın, ararsa açmayın ama engellemeyin de.
En az 10-15 gün beklemede kalın.
Herhangi bir girişimde bulunmayın.
Bakalım ne yapacak dozer bey?
Tamam dediklerinizi aynen uygulayacağım. Şuan engellemedim yazmadım da böyle bir iki hafta bekleyeyim o halde

Yakında bir konu açılacak çok pişmanım ama eşim geri istemiyor diye.

Çünkü adamın ve ailesinin bir suçu yok ortada. Daha önceki konularında çocuk bakımından ev işine kadar eşinin herşeye yardım edip her istediğini yaptığını anlatmış konu sahibi.

Ortada bir cimrilik falan da yok. Neyin kafasında arkadaşlar onu tam anlayamadım ama konu sahibi yakında çok pişman olacak ona eminim.

Back
X